Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 4
Celia spune:

La multi ani, Michelle!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi!
(scuze de intarzierea urarilor)
Celia spune:
Cristina, sanatate multa!
Am admirat o dulceata scumpa...scumpa.
Sper ca totul va fi asa cum va doriti cu venirea Alessiei.
Kriss, dar ce schimbari ti se propun...macar o vacanta in asa locuri...
Moldoveanca, sanatate multa , sa treaca ametelile(nu sunt din alt motiv?o surioara, un fratior...?)
Ai mai primit perdelele?
Felicitari lui Vladut pentru preocuparile de baiat mare...
danyelle005 spune:
La multi ani Michelle!
cu scuzele de rigoare pt intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata![]()
Cristina ce frumosi sunteti
; tin pumnii sa mai stea putin la caldurica bebelina.
Oana imi vine sa-i mananc gropitele lui Vladut, doar stii ca sunt topita dupa el
Dastefa sunt leite printesele
Eu sunt racita cobza, ma doare capul de nu mai pot, abia respir...am trimis fata la socri de teama sa nu-i dau si ei, pana maine tre sa ma pun pe picioare ca deja nu mai pot de dorul ei
alynta27 spune:
Cristina ce scumpa e Ami!
Sa vezi ce frumos se va juca cu Alessia si-i va arata papusile, caruciorul, masinutele, tigaile etc! Poate totusi vei lua indemnizatie! Ai sa vezi ca se vor aseza lucrurile pana in octombrie!
Danielle multa sanatate!
Celia tu ce mai faci?! Vad ca esti pe fuga!![]()
In seara asta am avut spor- spalat geamuri, perdele si pus la loc! Am mai facut si in sertare! Ce spor avui!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
dastefa spune:
alynta doamne ajuta la mai mult spor
michele in primul rand La multi ani(scuze pt intarziere
iar cu meniul tau m-ai dat gata
eu cica am luat hotararea eroica sa nu mai mananc noaptea iar acum cu pozele tale mi s-a facut si mai mare golul din stomac
cristina f frumoasa printesa
si te-ai gandit bine sa faceti acum sedinte foto ca apoi e mai greu
cam asa se manifesta si Daria cand venea vorba de burtica...deci iti doresc sa aiba si ea aceeasi atitudine fata de surioara ei ca si daria
moldoveanca si eu sunt vesnic anemica
acum in sarcina dr Mihaila a zis sa iaufier sub forma de fiole TOTHEMA-cica se absorb f bine si nu sunt nici scumpe
vreau sa-mi fac analize la inceputul lunii aprilie si vad ce rezultate am-iti spun daca si-au facut efectul
ai copii prin apropiere cu care sa se joace Vlad-se pare ca aveti o curte mare si i-ar prinde bine sa aiba cu cine o batuci
si noi stam la casa si trebuie mereu sa merg/chem prietenii cu copii ca prin vecini nu prea sunt iar parcurii....pauza
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la cafea ... e un pic calduta si avem si suculet de fructe![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
slimatei spune:
buna dimineata!
am venit la cafelutza
..bunaaaa![]()
cristina( crissintibun) frumusica foc printesa ta
ce familie fericita sunteti
DD sa va dea putere,rabdare sanatate si multa,multa fericire!
mihamora super meniul! si tortul??
am vazut pozici cu voi.. ai niste copilasi superbiiii
iar tu
..n-am adjective![]()
fetelor ..azi mi-am propus sa cotrobai printre poze..asa poate reusesc sa va cunosc si eu cat de cat![]()
un we placut!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.... si va doresc o zi frumoasa....
Ani, nici eu nu ma omor dupa dovlecei, dar facuti dupa reteta aia imi palac si mie si sotului....
vanessa, sper sa-ti fie de folos.
dastefa, dar ce bine seamana printesele...
Teo, multa sanatate. Incearca salata de sfecla rosie cu telina, morcov, ridiche neagra.... ceva lamaie si putin ulei de masline. Sotului i-a gasit ferul mic si i-a prescris astfel de salata.... Eu oricum faceam....
L-am admirat pe cavaler....
Michelle, dar ce imi faci? 
Alina, cam asa fac si eu, dar fara piper....
Cristina, ce frumosi sunteti....
Daniela, multa sanatate.
Teo, dastefa, cu lactatele cum stati? Intre calciu si fer e un echilibru... cand ai prea mult din unul, ai prea putin din celalalt... Cel putin asa am patit eu... ca mananc iaurt, branza... si carne mai putin.... Multa sanatate.
mihamora spune:
Celia - multumesc pentru urari 
Daniela - multumesc frumos
Multa sanatate!
Alynta - ce harnicuta esti.
Dastefa - multumesc frumos
Aaaa, sorry ca ti-am fauct pofta.
Slimatei - multumesc mult 
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
moldoveanca spune:
Salutare,multumesc de urari parca ma simt mai bine de cand am inceput sa iau fier insa petrec foarte mult timp la baie
Am notat reteta de salata si o sa incerc si asta.Am fiert si urzici si am baut zeama.Calciu iau mai tot timpul off nu asimilez nimic
Celia nu e bebe inca dar sa stii ca e in plan
.Dastefa ,sunt multi vecini care au copilasi dar nu prea ii lasa afara,speram sa fie altfel cand va veni caldura.
Noi am iesit azi in mocirla si s-a simtit tare bine piticotul acum rupa patutul la somn![]()
Michelle vrei sa-mi faci in ciuda cu meniul de ziua ta?
Dani multa sanatate si nu cumva vrei sa-mi petesti baiatul?Sa stii ca nu zic nu ca si noua ne place motata ta