Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cadia mie mi-a zis sa am 2 ani intre nasteri....dar asta cu aproximatie draga mea....poate fi si un an jumate.

Anna ce tare e Vladdddd, e mortal

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Pai asa te vreau cu pozici ...cat de tare e costumasul ala cu Barca se vede ca a fost tati la Barcelona...moama si sosete si mai e si personalizat

Pai nu s-a putut abitine taica-su sa nu-i cumpere, are si minge cu Barca de la niste prieteni, asa ca e echipat complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

anna, ce sportiv aveti acoloooo!

andru mi-a scos o priza din perete si acum a invatat sa se urce pe scaun.si bineinteles ca numai asta face acum.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:

Pai asa te vreau cu pozici ...cat de tare e costumasul ala cu Barca se vede ca a fost tati la Barcelona...moama si sosete si mai e si personalizat

Pai nu s-a putut abitine taica-su sa nu-i cumpere, are si minge cu Barca de la niste prieteni, asa ca e echipat complet

Hahahaha...asa da...Adi al meu e obsedat de hainutze cu Formula 1...deh daca Razvi a fost conceput cand am fost la Monte Carlo la F1, acu' numai d'astea viseaza

Cum mai stati cu mancarica?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Citat:

Hahahaha...asa da...Adi al meu e obsedat de hainutze cu Formula 1...deh daca Razvi a fost conceput cand am fost la Monte Carlo la F1, acu' numai d'astea viseaza

Cum mai stati cu mancarica?

Pai pilot il face pe Razvi

Cu mancarea stam mai bine, adica cel putin mancarica de pranz o papa, in cantitati micute, dar tot e ceva. Nu-i plac fructele, doar cu mere coapte cel mai pacalesc si nici iaurturile, si nici gemul....lista e lunga, si mi-e destul de greu sa gasesc mancare pt gustari, dar ne facem noi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Sa stii ca nici lui Razvi nu-i placeau fructele decat daca erau combinate cu mar copt. Dimineata manca 1 mar copt + 1 para + 1 feliutza de pepene galben + branzica. Acum pentru ca avem probleme cu constipatia nu-i mai facem mar copt, il dam crud.

Si cu iaurtul am avut probleme...la inceput mi-a acceptat numai iaurtzele de la Nestle pentru ca erau mai dulci...acum am trecut pe Tnuva si vad ca ii place.

In schimb ar manca paine sau convrigi toata ziua

Si moare sa manance din mancarea ta cand stai la masa...acum cateva zile a insfacat fara sa-si dea seama ai mei un castravete murat si molfaia la el de zor si nu stiau ai mei de ce sta asa de linistit in brate...deh avea baiatul preocupare

Incet, incet o sa-si dea si Vladut drumul la mancarica

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI CADIA!
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bebe sanatos!
BRAVO!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Felicitari, CADIA! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Sa ne tii la curent cu evolutia!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Citat:

In schimb ar manca paine sau convrigi toata ziua

Si moare sa manance din mancarea ta cand stai la masa...acum cateva zile a insfacat fara sa-si dea seama ai mei un castravete murat si molfaia la el de zor si nu stiau ai mei de ce sta asa de linistit in brate...deh avea baiatul preocupare

Sa stii ca si Vladut e innebunit dupa muraturi si covrigi, si in plus mananca ceapa cruda fara nicio strambatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cris, anca, rein, rox, raluca merci

andra eu sunt Gica-contra, mi-as pune ciorapii negri.

rein la convulsii se ajunge de la febra mare, mai ales daca creste brusc temperatura. Se manifesta ingrozitor: copilul isi pierde cunostiinta, da ochii peste cap, are spasme ale intregului corp, face pe el kk/pipi, ii iese limba afara ... Nu pot fi prevazute, unii copii sunt predispusi la convulsii, altii nu. Dar pot fi evitate nelasand niciodata copilul cu febra peste 39,5. Febra mare trebuie scazuta cu orice chip - supozitoare, impachetari, etc. Si mai pot fi evitate cu Desitin, este un fel de clisma, un tubulet cu aplicator care se baga in poponel, scopul fiind tocmai evitarea convulsiilor. Multi doctori nu il recomanda fiindca de fapt e vorba de Diazepam dar dr. mea mi-a spus sa am permanent cu mine inca de cand s-a nascut Ioana. Cu ajutorul lui am reusit sa evit o criza de convulsii la Ioana la 9 luni (criza care s-ar fi declansat sigur fiindca avea 40 de grade si s-a dovedit a fi predispusa) si sa opresc convulsiile foarte repede cand chiar le-a facut. De ambele dati doctorii de la spital mi-au spus ca am procedat excelent si se mirau ca am in casa Desitin, au zis ca mai rar vad doctori care sa spuna asta parintilor.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput