Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia,felicitari maxime!Sarcina usoara si bb sanatos.
Eh,mi se mai ridica si mie moralul cand aud si vesti bune,caci numai vesti proaste am auzit in ultima vreme si m-au cam terminat..in ultimele 3 zile numai vesti proaste am auzit..una pe zi..In fine,trecem mai departe,ca nu vreau sa intristez pe nimeni.

Dark,rochia este superba,la fel si pantofiorii..Sa-i porti sanatoasa si iubita.(si fara dureri de spate de la tocuri..scz nu stiu daca esti obisnuita,eu m-am dezobisnuit ba cu sarcina,ba cu David..n-am mai purtat si acum daca as purta cred ca as turba de dureri de spate:)) )

aryia,ma bucur ca mai scrii si tu si ne mai dai vesti despre voi.Mult succes cu creditul si casa.

crisspy,pupam smecherul plimbaret.

Corina,pe voi va pup pe mess.Nah,tu scrisesei pe forum de ror,dar eu nu intrasem...O sa fie bine.

Flo,multa sanatate Alexiutei.

Alina,sanatate multa.

Noi am fost in we afara,azi a fost soare cu dinti din pacate.Ieri uitasem sa-i iau tetine cand am fost prin parc si dupa-amiaza cand am vrut sa ies,am zis sa-l iau si pe David cu mine,ca se tot tinea dupa mine prin casa.Am mers la farmacie si a inspectat locul,s-a dus la fete prin spate,a flirtat cu ele,le-a zambit si le-a zapacit ,apoi am plecat:)))Nu a pus mana sa darame nimic,era prea captivat de atatea fete probabil:)))Apoi am mers un pic prin parc,David se tot indeparta de mine,eu il strigam si el nimic,pana cand a trecut cu cuplu de batrani pe langa el si tanti a vrut sa-l ia de mana zicandu-i daca merge cu ei..atunci fii-miu a venit intr-un suflet la mine maraind.
In rest,sapt asta mergem sa facem analizele complete,apoi cealalta urmeaza sa facem prevenarul(la noi e luna si vaccinul),dupa Paste vreau sa ajung cu el la Tm..
Nu mai vrea sa-si ia medicamentele,stau sa-l alerg cu lingurita,sa-l oblig,avem scandal mare,mai nou avem parte si de maraieli la mese,la aerosoli nu mai sta deloc,dar deloc..impinge masca,urla,se zbate,musca din masca sau din mana mea cu cei 4 dintisori ai lui..De nervi sa ma pedepseasca probabil m-a muscat intr-o seara de mi-a lasat urme..apoi mi-a trantit si cu telecomanda in cap,no sa fie treaba treaba..Nah,stiu ca nu e placut sa iei atatea medicamente de atatea ori pe zi,sa stai zilnic cu masca aia cu aburi,dar n-am ce-i face.Cand ii fac tapotamentul nu mai vorbesc..ca stam sa ne luptam si nu pot sa i-l fac cum trebuie,din pacate.Nu are stare deloc,umbla peste tot,se baga peste tot..
Cam astea sunt vestile despre noi.Eu..obosita,surmenata..coplesita de tot si toate..
O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dark eu zic fara nici un dres...asta daca rezisti la frig ...pantofiorii sunt decupati in fata si nu prea merge...frumoasa rochita ti-ai mai tras...

Mey om avea noi dinti...da' nu vorbeste mai deloc...in afara de ta-ta-ta, na-na-na si da-da-da nu zice nik...s-o fi preocupat prea mult de mers si a uitat de vorbe?

Porumbita dupa cum vezi si noi in aceeasi situatie cu vorbitul...tot asa cerem si noi aratand cu mana sau tipa

Cate vorbareatza...stai fara grija ca isi da ea drumul la mers ... cand nici nu o sa te astepti...Razvi a facut progrese mari in numai o sapt...

Bebelusi eu am asa un feeling ca tu esti urmatoarea pe lista ...bine, din fetele care planuiesc bb2....nu iau in calcul suprizele

Ledi o imbratisare calda pt tine si un pentru Davidutz

Irina, doctoresa mea favorita, mai da si pe la noi...ce face Andreita? Ca acu' nici pe mess nu te mai prinde omu'

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Naty, cu intarziere, La multi ani!, sa fii sanatoasa si fericita!

aryia, bafta cu creditul! Sa ne pui poze sa te vedem cu noua culoare de par!

dark, f frumoasa rochita, si pantofii! Pune poze si cu tine, sa te vedem cat de rosie esti

cadia, felicitari! Sarcina usoara!

La noi s-a schimbat ora, Andy e inca dupa ora veche, adica se culca mai tarziu (9 in loc de 8) si se trezeste mai tarziu (8 in loc de 7), dar e bine si asa pt noi. Doar ca nu apuc sa-l vad prea mult dimineata, eu la 8:15 am plecat sa-l duc pe Alex la scoala, incepe la 8:30, apoi direct la serviciu. Noi am avut o petrecere in weekend, lui Andy i-a placut acolo, printre copii, bagat in seama, si mai ales la dans ..l-am dus acasa devreme totusi si l-am lasat cu bunica, iar noi ne-am intors si am stat cu Alex la petrecere pana tarziu. Iar duminica somn cat cuprinde sa ne revenim. In rest, vremea se imbunatateste aici, florile si copacii infloriti, totul verde, parcurile pline de lume, e foarte frumos si miroase a primavara...sper sa ramana asa vreme si sa nu ne intoarcem iar la frig si ploi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cadia, iata o veste buuuna, ma bucur, mi-ai facut ziua mai frumoasa!
Naty, tot cu intarziere, La Multi Ani! iti doresc sa ai mereu asa multumire din partea familiei, job-ului, vietii... Ti-am vazut si eu atunci pozele, le doresc parintilor tai multi ani sanatosi, privind atmosfera aceea incarcata de carti si armonie parca m-am simtit cateva secunde 'acasa'.
Bebelusi, nu te stresa, BB2 vine, poate nu te-ai reglat hormonal dupa prima sarcina si alaptare, adica poate ovulatia nu e la data standard pe care o gandesti tu. Cred ca o monitorizare a ovulatiei la un eco vaginal ti-ar fi de ajutor, macar sa-ti dai seama daca se produce.

Va rog sa-mi spuneti si mie cum se ajunge si cum se manifesta convulsiile si daca pot fi evitate sau prevazute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dark, superbi si pantofii si rochita. Si eu zic fara ciorapi sau culoarea piciorului daca e frig sau crezi ca o sa-ti faca basici (eu cam asa patesc cu pantofii noi daca nu-mi pun ciorapi).

Ledi, nici nu-mi pot inchipui cum e sa treebuiasca sa-i dai medicamente in continuu.

Ariya, bafta cu creditul!

Cris, sper sa scapati cat mai repede de stresul cu masina. Si mie mi-a lovit o tipa oglinda cand eram in NJ si am asteptat o gramada dupa raport, de fapt a trebuit sa-l ridic eu de la politie, nu l-au trimis prin posta.

Anca, vezi ca a rezolvat schimbarea orei problema (de fapt nu cred ca mai era o problema anymore, da' na), Carla s-a culcat tot la 10 dar s-a trezit la 10 in loc de 9. Si Carlei ii place cu lume, am fost si noi sambata la o petrecere, n-a avut treaba, a umblat in continuu. S-au tot minunat prietenii cat e de independenta.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Dark, mie costumatia mi se pare de vara, poate daca asociezi si o pelerina/bolero/capa dintr-un material mai gros sa mearga dres negru.
Oricum, imi plac mult ambele, astept poze cu tine la tzol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iulia, da, uite asa s-a rezolvat si cu ora de trezit..ca tot ziceam la 7 e prea devreme ..sper sa-l tina asa, 9-8 e numai bine, dar cred ca depinde de cum doarme la pranz, dupa ce s-a schimbat ora doarme la pranz de la 12:30-2:30..si asa rezista seara pana la 9, inainte dormea 11:30-1:30.
Se vede si din poze ca, Carla e sociabila, e mereu tare vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor va multumesc f.f.f.f.f.mult

Acum am alta problema: mi-a bagat mama si soacra in cap ca ar trebui sa treaca 2 ani de la prima nastere cu cezariana la urmatoarea nastere, iar la mine n-o sa treaca.Sper totusi sa nu fie asa.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Fugi dom'le, nu e regula, am prietena care de micuta si slabuta ce e (si de 35 de ani) a trebuit sa faca ceza la amandoi ca avea pe prima o faaata si al doilea un baiaaat mari, amandoi semanau cu ta'su care e de 1.85 si vreo 100 kg. Si diferenta de 1 an si 2 luni intre nasteri fara probleme. Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cadia termina cu prostiile

mie mi-a zis doc ca dc trec 6-8 luni de la prima nastere (la cezariana ma refer) poti ramane linistita

Mergi la inceput