"Abdomen extra-plat: Beachbody (20)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

UItati ce am gasit :
www.capsiplex.com

Am auzit de astea si stiu ca gIselle Bundechen sau cum o cheama face cure cu ardei iute .
***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

iti termina stomacul si nici ficatului nu i face bine. am incercat eu... arde matzele, nu alta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

sa aveti o zi frumoasa si sanatoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Multumim la fel , Deus!
Ieri am fost la sala dar nu am mai avut timp de cardio
Am facut biceps, 3 aparate fiecare a cate 4-5 serii de 8-10 repetari , triceps la fel , oblici la aparat si aplecari cu gantera plus abdomene.
Am stat putin sa ma uit la ora de kickboxing
Doar ca mi's putin timida , ca am 2 optiuni : sa merg de la 6-7 cand sunt singura fata , sau sa merg de la 7-8 cand sunt inca 5 fete si restu' baieti.
Daca nu stiu sa lovesc bine sau arat penibil?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, foarte interesante informatiile, multumesc frumos.

Allure, n-ai de ce sa-mi multumesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Conchi, te-am visat aseara...nu ca ar avea vreo semnificatie, dar nu pot sa-mi incep ziua fara sa-ti povestesc!
Se facea ca stateai la o casa tip castel, imensa, iar eu am trecut prin fata ei, si ma gandeam sa intru sa te salut.
Doar ca tu erai undeva intr-o ultima camera, te-am strigat, insa nu ai auzit...
am incercat sa deschid usa, care de fapt era un zid de gratii imeeeens, f inalt , am reusit, am intrat, insa in intampinare mi-a aparut un caine negru solid(nu stiu ce rasa e, una cunoscuta oricum), latrand si incercand sa ma muste.
Intr-un final, am trecut de acea usa, am ajuns in fata altei incaperi, am intrat, acolo se afla un alt caine...tot negru dar mai mic, si mai prietenos, ca nici nu m-a bagat in seama...

in ultima incapere te aflai tu...erai intr-o adunare, cu multi oameni,tot imbractai in negru, o masa in mijloc, parea ca dadeai o mica petrecere, fiecare invitata isi vedea cumva de treaba lui...unul citea, imi amintesc de o tipa statea la masa f ingandurata, ii privea pe ceilalti..

tu erai in vis bruneta cu parul lungut,ochii albastri,micuta de statura, si mi-a atras atentia rujul...o culoare puternica, un coral-orange, ceva de genul...
mi-amintesc rochia mea, ptr ca mi-ai spus ca am intarziat(imi amintesc ca prin vis am gandit ca eu totusi nu eram invitata, am trecut din intamplare prin fata casei tale), si mi-ai complimentat tinuta...era o rochie mov , lunga, de gala...
mi-ai spus ceva, dar nu retin...
ciudat, am cateva nopti, de cand ma visez imbracata numai in mov(parca incepe sa-mi displaca culoarea, brrr)

nu stiu ce inseamna, daca o insemna ceva, dar parea f real, si de cand am facut ochi m-am tinut sa intru sa ti-l spun...

in rest...on topic, nu am nimic de spus, nu am mai facut nimic zilele astea, am niste dureri de spate crunte, abia ma mai aplec, ridic...
maine merg la medic ptr control, sper sa am dilatatie macar 3...

pe maine

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Nikole, daca vrei dilatatie 3 maine, inseamna ca vrei sa nasti maine.:-)) ai bagajelul pregatit, tot? ca eu am pampoanele de galerie la indemana!
mov e culoarea spiritualitatii si e culoarea mea preferata. :-) ignora visele astea, sunt normale in sarcina. o singura mentiune, insa: ai intuit corect chiar si in vis - casa mea ti-e deschisa intotdeauna, pentru tine nu e nevoie de invitatie speciala.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Nikole, o singura mentiune, insa: ai intuit corect chiar si in vis - casa mea ti-e deschisa intotdeauna, pentru tine nu e nevoie de invitatie speciala.

abdominabila

nimic

nu zisei eu ca ai suflet bun?
Multumesc, ma simt onorata

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata gagici..ce dimineata insorita la Timisoara

in primul rand mi-am luat bonsai

in al doilea, imi beau cafeluta, mananc ceva rapid si apoi curatenie, spalat, sport si dupa aceea tre' sa ii pregatesc sarbatoritului meu mancarea preferata

o zi faina sa aveti

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LUMI, felicitari pentru bonsai!!!!! CIne e sarbatoritul? La Multi Ani! L-am pus pe barbate-miu sa imi traga rpd niste poze pana sa plece la sv dar nu m-a luat toata din cap pana-n picioare...i-am spus pt ce imi tb pozele si el a considerat ca a cuprins ce era imp de aratat, adica nu intelge care e problema mea, se vad zonele problema, ce mai vreau? Le descarc si daca ma lasa bebe vi le arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Lumi, sa-ti traiasca sarbatoritul, sa fiti 1000 de ani fericiti impreuna.

Nikole, nastere usoara!

Deus, stiu ca abdomenul se face in bucatarie, voiam numai orientativ sa stiu, ca pare ceva bun de facut asa rapid, cand n-ai timp de multe. Si cu aia cu pielea ai mare dreptate, din pacate...

Xio, ce activa esti la sala! Nu ai de ce sa iti fie jena ca nu lovesti bine, nimeni nu loveste bine de la inceput. Dar probabil ca stii deja asta. Si du-te la ora la care ti-e comod tie, who cares cine mai e acolo...

Eu am facut Cardio Party la ora 6:30, am papat Weetabix cu lapte bio, mi-am luat suplimentele si mi-am inceput ziua tare bine dispusa ca A VENIT PRIMAVARA!!! Yes-yes-yes-yes. Floricele pe campii, hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput