Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cadia, felicitari!!! eu am 2 cezariene.am intrebat medicul cand pot incepe sa-l fac pe al doilea, si mi-a zis ca, stiind cum a facut cusatura, ca dupa 9 luni sunt ok.asa ca nu e nicio pb.

dark, vei fi o frumoasa!

ledi, il inteleg pe davidutz ca s-a saturat de tratament, la fel facea andru cand lua virusii de la flavi in saptamani consecutive si urla numai cand ne vedea cu seriga de nurofen.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dragelor, multumesc frumosa pentru sfaturi si aprecieri . Din pacate nu pot sa merg chiar fara ciorapi ( look-ul "picioare vinete de frig cu piele de gaina" nu e prea charming - eventual la receptie, unde va fi cald, o sa ma retrag discret la baie si o sa scot ciorapii) dar am o pereche stil "nude" culoarea piciorului fara intaritura in fata si calcai... o sa vad cum merge. Sigur o sa fac pozici... baie e sa vad cand si pe ce o sa le "scot".

Cadia, stai linistita, mie mi-a zis medicul sa astept cam un an pana sa raman gravida cu bebe2 dupa cezariana (ma rog, eu mai astept )... dar stiu fete care au ramas gravide la 8-9 luni dupa cezariana si totul a fost OK. Oricum, tu discuta cu medicul, dar in principiu nu ar trebui sa fie probleme.

Ledi, ofofof cred ca va e greu, s-a saturat si Davidutul de tratamete, dar daca trebuie... de musai ca de voie buna. Incearca sa te odihnesti cat poti

Aryia, bafta mare cu creditul, sa iasa toate cum va doriti

Anca, deci la voi a venit deja primavara! Si la noi e "almost there", au inflorit ghioceii, viorelele, azi-maine vor fi si brandusele inflorite. Abia astept!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATA!!!!

Fetelor, m-ati mai linistit.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

CADIA, felicitari! Sarcina usoara! Savureaza fiecare moment si impartaseste-l si cu noi!

Fetelor, foloseste cineva aspiratorul nazal electric Petit terrallion? http://reclama/detalii.php?cod=PT05

Alexia e f mucoasa, nu a dormit azi noapte, se ineaca cu secretiile, tuseste etc. Si nu mai suporta batista bebelusului, numai cand aude aspiratorul plange, de fapt, urla. Nu vreau sa se sperie...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Cadia, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti toti sanatosi
si fericiti! o sa fie ok la 1 an si aproape 9 luni de la nastere. nu se mai fac cusaturile la cezariene ca acum 40 de ani.
Raluca, la multi ani fericiti!! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
Porumbita, am vazut PM-ul dar nu am apucat sa intru. prima analiza, cea cu proteus, pare a fi contaminata. as recomanda totusi sa o repeti.
Corina, felicitari pentru pasii Caterinei. de acum sa va tineti
Vero, voi ce mai faceti??? mi se pare mie sa nu te-am mai vazut de mult pe aici..
Criss, ce tare e Razvanu'
Dark, ff frumoase si rochia si pantofii. ciorapii nude, fara cusaturi sunt tot ce iti trebuie. si sunt "pro scos" la receptie! unde-i poza cu felicitarile de Mothering Sunday???
fug la trebi
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Cadia - felicitari! Sa ai un bebe sanatos si la termen!
Diferenta intre cezariene e ok. Si eu stiu pe cineva cu diferenta de 1 an intre ele (!!!) si tot a fost ok.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

valeuuu

LA MULTI ANI, NATY!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Cadia, ma bucur ca te-ai linistit sa nu-ti mai faci probleme, bucura-te la maxim de aceasta perioada minunata
Dark, e super ok cu ciorapei culoarea piciorului fara cusaturi. Sunt superbe si rochita si pantofiorii
Ariya, bafta cu tot ce faceti, sa va iasa asa cum va doriti. Felicitari pt schimbare, sunt convinsa ca arati f bine
Ledi, imi imaginez cat de greu iti este cu tratamentul lui David, eu nu mai suportam sa-i dau cu forta medicamentele doar pt cateva zile...si deja ma terminase. Sper sa ai muuulta putere si David sa treaca repede de perioada asta rebela
Bee, eu nu am folosit aspiratorul nazal si nici batista bebelusului, la noi a fost suficient spray-ul cu apa de mare sau picaturile ophtamesone. Sanatate multa!
Koruccia, felicitari pt pasii lui Cate si pt multele cuvinte pe care le spune
Cris, sper sa aveti mai repede raportul de la politie si sa scapati de stres
Lisa, ce mai faceti? Anusca

Avem si noi poze recente, aici http://family.webshots.com/photo/2977379510106226777ciiVLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Idaira recomand Vichy.

Dark super si rochia si pantofii, recomand dresuri transparenti.

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Avem si noi poze recente, aici http://family.webshots.com/photo/2977379510106226777ciiVLc

Pai asa te vreau cu pozici ...cat de tare e costumasul ala cu Barca se vede ca a fost tati la Barcelona...moama si sosete si mai e si personalizat

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput