Gravidute&Mamici de IASI(113)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu dastefa. Problema Mirunei e grava, daca nu raspunde la tratamentul cu antibiotice, va trebui operata. Acum se afla la terapie intensiva. Diagnosticul e pneumonie stafilococica..... Dastefa ne roaga sa ii tinem pumnii micutei sa se faca bine fara interventie chirurgicala. Ea era terminata, dupa atatea zile de spital si de frica ca va ajunge la operatie. Haideti sa o sustinem si sa ne
pentru Miruna.
inutsa spune:
Salutare!
Multa sanatate Mirunei!!! Saracuta de ea.
sa se face bine cat mai repede si sa nu ajunga la operatie!
lacra de la ce e pneumonia asta stafilococica? stii tu, cum noi am avut stafilococ [si cred ca inca mai e] imi e cam frica
Si noi suntem cu rosu in gat, care e pe trecute, si de ieri imi si tuseste. Asa ca luni iar merg la pediatra. Nu de alta, dar dupa ce am tras cu ea in ianuarie, mi-e o frica de mor.
Aaaa, si de ieri avem si cercei. Dar face ce face, si pune mana la ei, trage si tot asa.
Va urez un week-end fain !
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ralnied1 spune:
Lacramioara, iti spun de pe acum <La multi ani!> pentru maine, sa ai parte de fericire, bucurii si impliniri!
La multi ani si celor care mai petrec de Florii!
Mihaela, sanatate multa Mirunei si tie putere sa rezisti in continuare. Doamne-Doamne va avea grija de voi! 
Inesa, aveti grija si voi! 
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele
alynta27 spune:
Salutare!
Nu am mai intrat ca nu-mi merge netul acasa! Acum suntem la Targu-Frumos la ai mei! Nepotelul a facut azi 2 ani!
Vesti despre noi: Matei face 3-5 pasi singuri de pe data de 25!
In rest fac smotru prin casa la greu! Uneori cu por alteori mai anevoie!
La multi ani Lacramioara!
La multi ani celor ce poarta nume de flori!
Dastefa iti trimit un gand bun! Sa dea DD sa fie bine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Buna dimineata
azi va servesc cu o
... si cu o prajiturica + un 
![]()
Mihaela, sanatate multa Mirunei si tie putere sa rezisti in continuare
sa fie totul bine si sa raspunda la tratament
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
salutare
imi pare rau sa aud de problema de sanatate a Mirunei..Dastefa, multa putere si sanatate Mirunei, sa se faca bine repede!
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori!Sa fiti sanatoase! 
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
moldoveanca spune:
Off Dastefa ne rugam pt micuta speram sa fie bine ca din cate am citit chiar e grava situatia la voi
Lacramioara la multi ani sa fii sanatoasa si fericita 

inutsa spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUME DE FLORI!!!!

Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.... o prajitura cu glazura si cocos.... alta cu crema.... si un suc proaspat....
Noi ieri am sarbatorit.... cat s-a putut... pentru asta m-am prajiturit cu Stefy.... iar aseara cand a venit fina noastra.... mama ce a fost pe capul lor....
Inutsa, dar v-ati intors? Multa sanatate Biei. Se pare ca stafilococul l-a luat din maternitate. La voi nu cred ca e cazul... si noua ne-a spus medicul ca poate ajunge in plamamni, dar daca nu a intrat initial, sansele sunt mici.... Stefy a vea 11 luni cand a rabufnit...
Multumesc mult... stii tu pentru ce....
Pe dastefa vreau sa o sun azi.... are mare nevoie de sustinere.... e terminata saraca....
Ralu, Alina, Kriss, Teo, Inutsa, multumesc pentru urari.
Alina, felicitari lui Matei.
Ani, la multi ani! Parca esti Florina, asa e?
vanessa80 spune:
Buna dimineata. Vin si eu la o
cu laptic. Sunt rupta de oboseala. In week-end am fost plecati la parinti si pe la prieteni. Ne-am intors in Iasi aseara, tarziu.
DASTEFA multa sanatate MIRUNEI.
sa fie bine, sa aiba efect antibioticele.
Si mie imi este groaza ca nu cumva sa luam vreun microb din maternitate.
Sunt foarte multe cazuri si habar nu am cum ne-am putea proteja. Acum nu mai dau voie sa ai copilul langa tine.
24+