Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Cu intarziere - La Multi Ani Naty - iti doresc sa fii fericita alaturi de familie si cei dragi ;

Eli si Cadia - FELICITARI - sarcini usoare si bb sanatosi si necolicosi

Deci...sotul a avut concediu 2 saptamani luate special ca sa intarcam fata. Ce am facut noi? ne-am plimbat de nebuni peste tot: am fost la parcurile de distractii indor, la nasi la Luxemburg, am luat parcurile din Bruxelles la rand, magazinele mari...etc.
Am testat rezistenta lui Alice la mersul cu masina, care nu e chiar asa de speriat cum credeam eu.
Plecam spre Romania abia dupa Pasti - pe 9 cred.

Partea buna e ca totusi am reusit sa ii scot lui Alice mesele de noapte - gata, noi papam tzitzi doar dimineata si seara la culcare Eu zic ca ce era mai greu s-a dus.
Si azi e prima zi cand a adormit ziua neleganata
A, si tot azi inregistram primul cucui in frunte .

App de trezitul noaptea - desi nu mai papa nik Alice tot se mai trezeste de ~ 3 ori, dar eu o ignor si se culca la loc singurica.
Maine mergem la pediatru, asa ca va mai dau si maine vesti despre noi.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Veronica, felicitari pt ca ai reusit sa-i scoti laptele de noaptea. Spune-mi cum ai procedat? Si pune-ne poze cu minunea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

{b]Anna[/b] - simplu - nu i-am mai dat noptea si gata
Mai intai i-am explicat lui Alice ce si cum ...ma rog...nus daca a inteles, da io i-am explicat, dupa care i-am dat papa la culcare si am refuzat categoric sa ii mai dau in timpul noptii.
Prima noapte a fost mai grea, cu urlete, plimbat si adormit in brate ba la mine ba la tat-su. Am incercat sa ii dam laptic sau apa dar mai tare urla, asa ca de a doua noapte am inceput ignorarea. Dupa 5 min de plans se oprea singura, mai facea o pauza, mai plangea 1-2 min si se culca.
Cum spuneam, si acum se mai trezeste noaptea. Daca plange mai mult de 3 min incerc sa ii dau apa, dar atat, - si vaz ca merge

Pozici noi nu prea am - doar la semnatura

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Noapte alba si la noi, Andy s-a trezit din 2 in 2 ore, cu urlete, e prima data cand a plans asa noaptea..A dormit pana la 8, dar cu treziri din 2 in 2 ore si plans..dimineata am zis ca sigur il doare ceva si cand i-am pus mana pe urechi a tipat, asa ca la doctor si ne-a confirmat ca are otita (ear infection)..nu a facut febra, doar are muci..si am facut inaugurarea la antibiotic, amoxacilina, 10 zile..ii mai dam tylenol, il ajuta cu durerea si cam atat..dupa venirea de la doctor, pe la 9:30 i-am dat antibioticul, bunica l-a pus la somn ca era rupt de oboseala si am plecat la serviciu..incerc sa plec devreme sa stau cu el azi, dar cred ca de acum va fi spre bine, doctorul zice ca in 24-48 de ore ar trebui sa ii treaca durerea de ureche..dar antibiotic luam 10 zile. Sper sa doarma bine la noapte, mi se rupea sufletul cand il vedeam cum plangea azi noapte si nu puteam sa-l ajut..ii dadusem tylenol, dar nu prea a ajutat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna seara fetelor

Suntem si noi in zona greu cu Andrei care cum vede laptopul este dis-pe-rat!!! sa traga de el si mai ales sa l inchida.Asa mi a sctricat sistemul.

Incerc sa supravietuiesc unui terorist: trage tot ce prinde, maraie dc nus e face ca el, se tavaleste pe burta pe jos etc Noi il ignoram si asta il face si mai artagos.Nu vbim prea multe decat in limba lui, cuvantul cheie spus este ALO cu teelef la ureche dar in rest le face pe toate se urca si pe scaune nu doar pe paturi fotolii etc si asta e si f periculos.Cu mucii e o odisee au curs intr una...dumin a fost mai rau, ieri trebuia sa l vaccinez si am fost cu el in cartier la pediatra unde l am inscris.A fost experienta vietii mele: i-a dat antibiotic din prima si o multime de medicamete INUTILE aveam 6!!!! cand am plecat de la ea.Nu i am dat nimic decat in nas si niste nurofen si slava cerului el e mai bine dupa parerea mea.Mucii nu au mai curs se aud cand sta pe spate probabil pe peretele post al faringelui.In orice caz INCOMPETENTA!!! crasa.
Mi a zis sa nu i fac baie generala 3 zile!!!Nu ma mai mira cum vin copiii la noi la spital dc medicii de circumscriptii recomanda asemenea tampenii!

La spital am pb cu acomodarea cu p[atologia.Azi un scump de papacel de 7 ani e suspect de leucemie, i s-a fct punctie medulara si mie imi venea sa intru in pamant cand ma uitam la el si la taticul lui.Va spun ca nu am stat am iesit afara , cred ca dc aveam o tigara atunci o trageam -eu nu mai fumez din clasa a 12.Imi e f mila--parca atunci cand am fost gravida si eram la Fundeni nu eram asa impactata, ma proteja sarcina etc .Azi am iesit val vartej ....nu pricep de ce e asa rea viata.

Am scris un mesaj si samb cand a murit Carmen dar ...nu s-a triimis.Eram f revoltata de tot ce a patoit mamica aceea...am vzt si eu poze si am ramas f impresionata.

Cateva ganduri si pt voi:

Ledi f bine faci ca incerci sa mergi la TM.De obicei in vest sunt mai occidentali si romanii.

Cadia !FELICITARI! si pt ELi nu cred ca am apucat.Curajoase tare fetele noastre!

Arya draga mea nu stiu cum faci fata.Te ajuta cineva macar cu menajul?

Ma duc ca nu ma mai lasa...a scos toate cartile din bibklioteca, a trantit toate sticlele de apa....e un TAIFUN!

Pupici tuturor

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele si de la noi

eu am avut cateva zile plineeeeeeeeee
caci femeia care ma mai ajuta nu a venit o perioadaaaaaa
si mi-a fost mai greuuuuu
dar sper sa revin in forta de maine

antonia a facut primii ei pasiiiiiiiiiiii
URAAAAAAAAAAAAAA
SUNT TARE FERICITAAAAAAAA

sper maine ca draga mea fetita iubita si frumusica sa mearga mai bine
imi laud si eu comoara
ahahahaha
e o scumpa
isi tine echilibru
intelege ca face ceva frumpos
ca ma vede razand
si atunci se arunca in fata catre mineeeeeee

IRINAC multi pupiciiiiiiii si sanatate ginerelui meu frumuselllll
noi azi am stranutat de nspeeeeeeeee mii de ori
i-am dat si eu doar o doza de nurofen asa de control

CADIAAAAAAAAAAA FELICITARIIIIIIIIIIII
SPER SA URMAM EU SI BEBELUSI
IN CURAND IN LISTA NOILOR GRAVIDUTE

micola, porumbita felicitai bebeilor .... e bine .... usor usor

jasmiiiiiiiiiiiii pe unde mai esti surioaraaaaa

aryia pupici multiiiiiii

dark SUPERBAAAAAA SI ROCHIA SI PANTOFII ... eu zic dres transparentttt asteptam pozeeeee

sunt rupta de somnic
fug la nani

bee sanatateeeeeeee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

gooooooooood morning!
si ce goood!!
pai dupa un somn de 7 ore legate mai zic si eu
s-a culcat la 22.30, trezit la 12 in scanceli, luat 5 ml de nurofen, supt si nani pana la 7 de dimineata
veronica, ma bucur ca si voi ati eliminat suptul de noapte, e calr ca la varsta asta nu mai e de mancat noaptea..am vazut frumusete de Alice. Pai sotul tau e super, al meu nu rezista sa-l auda plangand, mai ales sa-l culce el plangand!! Sa va fie de bine vacanta!
cami, si noi suntem cu muci si stranut..sanatate Antoniei
Irina, la fel si Alexu meu, mi-a inchis calculatorul de cateva ori, de a trebuit sa reinstalam windowsul, ca nu se mai deschidea...Legat de dra de familie...asa e si a lui Aexutu, scrie la retete de fiecare data cand mergem la ea...Partea buna e ca am avut stiva de Nurofen si nu am fost nevoita sa cumpar deocamdata, tocmai ce l-am inceput pe ultimul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

cum se face capitol nou? ca as face eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Micola, felicitari pt somn eu inca nu am aflat ce e aia sa dormi 7 ore legate, al meu nu doarme nici macar 3 Pt capitol nou iti trebuie userul comun si parola, eu nu le stiu.
Vero, ai scapat usor, bravo O frumusete Alice si ce v-ati distrat
Ancasanatate multa
Irina, papacelul sa-i treaca mucisorii si pe tine sa ai puterea necesara la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata frumoaselor
am facut capitol nou pe fuga, revin cat pot de repede.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput