Gravidute&Mamici de IASI(113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lacra- La multi ani pentru ieri!
Da-mi si mie nr Dastefei te rog, pe PM . Imi pare tare rau ca e asa bolnavioara micuta Miruna...offf... sper sa isi faca efectul tratamentul si sa nu ajunga la operatie. Ce veste trista

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

iulia, mersi de si de urare.. da sunt si Florina

noi am petrecut in familie ziua de florii... cu un gratar de peste ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Iulia, daca a mers la tine poate da Dumnezeu si functioneaza si la mine. Vom vedea.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Noi suntem cu muci, rosu in gat, asa ca pas gradi. Vantul asta tare e uracios. Una doua face rosu in gat. Incercam cu aerosoli si nurofen dar deja pe o amigdala i-au aparut doua puncticele rosii. (el de obicei face imediat puroi pe amigdale). Partea buna e ca nu face febra deci continuam cu dexa in aerosoli (e super ragusit) si sa speram ca nu se agraveaza.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lacramioara, Michelle... ati vorbit cu Mihaela? Cum e Miruna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Lacramioara, Michelle... ati vorbit cu Mihaela? Cum e Miruna?

Nu am nr de tel. Poate mi-l da maine Lacra sau vine cu vesti bune despre Miruna. Ma sa fie bine .

Emma - multa sanatate!

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Daca aflati ceva de fete anuntati-ne si pe noi. Multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lacra nu ne-am intors. Suntem inca la sora. Saptamana viitoare ne intoarcem ca avem botezul nepotelei.
Cu placere!!! Le-ai luat? Mai iau cand ma intorc
Sa ne spui cum mai e Miruna, saracuta

vanessa cum asa nu lasa bebeii langa mame?

In seara asta sa vedeti ce show am avut: ii faceam aerosol si ca sa nu ma boceasca, eu ii cantam iar nepoata dansa zorba grecului.
Maine merg la pediatra sa vad ce imi zice, parca scapam de tuse, dar eu tot cu frica sunt. Afara nu putem iesi, si moooooor in casa, nici cumparaturi nu pot sa fac
va las. merg la

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.

Eu sunt stresata, ca dimineata era putin calduta si a inceput iar sa tuseasca tare.... Sper sa nu ajungem acum la mai mult....

Aseara am vorbit cu dastefa, analizele zice ca au iesit bine, dar merg mai departe pe acelasi tratament si medicul nu i-a explicat nimic.... Acum asteapta sa vada ce zice medicul.... poate scapa de terapie intensiva si se intorc la medicul lor de etaj.... Ca e mai dragut....

Michelle, scuze, dar ieri nu am mai intrat.... Iti trimit PM. Multumesc pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Iulia, mersi de si ca ne dai vesti cum decurg lucrurile cu Miruna ... ne in continuare sa fie bine ... ei poate la Stefi nu e nimic grav ... si Darius tuseste, pina acuma iam dat Panadol ...ca ii mai iese si o masea si un dinte

Noi ieri am stat numai afara ... ii place la nebunie, am intrat in casa la 21.00si cu scandal ca mai vroia sa se joace cu catelul

e gata curatenia la voi?????

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput