Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
Buna dimineata!
IULIA mersi de informatii.
CRISTINA felicitari pt taria de caracter si vointa. Multa bafta si nastere usoara.
Ieri am luat rezultatele analizelor si sunt ok. Am scapat si de anemie. Trebuie sa fac iar pt toxoplasma.
Fetelor ce cadouri am putea sa cumparam pt adolescenti de 13 ani ( fata si baiat)? Suntem in pana de idei...
22+
dastefa spune:
nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria
am pus si o poza sa-mi spuneti daca sunteti de aceeasi parere aici
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
moldoveanca spune:
Salutare dau si eu un suc de portocale fresh si cateva picaturi de fier in el.Sunt anemica rau,m-am saturat de vitamine,fier si calciu dar tot ametesc
Dastefa seamana perfect fetitele doar sunt surioare ,nu?
moldoveanca spune:
Mi-am facut temele,dar calitatea pozelor lasa de dorit, a umblat Vladut la aparat si nu mai stiu sa-l reglez
alynta27 spune:
Salutare!
Dastefa mi-ar place sa putem veni sa va vedem! Seamana fetitele!
Moldo iti d-au eu o reteta pentru anemie: hartie, cartoane si in general celuloza-e reteta lui Matei al meu! Vad ca el asa face si nu e anemic! Ce smecherut s-a facut Vladut! S-a lungit! Vad ca ati facut mari progrese-citeste!
Ani de duminica se anunta primavara! Vom vedea!
Ieri i-am facut lui Matei(David nu a vrut sa serveasca) peste la grill! E foarte rapid si gustos! Am avut macrou! L-am curatat, spalat apoi l-am uscat cu servetele de hartie!L-am dat bine cu ulei de masline in interior si exteriorsi l-am pus pe grillul incins! L-am tinut cam 3-4 min pe o parte si alte 3-4 minpe alta! Ca sa fiu sigura ca e facut l-am despicat si l-am pus si pe taietura! L-am luat pe farfurie si i-am pus sare, piper si lamaie-zeama! Se mai picura putin ulei si se serveste cu patrunjel verde-eu l-am sarit! I-a placut mult! E foarte sanatos si pt noi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mihamora spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet pentru urari
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
crissintibun spune:
Draga Mihaela, LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti tu sa se implineasca. Imi place la nebunie motto-ul- iubesc 3 barbati!
Alina, eu mi-am amanat anul universitar medical. Nu cred ca in aceste conditii am vreo sansa sa primesc indemnizatia. Din octombrie trebuie neaparat sa ma intorc sa termin facultatea, deoarece nu mai am dreptul la concediu de maternitate inca o data, asa ca va trebui sa o las pe Alessia de la 6 luni cu bona si cu Ami la gradi cred. Sotul viseaza sa gasim o bona sa stea cu amandoua, chiar daca sa ii dam un salariu si jumatate, dar eu nu prea cred ca exista persoana dispusa si nu stiu cat de bine i-ar iesi.
Mihaela, multumesc pentru buchetul cu flori. Ma bucur asa mult pentru voi cand citesc ca Daria nu are nici urma de gelozie in relatia cu Miruna, tare mai visez si eu la asta. Ai mare, mare dreptate cu asemanarea, am ramas super impresionata, parca ar fi gemene.
Lacramioara,multumesc pentru urarile de sanatate. Si la noi a functionat f bine reteta asta, dar pana pe la 1 an jumate, ca apoi s-a facut mai mofturoasa.
Ani, Vanessa, multumesc din sfulet pentru gandurile bune
Oana, am vazut o minue de baietel vesel si o baie verde frumoasa, altfel decat la Green.
Mami de Ami(15.10.2007) si 38 + Alessia Stefania
crissintibun spune:
Ami e f atasata de burtica, nu lasa pe nimeni in afara de taica-sau sa puna mana pe Aessia, cum ii zice ea. Pupa burtica, o da cu crema si e innebunita sa ii arat poze de pe vremea cand era ea acolo la caldurica. Dar am mari emotii cum va fi cand ma va vedea super ocupata cu noul membru al familiei.
Aseara, din motive de vreme rece si urata, am fost mai libere eu si Ami si am executat o sedinta foto, tare ii mai place sa probeze haine si sa pozeze. Si cu gandul ca cine stie cand o sa mai am timp de asa ceva, sunt tare bucuroasa ca am reusit sa ii fac cateva foto-
Mami de Ami(15.10.2007) si 38 + Alessia Stefania
mihamora spune:
Foarte scumpa printesa ta Cristina, multumesc mult de urari. Ma bucur ca te simti mai bine.
Dastefa - intradevar seamana fetele tale, e bine ca Daria este intelegatoare.
Moldo - faine pozele cu Vladutzu.
Aici poze cu meniul de ziua mea
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE