"Abdomen extra-plat: Beachbody (20)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Buna dimineaaaataaa! A iesit soarele si pe aici In sfarsit! Mi se anunat o zi tare grea la lucru, dar ...a iesit soarele asa ca...

Ieri am papat cuminte, am facut o tura de sport ( vreo 15 minute din hiphop abs, mai mult n-am avut chef, nu stiu ce-am avut, mi "s-a taiat" brusc asa ca mi-am pus un film si am continuat cu bicicleta 45 de minute, sa nu renunt de tot la sport).

Azi mi-am pus in cap sa mananc doar iaurt/chefir/lapte batut (plus cele 3 linguri de tarate oparite, cate una inainte de fiecare masa). Am mancat un iaurt light de 150g, pana la 5 mai mananc/beau un lapte batut cu probiotice de 500 g (impartit in 2 ture) si acasa o sa mai pap unul. Simt nevoie de o zi usoara, usoara, lichida, dar sa fie totusi proteine si ceva care sa-mi linisteasca stomacul(ca nu-mi lipseste o criza de gastrita provocata de nemancat). Asa m-am saturat de senzatia asta de burta umflata si grea, oricat de putin si curat mananc.

CAm atat, o zi frumoasa sa aveti

Aaaa, si La multi ani pt iubi lui Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZE CU SHUNCI DE ONITZA
Ce exercitii in recomandati pentru zonele problema? MIe imi place cardio....e suficient?

Ce e supa miso? Ati papat pana acum? Am inteles ca e sanatoasa.

Uff, s-a trezit Daniel, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

multam fetele..sa-mi traiasca

tre' sa ma apuc de treaba, ca statui aiurea pe alte forumuri sa aflu ce soi de bonsai mi-am cumparat, ca fetiscana aia de la florarie m-a lamurit de m-a zapacit..cica Ligustrum sau Ficus

daca se pricepe careva dintre voi la specii de bonsai,ajutati-ma sa ma lamuresc..eu inclin spre Ligustrum
mi-e asa drag de el, de-mi vine sa-l pup
http://picasaweb.google.com/jasmine24/Bonsai#

Onitza eu stiu exact ce te poate ajuta...Insanity, in special workout-urile de Cardio intens, dar deocamdata nu stiu daca ai voie
in rest nu stiu iubita, ca si eu am avut sunci la mijloc si pana la Shaun nu prea s-au lasat duse cu niciun workout..poate au restul fetelor idei
in afara de zona burtii vad ca esti slaba bine, bravo

gata, ma apuc de treaba..bye,bye

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Onitza, mama, te mananca undeva, romaneste spus.
Esti f bine. Asa am fost si eu dupa prima nastere si mi-am revenit ff repede. Dupa a doua nastere as fi vrut eu sa mai arat asa. Ai nitica rabdare si tu sa isi revina corpul, sa se duca toata apa retinuta in corp in sarcina, sa se retraga uterul bine si sa se reaseze organele, ca parca tu nu ai nici 2 luni de cand ai nascut. Si asta depinde de la organism la organism. la mine dupa a doua nastere am avut o burta de parca eram in luna a opta din cauza uterului care nu se retrasese. Am facut si tratament pentru asta. Apoi trebuie sa faci exercitii pentru tonifiere si o sa arati ff bine.
Subscriu la ce a zis Lumi. Dupa ce iti da dr ok pt cezariana ta, poti sa faci Inasane abs si alte cele cu Shaun. Iti revii cat ai zice peste.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Onitza, arati f bine la 6 sapt de la nastere, felicitari!

Eu zic sa incepi cu Pilates (numai daca te lasa dr!!!), ca te ajuta fix in zona unde ai tu problema. Plus ca nu sari, nu te agiti etc.

La fel de important insa, poate chiar si mai important, lasi prostiile de mancare: patiserii, dulciuri, paine alba, prajeli, grasimi (in afara de alea sanatoase si in cant mica) etc etc, stii tu.

Garantez ca intr-o luna vei arata fff diferit, ca acum dupa nastere lucreaza si timpul in favoarea ta.

