"Abdomen extra-plat: Beachbody (20)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

dimineata asta nu mai am timp si de raport ca statui sa filozofez pe forum

vreau sa zic doar atit: 17 grade C la amiaza cu soare

am fugit la muncaaaaaaaaa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Allure, iar te faci de vreun cartonas rosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Buna dimineata...o fi buna?...pe aici e asa vreme uracioasa ca as fi vrut sa raman in pat la caldurica...
Raport pe ieri: sport 45 de minute bicicleta.
Am primit ceva referitor la sport, dar' imi trebuie un pic de timp sa fac un mic rezumat si sa va intreb voi ce parere aveti. Da' mai incolo...
Azi mic dejun: 2 felii sunca de curcan(stiu ca nu-i tare sanatoasa, dar n-am mai mancat sunca de vreo 5 luni si mi-a fost pofta)+o bucatica telemea (cam cat 2 degete)+juma de ardei. Pt pranz am ciuperci la cuptor. CIna...mai vedem...mai este atata pana atunci....
O zi/noapte frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Buna dimineata din Bucurestiul rece, dar insorit! Rise and shineeeeeeeee!

Nu prea va vad. Unde sunteti? Codrina vad ca s-a anuntat, Deus cred ca se lupta cu compu stricat, Allure si Conchita fac nani acum, Onitza da tzitzi la bebe, Xio zace rapusa de febra musculara. Ema? Ele? Chiquitita? Lumi, Lumi, Lumi, ce face hiperactiva lu' mama?

Eu fac bine. Continuu cu Turbo Jam la prima ora, azi 20 min workout + Ab Jam. E f fain, imi place, are o muzica bestiala, super antrenanta si imi incep ziua in super forma. Ia uitati aici o "monstra": http://www.youtube.com/watch?v=xJ0T-eZ_xhY Nu ca suna mortal?

Am papat un super shake, mi-am luat suplimentele si incep o noua zi in campul muncii.

Pup you si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

calculator stricat, ciclu, fata obosita, chef 0.
maine o sa fie mai bine

Va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Despre sport:

"Prima categorie de exercitii fizice mentionata care se practica; continuu, pe durata lunga si la intensitati reduse, se numeste „steady state” (sinonime: „anduranta” sau „cardio”). Arderea grasimilor este maxima; si are loc chiar în timpul efectuarii acestui tip de antrenament. Pentru ca un exercitiu fizic sa se încadreze în prima categorie corecta „steady state” trebuie sa fie respectate la un loc toate conditiile care urmeaza
- Intensitatea sa fie suficient de redusa si constanta pentru a permite efectuarea neîntrerupta pe tot parcursul lung al desfasurarii exercitiilor de acest
- Practicarea sa nu fie întrerupta de pauze mai mari de 10-15 secunde
- Durata depinde de gradul de antrenament. De obicei 45 - 90 minute. Arderea grasimilor se obtine doar pâna la atingerea pragului anaerob. Desi în continuare nu se mai ard deloc grasimi, este indicat totusi sa se continue exercitiul pe o durata identica celei de pâna la pragul anaerob, fiindca doar astfel se ajunge cu timpul la întârzierea aparitiei fazei anaerobe si astfel la îmbunatatirea randamentului arderii grasimilor. Criteriul cel mai simplu pentru stabilirea duratei efortului este gradul subiectiv de epuizare, care trebuie atins cu orice pret.
- Ex: Jogging neîntrerupt, Pedalat usor neîntrerupt cu bicicleta

A doua categorie, care pe un fond de intensitate redusa aplic#259; explozii cu intensitate aproape maximala se numeste „interval training” (sinonime: „cu explozii” sau „cu ruperi de ritm”) si conduce la o ardere doar moderata a grasimilor, care are loc abia dupa încetarea exercitiilor. Pentru ca un exercitiu fizic sa se încadreze în categoria a doua de „interval training” trebuie sa fie respectate la un loc toate conditiile care urmeaza
- Durata totala a exercitiului sa fie de 30-45 minute (excluzând faza deîncalzire si de revenire)
- Trebuie sa existe un fond de intensitate usoara asemanatoare intensitatii exercitiilor de tip „steady state”, la o frecventa; cardiaca situata între 60% si 70% din frecventa maxima Durata acestor faze sa fie de 3 - 7 minute.
- Pe acest fond se aplica în mod repetitiv, la intervale regulate, explozii de intensitate submaximala aproape la intensitatea maxima posibila fara a se atinge însa intensitatea maxima Durata acestor explozii poate sa se întinda între 45 secunde si 3 minute. Intensitatea pentru aceste explozii se poate monitoriza cu ajutorul pulsului, fiind necesara si suficienta o frecventa; situata între 80% #537;i 90% din frecventa cardiaca maxima
- Lungimea intervalelor de fond si a celor de explozie vor fi alese de catre subiect prin tatonare individuala, astfel încât la sfârsitul exercitiilor sa apara o senzatie de epuizare globala si placuta
- Numarul total de explozii de la o sedinta sa fie cuprins între 3 si 7
Ex: aerobic intens, sarit cu coarda (aici banuiesc ca intra si Shaun

A treia categorie, dedicata protejarii si sporirii masei musculare, se numeste categoria „bodybuilding”. Arderile de grasime sunt reduse.

Cica trebuie practicate toate cele 3 forme de sport in cursul unei saptamani si ca ar fi incorect sa practicam doar una din aceste forme.
Any thoughts? Ca cica bodybuilding-ul e necesar pt a nu se "topi" masa musculata. EU nu fac delco bodybuilding si m-a cam ingrijorat ce am citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..soare,cafeluta,ciocolata neagra..cine mai doreste, cine mai pofteste??

eu hiperactiva mi-s, dara ma duru in partea dreapta si ieri si alaltaieri..cred ca apendicita(inca o mai am ratacita p'aci) si am zis sa nu fortez ca nu am chef sa stau pe tusa dupa aia daca ma opereaza..plus ca am lucrat 2 zile pana la 10 noaptea..merit si io o mica pauza
dar azi sunt bineeeeeeee si o iau de la capat

am cam exagerat cu mancarea in ultimele 2 saptamani, dar vad ca domnul cantar arata la fel, masuratorile la fel, viata e frumoasa, mergem inainte cu tupeu

de la turbo jam asta se slabeste?? mi se pare cam joaca asa, dar nah..
eu am ceva pe calculator tot de la Chalean..Chalean Xtreme ii zice, ala parca e mai fain..cu greutati,flotari, treburi de astea..poate o sa incerc si eu, cand o sa simt nevoia de diversitate..momentan nu

Deus, hai ca maine sigur va fi mai bine..weekend, soare, relaxare

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

exact cam asa fac si eu cu Shaun la Insanity..avem workout-uri f intense, apoi ceva mai mediu(gen recovery, balance) si greutati
oricum eu nu ii pun lui Shaun la indoiala felul cum a gandit workout-urile, pentru ca el este "the man" si stie exact ce face..eu ciocu' mic,gata de start si executarea

azi am un plyometric si cardio abs, maine sinucidere iar Max interval sports training si sambata greutati

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Cica se slabeste de la Turbo Jam asta, ea asa zice! Are Cardio Party, Ab Jam, Turbo Sculpt (cu greutati etc) si 20 min workout- tot cardio. Da' nici nu-mi pasa daca se slabeste sau nu, daca tonifiaza e suficient pt mine. Si sa-mi faca placere e important! Sa fie funny! Si e! Si muzica e faina, atmosfera nu e deloc incrancenata si imi place sa-mi incep ziua asa.

Chalene Extreme e mai Shaun, asa, dar nu e de mine, sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CARO, bine zici, Onitza da tzatzi si apoi il fenteaza pe tzunami la nani ca sa faca si ea un hip hop! Uff, am reusit si eu pe ziua de azi sa fac miscare, nu-mi vine sa cred! Parca-s alt om! Am promis poza in costum de baie, poate reusesc azi. Dar sa nu va speriati de mine, da? Ca desi am 55 kg, sunt total disproportionata si e clar ca tb sa muncesc din greu ca sa fiu cat de cat multumita.

Mergi la inceput