Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cadia felicitari si numai de bine 9 luni si 18 ani

si eu am avut convulsii febrile cand erm mica, imi dadeau fenobarbital. am fost si in coma vreo 3 zile la un mom dat de la insolatie... asta pe la 3 ani parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

bestial Vladut, e din echipa, clar
eu sunt iar ravasita...dupa noapte mai mult alba decat dormita..
dupa ce aseara a mancat f bine cartofi cu peste la cuptor, apoi 300 ml lapte din cana cu pai...s-a culcat la 12 , trezit la 3, la 4, 4.15, 4.30, 5, 5.30, 6.30, 7.30, si de tot la 8. 30...
deci clar nu e de foame trezirea, i-am dat doar apa, si nici din asta nu prea a baut...
Porumbita, Robert cum mai adoarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

CADIA,intru pe fuga ,doar sa te linistesc- e super ok 1 an intre cezariene...pup!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

ariya capul sus si tot inainte. imi pare tare rau ca nu ai timp de tine. pupicei si multe imbratisari.

eu cand simt ca nu mai pot chem o prietena la mine. ea se joaca cu cupii si eu gatesc, imi fac trb prin casa. alta data merg eu la ea.

as mai scrie dar ma striga Stef sa ii citesc. pup si mult succes!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

cadia felicitari! sa fie intr-un ceas bun!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

bestial Vladut, e din echipa, clar
eu sunt iar ravasita...dupa noapte mai mult alba decat dormita..
dupa ce aseara a mancat f bine cartofi cu peste la cuptor, apoi 300 ml lapte din cana cu pai...s-a culcat la 12 , trezit la 3, la 4, 4.15, 4.30, 5, 5.30, 6.30, 7.30, si de tot la 8. 30...
deci clar nu e de foame trezirea, i-am dat doar apa, si nici din asta nu prea a baut...
Porumbita, Robert cum mai adoarme?

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

de vreo sapt ii dau pe la 19:00 in general 360 ml lapte humana de seara + cereale si la 8 juamte san si somn
se scoala intre 3 si 5 de foame si apoi il iau cu noi in pat si mai doarme pana la 7 jumate- 8 jumate depinde

aseara insa a mancat vreo 500 ml de lapte cu cereale, a si supt o gramada si a adormit super usor (ca de o sapt si nu il mai las sa adoarma la san, il pun treaz in pat si in eenre vreo ora o ora si ceva ne ia pana il adorm) insa desi culcat la 8:30 s-a trezit la 11 (i-am dat apa si in cateva min l-am readormit) la 2 (san) la 3(san) la 6 (luat cu mine in pat) la 7 san si lasat langa sot in pat (eu am plecat la munca) si s-a trezit la 9:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

aseara insa a mancat vreo 500 ml de lapte cu cereale, a si supt o gramada

500ml la o singura masa??? Pai Razvi al meu nu mananca intr-o zi atata...

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Porumbita, multumesc. cum adoarme in patut? Alexutu pana nu plange un pic,oricat ar fi de obosit, nu adoarme..eu, unoeri il adorm in brate, cantandu-i si apoi il alaptez si-l pun in patut, alteori il tin un pic in brate si apoi il pun in patut inainte sa adoarma, dar il mangai pe spate si ii cant pana adoarme...
De supt el a cam uitat,chiar daca lapte praf nu vrea decat seara si decat in timp ce se joaca, dar mi-e mie greu acum sa il intarc de tot (cami, nu da) si, dupa ce adoarme il mai incerc si, in general, suge, o singura data nu a deschis gurita... adormise bustean..
Il alaptez cam la 12 ore o data...sper in timp sa-i dau doar 1 data pe zi si apoi deloc..
crisspy, am uitat sa-ti laud frumusetea cu gropitele duci si multi dintisori . e din ce in ce mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola
crisspy, am uitat sa-ti laud frumusetea cu gropitele duci si multi dintisori . e din ce in ce mai frumos

Mersi frumos

daca te consoleaza cu ceva, Razvi si acum adoarme ziua pe picioare ...nu stie dom'ne sa adoarma si oboseste si nu poate sa adoarma deloc...

Seara il lasam in pat sa se "framante" pana adoarme...dar daca l-ai pus in patut dupa cateva ore simte acele din patut si sare ca ars in picioare si incepe sa planga ...cum il iei si il pui in patul mare adoarme instant...se mai trezeste sa verifice daca e cineva cu el: daca e, se culca linistit la loc...daca nu e, incepe scandalu'

I-am dat si eu intr-o seara lapte praf cu lingurita dupa modelul vostru , ca incepuse sa nu mai manance seara dupa baita mai nimik...a mancat vreo 200 de ml.

Insa noi si acuma mancam noaptea si vreau sa-i scot masa de la 1-2 noaptea...problema este ca aia e masa lui cea mai buna de lapte, atunci i se face foame ...ca naiba

I-l iau la Buc dupa Paste o sapt si sper sa-l pot dezvata atunci eu de bibele de noapte, ca vad ca mama mea nu se da convinsa de chestia asta

Bafta la somnicuri...daca gasesti solutia ideala let me know

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Florence adoarme ziua, fie in carut, fie o pun in marsupiu si o car in timp ce-mi fac trb prin casa. Seara adoarme in timp sau dupa ce-si bea laptele. Noaptea, daca se trezeste e teroare. Azi-noapte am tinut-o in brate, se smucea, pus-o in marsupiu, nu si nu. Am adus-o pe o saltea subtire in living, era semiadormita dar scancea, plnagea. La un moment dat a luat-o sotul in brate si , nu stiu cand, a adormit-o. eu deja adormisem.
de azi pot sa zic ca merge fata mea, URAAA< URAAA. azi si-a dat drumul la mers din proprie initiativa. se ridica si pasea, cadea, iar se ridica si-si continua drumul. merge un pic cracanata si cu mainile in fata, daca nu are vreo jucarie in brate. e caraghioasa si tare scumpa. de acum ne putem imbraca mai des in rochita (unele o impiedicau la mersul de-a busilea).
si lui Florence ii place buricul. al ei. si-l atinge cand e dezbrcata si e tare fericita.
se mai joaca de-a sunatul la usa, face pin-pon pe nasul meu si-i place sa ma mangaie pe par. nnici ea nu prea are un vocabular dezv, ultima achizitie e beepa (bei apa). cand vrea ceva intinde degetelul si tipa. cand suntem la masa, mai ales, imi arata dif obiecte si asteapta sa le denumesc. ii stralucesc ochii cand ii zic cum se numesc. mai ales la lumina si la telecomanda

o seara usoara si somnic fara treziri pt puiuti si nu numai!

Mergi la inceput