Ladies, eu ma retrag pt w/e in curand! Ne vedem luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aoleu..fetele cu Shaun in cap au tabarat pe Onitza. vreti sa omorati femeia???
Eu nu i-as recomanda nicicum Insanity si chiar daca ar fi ceva din Insanity sa faca, i-as zice sa faca doar partea de la sol de la insanity abs si cardio abs. Partea cu incalzirea de la el, o omoara, ce naiba? Plus ca ea are bete de picioare. . Imi mentin parerea cu hiphop-ul pentru ea sau ceva mult mai bland.Recunosc ca e bun Insanity dar e greuuuuuu....eu dupa 5 ani de la cezariana ma supara operatia in timpul antrenamentelor. Cam cum i-ar fi Onitzei dupa 1-2 luni de la operatie???
Ideea e sa faci ceva sport , mai sunt si alte antrenamente in afara de Insanity.
Ma duc ca mi se arde mancarea.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Lumi sa-ti traiasca oltenasul
frumos copacel ti-ai tras, si covorasul imi place

Onitza acuma cat timp ai de la nastere? alaptezi?
Daca alaptezi sa faci sport asa cum ti-a sugerat si Caro, gen Pilates, Yoga nu cardio sau Interval Training.

Masaje, pilates, papa sanatos, o crema auto bronzanta si esti ca noua

spun eu,cea care ma duc sa ma culc, mi-a ajuns miscarea pe ziua de azi:-)

Raportez sport de dimineata, sport la ora 10, mancat oua cu legume si baut apa suficienta.
Mi-e somn si daca vreau seara sa pot sa tin pasul cu copilul meu trebuie sa ma culc acuma 1 ora.
Revin

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SUNTETI FOARTE DRAGUTE! MUltumesc pentru sfaturi, apreciez fiecare mesaj in parte. Deocamdata fac hip-hop cu Shaun si Cardio cu Billy si ma simt foarte ok , nu mi se pare "prea mult" pentru mine si nu ma deranjeaza nici operatia, in schimb nu garantez ca la fel imi va prii insanity, asa cum zice ELE. LUminita s-a referit ca mi-ar prinde bine insanity la problemele pe care le am eu, dand la o parte operatia, evident ca nu mi-ar recomanda nici ea acum insanity la 5 sapt de la operatie, a facut abstractie de la ceza si s-a fixat strict pe corp si ce i-ar face bine... Voi cocheta cu ideea de insanity clar dar cand voi putea din punct de vedere medical. Pana una alta vorba lui Enunice e mai imp sa nu ma mai indop cu patiserii si dulciuri...prajeli nu am papat deloc, noroc cu bebe ca stiu ca nu am voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

merci Deus
covorasul ala am de gand sa il spal acu' cu mopul ala H2O,sper sa nu ii faca ceva rau..

Onitza,bine ca ai inteles exact ce am vrut sa zic..dar tu iti cunosti corpul cel mai bine si in momentul in care ai ok de la medic, si termini cu alaptatul, poti face tot ce consideri tu ca te tin balamalele..mie si exercitiile lui Tracy mi se par bune, mai sunt si unele de Pilates foarte faine(am eu cateva mai antrenante, daca te intereseaza ti le trimit), Tae bo Cardio, si Tony are Cardio bun la P90X, P90 si P90M si are si Shaun cateva workout-uri fara topaieli
toate la timpul lor

imi continui treaba

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ma bucur ca vine primavara si la voi, ca la mine e deja vara! 18 grade azi cu soare, o sa fie toata lumea la maneca scurta

Onitza, arati super bine...niste sunculite acolo la burta...deh! se duc repede cu dieta mai ales in perioada asta

Lumi, sati-traiasca si olteanul si bonsaiul..dragutz copacel

Carolina, cum mai esti cu "operatiile"? Se vede rezultatul final? E ce ti-ai dorit?

Conchita cica e bine sa aduci multumiri in fiecare zi chiar daca n-ai motiv...face bine la suflet

Xio si eu am patit la fel cind ma duceam la clasa de Body Combat...ma uitam in oglinda la propriile kicks si imi venea sa-mi dau palme singura...acum de cind cu Kenpo la P90X sint mai buna...pina si Tony m-a laudat

Ma duc sa-mi dau jos blana de pe maini...m-a pus dracu sa ma epilez pe brate si acum trebuie sa ma tin de treaba lunar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput