Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Cadia felicitariiiii!!!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina si o nastere usoara!! Si Clara sa fie o surioara cuminte si intelegatoare cu fratiorul/surioara ei!
Asa mi-as dori si eu sa am iar burtica..tocmai am revazut un dvd de la o nunta unde eu eram garvi....Ce grija avea Tibi de mine...
deocamdata vise...nu e loc efectiv de bebe 2 in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cadia, multe multe felicitari!!! Ce veste frumoasa! O sarcina tare faina sa ai si un bebe sanatos in toamna!

Multumesc frumos pentru aprecieri, intr-adevar am fost rasfatata bine de Ziua Mamei. Parul a iesit rosu tare, am folosit Scarlett Power de la Feria L'Oreal... deci mi-s multumita Sigur nu ma pierde tati prin multime ca "stralucesc" ca farul din Alexandria... numa ca rosu

Crisspy, felicitari pentru dantura bine pusa la punct.Noi... asa mai modest... 7 dintisori, din cat imi dau seama (ca nu prea ma lasa jupan sa ma uit). As pune pozici... dar cum nu imi merge laptopul si rabla de desktop merge si nu prea... astept sfarsitul lunii cand imi iau laptop nou (dupa 29 martie pot) Ai un flacau grozav

Acum am si eu o intrebare... intrebatoare. Rochita am sa merg la nunta, pantofi mi-am luat... intrebarea e cu sau fara ciorapi. Si daca da... negri sau culoarea piciorului (am de ambele dar nu mi-e tare clar ce ar merge... daca ar merge... a trecut o vesnicie de cand am fost la o "ocaziune" din asta de martie friguros....ca vara clar ar fi fost fara). Rochita e asta: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_008010232260_-1?breadcrumb=Home%7EWomen%7EOccasion+%26amp%3B+evening+wear iar patofiorii sunt astia: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_050010208860_-1?breadcrumb=Home%7EWomen%7EAccessories%7EShoes+%26amp%3B+boots Voi ce parere aveti?

Koruccia, felicitari pentru vorbareata ta frumoasa si plimbareata! Bine ca a trecut cu bine ROR-ul, sper sa fie bine in continuare!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Ola!
Felicitari ,gravidutzelor!mult curaj mai aveti...eu nu cred ca as mai putea...sunt atat de obosita ca nu va puteti imagina!...seara,pe la 23,ma intind pe canapea si imi dau lacrimile de durere de spate si picioare!...nu am timp pt mine deloc!plus ca trebuie sa fac urgent si un curs care-mi trebuie la munca-dureaza 3 zile...nu stiu cum o sa fac...mama nu are timp sa stea cu miguel si annamaria,deci o satrebuiasca sa ma ajute bietul meu sot care e varza si el de oboseala...am reusit sa fac toate actele pt banca,pt credit...sper sa mi-l dea ca sa pot da avans pt casa ca nu mai suport spatiul asta mic,certurile copiilor ca n-au intimitatea lor....e ffffffff greu...noroc ca asta mic e cuminte,in sensul ca mananca,doarme,nu se trezeste noaptea deloc....
eu ma minunez cand vad ca mai sunt inca mamici care le dau lapte copiilor noaptea!nu e bine si nu e voie!stomacelul lor tre sa se odihneasca ,altfel nu cresc bine,nu mananca ziua,nu dorm bine...
poate ca va e greu sa intelegeti ca nu mai avem bebelusi,avem copii...e important de inteles ca nu mai trebuie tratati ca sugarii- s-a incheiat etapa asta...noaptea trebuie sa doarma!am 3,frate,si nici unul la varsta asta,nu se scula noaptea...depinde de voi sa-i invatati,nu de ei...

eu sunt fff marcata de ce s-a intamplat cu mamica de pe forumul nostru,sunt scarbita de oamenii astia si,cred din ce in ce mai tare ca am facut o mare prostie sa venim in tara,acum 5 ani...ne gandim din ce in ce mai serios sa plecam inapoi,pt ca mi-e sila de tot ce vadd si aud...singurul motiv pt care nu am facut pasul asta,sunt parintii mei-cred ca i-as distruge daca as pleca iar...ne mai gandim anul asta si vedem...
va pup

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL

SA DEA DZEU SA FIE TOTUL BINE. MAINE SPER SA AJUNG LA DOCTOR.
VA TIN LA CURENT.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

am uitat sa va zic -m-am facut ciocolata la par pt ca nu mai am timp sa ma duc sa am grija de parul blond...asa nu se vede cand creste...

vreau un pic de paceeeeeeeeee!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

wow, dark! imi place f f mult rochita ta!!! si pantofii sunt f faini si total potriviti! eu zic sa iei ciorapi de culoarea piciorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

CADIA FELICITARI!!!

sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si fara colici! (tot timpul radeam cand auzeam urarea asta dar acum ca stiu ce inseamna...mi se pare f importanta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

darkeu as pune ciorap culoarea piciorului ; tare faina rochia si perechea de pantofi

cadia FELICITARII!!! creste nr de gravidute; pariu ca pana in mai e si bebelusi
eu as vrea mai spre vara

koruccia felicitari pt pasii mandrei; si ce multe cuvinte zice

robert nu zice nici un cuvant clar, doar silabe :( arata cu mana si tipa dc vrea ceva; sau bate din picior

crisspy cred ca razavan sta celmai bine la capitolul dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

buna si de la noi!!
Cadia, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si bebe sa fie sanatos .
Patricia, nu fii suparata, o sa apara si la tine cele 2 liniute, ai sa vezi .
Naty, cu intarziere LA MULTI ANI!!
Corina, bravo Caterinei pentru pasi si cate cuvinte stie!!
Dark, eu zic ca ar merge ciorapi culoarea piciorului, cu cei nergri parca este prea mult negru.Daca iti permite vremea, rochia merge foarte bine si fara ciorap.Rochita este superba .

Noi tot in plop suntem , azi nu am dat telefon sa vedem daca e gata raportul, asta ca sa nu ne enervam iar, daca ne spune ca nu e gata. A zis sotul ca incearca iar pe miercuri.Din partea femeii nici un semn, o fi asteptand si ea amaratul ala de raport .

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

CADIA,felicitari din toata inima! Eu nu indraznesc nici sa ma gandesc la asa ceva,n-as putea rezista mental...o sarcina fara probleme iti doresc!

dark, votez pt ciorapi de culoarea piciorului, e mult mai elegant asa!
apropo ce sampon bun antimatreata recomandati?

Mergi la inceput