Gravidute&Mamici de IASI(113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani spor la cumparaturi! Si eu am reusit sa-mi tund florile care necesitau, sa le curat si sa le ud pe indelete!

Se pare ca mai avem frig de tras! Saptamana asta e prognozata cu lapovita si ploi si temperaturi scazute pana pe we! Azi vad ca e soare dar cu putine grade! Ai mei baieti au beneficiat de baie de dimineata, ca m-au prins pe mine in baie si altfel nu se putea! Ne miscam si noi prin casa, mai spalam rufe, cate ceva de papa si asa se duce ziua! Ma mai si plictisesc sa fac mereu acelasi lucru, dar.... asteptam caldura!

Pe 18 adica joi se deschide Mr. Bricolaje langa Kaufland Nicolina! Au promotii faine- din ce am vazut la TV! Vrem sa tragem o fuga! Cand s-a deschis Baumax au dat galeti, catere, sepci, pixuri! Plus ca mai vezi cate ceva fain!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

MICHELLE, multumim de aprecieri. Vroiam sa te intreb cate persoane ati avut la cumatrie si in ce interval orar ati avut rezervarea? Unde ati facut stiu de la Oana. Mi-au placut mult pozele, nu am apucat sa iti zic si mi-a placut ca a fost si Domi, noi vrem sa facem la o ora mai devreme, pe dupaamiaza sa vina si Ami.
CELIA, multumesc. Si eu am admirat o frumusete de fata care are niste coafuri, Ami nu suporta mai mult de 15 minute nici o clamita, desi tot zice ca vrea parul lung ca mami.
DANIELA, multumim de compliment. Bebelina mica sta la caldura, dar pana joi dimineata doar, ca atunci e programarea, nu vineri cum ma pregatisem eu sufleteste. Am aflat acum cateva minute si cam am de tot stomacul in gat.
ALINA, DASTEFA, SLIMATEI, LACRAMIOARA va multumesc din suflet pentru aprecieri. M-ati facut sa ma simt si mai mandra de cat eram de noi 4
.
Nu pot sa va zic ce emotii am, mai e asa de putin. O sa imi fie asa de dor de burtica, ca si data trecuta

Mami de Ami(15.10.2007) si 38 + Alessia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Cristina - multumim Am avut 33 de persoane. De la 8 seara ,pana dimineata pe la 4 a tinut petrecerea.De la 11 baietii au dormit sus in camera de hotel, iar eu faceam ture la alaptat...
Wow , ce putin mai ai , maine scoatem majoretele.
Te-ai hotarat ce fel de anestezie o sa faci?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Moldo - ce faci acolo? Mi-e dor de tine, vezi ca luna viitoare plec si no sa ne mai vedem multa vreme, nu mai sta ascunsa, iesi la lumina. Bine ca si asa ne vedem foarte rar dar am zis si eu...
Sau esti ocupata cu venirea lui bebe 2 ?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Michelle nu pleca fara mine,te roooog.
Cristina mai e foarte putin te cred ca ai emotii ,multa bafta si bebe sanatos
Eu de cateva zile nu-i mai pun pampers la somn si vad ca avem succes ,oricum ne-a cumparat tati din Ikea protectie de saltea.I-am scos si laptele praf ca e baiat mare de acum,cred ca-i ajunge desi al meu sot e impotriva.Acum bea cu paiul laptic Milli, l-a acceptat usor.
Alynta o sa va arat rochita insa astept sa ma fac si eu frumoasa ca nici nu mai stiu cum arata un coafor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
Celia nu e bebe inca dar sa stii ca e in plan

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Bey abia acum am citit mai cu atentie deci bb 2 e in planfoarte frumos.

Cristina ce putin mai ai...nastere usoara!!!eu scot de azi ca nu stiu maine daca intru pe forum

Raluca ce mai faci?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

cristinapt joi! mai ai putin de tot

eu va citesc, dar nu prea mai am timp de forumeala, nu ma lasa maraita mica. suspectez-si sper-sa fie de la dinti si sper dupa ce scapam de maraiala sa pape mai bine
vineri plecam la sora asa ca am ceva treaba: bagaje, ca o sa stam pana dupa Paste asa ca luam si catel si purcel, ne-ar trebui un tir sa incapa toate

v-am

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Da,tot noi Si tu m-ai vazut? Inseamna ca am probleme cu vederea...
Ce mai faci ?

V-am vazut. De vreo 3 ori.
O data pe la fructe. A doua oara spre iaurturi, pe culoar, a treia oara dupa ce ati iesit de la casa.
Erai grabita. Tu inainte, sotul in urma
De fapt, pe el l-am vazut prima data si pe Domi. Evident si pe strumful nr. 2
Dupa aia pe tine.
Eu? Supravietuiesc la toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10
Raluca ce mai faci?

Eu? Relativ OK. Prinsa in 10 chestii odata si nu stiu cum sa le mai ordonez.
Noroc de Alina (Alynta) ca m-a "impins" de la spate sa dau un semn pe-aici. M-am rusinat ca mi-a "atras" atentia, m-am simtit si-am venit un pic pe la voi.

Mergi la inceput

Inesa, drum bun si, pe cat posibil, distractie faina!

Cristina, nastere usoara si o bebita sanatoasa si mancacioasa!
Ce repede a trecut timpul

In rest, pe toata trupa care ma stie si pe care o stiu. Si salut noile-venite (ma rog, de-acum sunt vechi, dar pt mine, inca noi.)

Mergi la inceput