Gravidute&Mamici de IASI(113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Vin si eu cu o cana de laptic cald. Ma cam doare gatul. Vantul asta e foarte nasol.
Nu vor sa mai lase bebeii langa mame. Cica vor sa scada incidenta infectiilor. Dar eu cred ca asa o vor mari. Cred ca stafilococul se imprastie prin mainile asistentelor, care au grija de bebei.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si ma duc ca-s zombie.... Stefy e .....

Mesaj de aseara de la dastefa
"Azi am facut radiografie si a iesit rau. Mai urmeaza 5-7 zile de tratament dar e foarte probabil sa ajungem la operatie...."

vanessa, sa stii ca nu asistentele sunt cele care imprastie microbul... Eu zic ca-i mai bine asa.... Ca daca ai in salon o mizerabila.... plina de microbi.... sigur va lua si copilul tau pe langa al ei.... Ca toate spitalele, si maternitatea e plina de tigani si de romani nespalati.... Nu vreau sa te necajesc, dar asta e realitatea.... Cand eram in maternitate era carantina si sotul meu nu prea a vazut-o pe Stefy si m-am revoltat, dar vazand cati tigani erau in sala de asteptare jos, nasa Stefaniei m-a intrebat daca as prefera ca aia toti sa se plimbe prin maternitate si sa imprastie microbi.... Ea e cadru medical.... O sa fie bine, ai sa vezi.... acolo nu stai mai mult de trei zile si apoi acasa faceti ce vreti voi.... Important e sa fiti bine amandoi si tu si bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

iulia, mersi de cafea ... sanatate multa lui Stefi

dastefa, of saracutele prin ce trec, multa sanatete si sa nu ajunga la operatie

vanessa, si eu sunt tot de aceeasi parere cu iulia ... ce pot sa iti zic ca nici sotul nu a vazut pe Darius in maternitate ... doar ca am facut niste poze si i l-am aratat ... deci 3 zile pot sa iti zic ca nu am inchis un ochi...eu nu suport mirosul de spital si la asta sa adaugat si lipsa sotului deci stiu cum e ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! IULIA mersi de .
Stiu ca e nasol ca nici sotul nu are voie sa urce sa isi vada copilul. Eu sper sa fie totul bine ca sa putem sa plecam cat mai repede acasa. Eu as vrea sa-mi iau rezerva, dar nu stiu cum o sa reusesc caci vreau sa nasc natural si atunci nu prea am cum sa fac rezervarea cu 7 zile inainte. Intr-adevar toate spitalele sunt pline de nespalati.
Unde se gasesc de cumparat lenjerii din bumbac pt patuturi de bebe?
pt MIRUNA si DASTEFA. Speram sa se rezolve repede problema.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

sa nu ajunga Miruna la operatie si sa se vindece cat mai repede!
Noi tot avem rosu in gat, a vazut-o ieri dr. Si mai are si muci , tuse dar zic eu ca tusea e pe duca. uff

Sanatate bolnaviorilor!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Eu v-am dus dorul, dupa o saptamana fara net! RDS-ul bata-i vina! Cred ca nu veneau nici azi daca nu-i intreba sotul daca nu putem renunta la contract ca daca tot nu merge....Mda... Traim in Ro!

Matei exerseaza mersul in picioare! Nu merge tot timpul! Azi a traversat camera! E asa comic! Face pasi mici! Si merge ca un betiv! David face mereu la oala, cand nu are scutecul(noaptea si afara)! La ziua nepotelului a fost frumos, scurt si obositor! Ma rog intreaga deplasare! Am avut si o patanie cu tortul! Se vroia a fi ceva de post, dar nu a iesit! Asa ca o fuga la cofetarie ne-a salvat!

Sincer m-am tot gandit la Miruna!
Lacra stii in ce va consta operatia in caz ca va fi?! Mai ce necazuri...
Anilansa pe tine te uitasem de sarbatorita! Sanatate baietilor! Si ai mei mai tusesc!

E Saptamana Mare si as vrea si eu sa merg la denii, macar cate putin, dar am fost aseara si ne-au foit toata biserica! Matei ma plimba peste tot de o mana! Tragea de femei, se sprijinea de ele! Mai radea! david inspecta si el!
Curatenia inca nu e gata! Dar ne apropiem! De fapt la noi nu e gata nici in ziua de Paste ca mereu ne d-au treaba!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/577180114AWiUzO

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sanatate multa Mirunei !

Mihaela, multa putere si rabdare.
Sa dea Dumnezeu sa isi faca efectul tratamentul si sa scape mititica fara operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, La multi ani , pentru Andrei!

Am admirat fratiori harnici care vor s-o ajute pe mami...unul curata covorul, unul zugraveste...nu cred ca vrei mai mult...

Am zarit masuta cu scaunelele -broscuta...mi-au placut mult. De unde si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Ieri nici mie nu mi-a raspuns decat tarziu la telefon. dastefa e tare necajita.... Toata ziua a plans... si o inteleg, e normal.... Pana marti la o a doua radiografie merg pe acelasi tratament. Medicul ii spune zilnic ca azi e mai bine decat ieri... dar ea nu vede nici o schimbare. Miruna scanceste mereu in legea ei... de durere mititica. Ne pentru ele sa fie bine, dar se pare ca Pastele il petrec in spital.... sa fie asta singura problema....

Ani, cum mai e Darius?

Inutsa, multa sanatate Biei. Si la noi tot cu muci si tuse.... de azi sta acasa cu tati.... Ii curg ca la robinet si se ineaca cu ei si tuseste... isi face greata.... E pe tratament cu aerosoli... Pe langa ii dau Eurespal pastilute si Noni pentru stimularea imunitatii...

Alina, multa sanatate la baieti. Si felicitari la amandoi, unul pentru mers, celalalt pentru olita... Ai baieti mari si harnici... Vad din poze ca te ajuta, nu gluma....
N-am avut curajul sa o intreb pe dastefa ce presupune operatia, dar am inteles ca e usoara, insa nu la varsta asta..... e cu moralul.... Asta mai lipsea sa o intreb.... NU stiu cum as putea sa o ajut....

Celia, voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput