Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!fetelor,va pup,si ma bucur ca sunteti bine,carmew iti doresc sa se faca bine mama ta
fetelorla prima sarcina am facut cezariana,ieri am fost la un dr de la un spital de stat(cu gandul ca nu mai o sa platesc cei 7000 de euro,care iam platit la dimitra),am venit fff dezamagita,lume multa ,astepti,dupa care dr era grabit,nu am inteles mai nimic,concluzia,ma duc iarasi la Iaso,unde toti sunt draguti,nu astepti,si conditiile sunt minunate,Sotul meu si el este deacord,si iam spus ca nu ma simt in siguranta.
sistemul sanitar de stat aici este de groaza,daca nu platesti nu esti tratat bine,asa ca ma pun pe stans bani
va rog,dati-mi si mie un sfat,ce ati face in locul meu?
la stat,este graba,nu ti se da atentie,la particular sunt tratata bine dar suma e cam mare
aaa,si sa va spun,ca si la stat m-ar costa la 2000 de euro,ciubucuri,iar la particular 5500,ca o sa iau camera mai ieftina de data asta.
de dim am plans,dr de la stat mi-a vorbit cam repade si nu prea il intereseaza,si nici nu raspunde la timp,iar dr meu la 3 noaptea sa-l sun,imi raspunde ,si l-am sunat de dim si am rez problema
va pup,

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

dragelor,si eu sunt singura la parinti,nu am frati,si tare mult mi-am dorit
de aceia nu vreau sa las,ani sa treaca,mai fac un bebe sa aiba si fetita mea fratior sau surioara,sa nu fie singura ca mama ei
offf,iar ma ia oboseala

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

buna!fetelor,va pup,si ma bucur ca sunteti bine,carmew iti doresc sa se faca bine mama ta
fetelorla prima sarcina am facut cezariana,ieri am fost la un dr de la un spital de stat(cu gandul ca nu mai o sa platesc cei 7000 de euro,care iam platit la dimitra),am venit fff dezamagita,lume multa ,astepti,dupa care dr era grabit,nu am inteles mai nimic,concluzia,ma duc iarasi la Iaso,unde toti sunt draguti,nu astepti,si conditiile sunt minunate,Sotul meu si el este deacord,si iam spus ca nu ma simt in siguranta.
sistemul sanitar de stat aici este de groaza,daca nu platesti nu esti tratat bine,asa ca ma pun pe stans bani
va rog,dati-mi si mie un sfat,ce ati face in locul meu?
la stat,este graba,nu ti se da atentie,la particular sunt tratata bine dar suma e cam mare
aaa,si sa va spun,ca si la stat m-ar costa la 2000 de euro,ciubucuri,iar la particular 5500,ca o sa iau camera mai ieftina de data asta.
de dim am plans,dr de la stat mi-a vorbit cam repade si nu prea il intereseaza,si nici nu raspunde la timp,iar dr meu la 3 noaptea sa-l sun,imi raspunde ,si l-am sunat de dim si am rez problema
va pup,

10+
papusa mica
de ce sa te mai omori atit?
1
stii ce vrei
2 ai luat o hotarire
3 te tii de ia!
DECI FARA CHELTUIELI INUTILE VEI FI LA O CLINICA PARTICULARA INTR O CAMERA MAI IEFTENICA O SA L AI PE BEBICA.TOTUL VA FI BINE!DE ce sa plingi
HAI CALMEAZA TE
BISOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna ziua!
Am o rugaminte la voi, daca stiti sa imi spuneti cam cat e litrul de benzina in zona Salonic? Peste vreo 3 saptamani mergem in vacanta cu masina proprie si am vrea sa ne facem planurile financiare luand si asta in calcul. Sa vedem daca ar fi mai ok sa facem un plin la bulgari, inainte de a trece granitza. Multumesc!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Deeeeci s-o luam in ordine inversa...Laura25...in Salonic e cam 1.40Epana la 1.50E...in Bulgaria e ca in Ro din cate stiu cam 1.1E deci sigur merita sa faci plinul inainte de promahonas....presupunand ca pe acolo vii...dc mai ai nevoie de info shoot...noi avem baza in salonic...acum suntem insa in deplasare:)deci stiu oras...zona:)
Dimitra_R si eu sunt sigura ca ai luat decizia buna...in primul rand sa fiti tu si bb in siguranta...si la iaso sigur e mai bine...mi se pare mult 5500 da...tu stii preturile...si dc acolo e doctorul tau...ce sa faci...cel putin ai increderein el...e incercat la cealalta nastere...asa ca spor la strans bani..poate fac si ei promotie ceva...cu criza astaAsa cum zici tu ...asa gandesc si eu...sunt singura la parinti si mereu mi-am dorit frati si as vrea sa am 2 copii...inca n-am facut nici1 da eu am vise si sperante...vedem ce iese
Carmaw...lumea e asa peste tot din cate vad si eu...si parca trece timpul si ori vad eu cu alti ochi ...ma maturizez ori se "strica" lumea....clar nu conteaza rude,prieteni,necunoscuti fiecare isi vede propriul interes....si atat....si pe de o parte ar trebui sa invatam sa facem la fel....cu anumite limite omenesti civilizate si de bun-simt :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

Deeeeci s-o luam in ordine inversa...Laura25...in Salonic e cam 1.40Epana la 1.50E...in Bulgaria e ca in Ro din cate stiu cam 1.1E deci sigur merita sa faci plinul inainte de promahonas....presupunand ca pe acolo vii...dc mai ai nevoie de info shoot...noi avem baza in salonic...acum suntem insa in deplasare:)deci stiu oras...zona:)

Multumesc pt informatii!
Noi trecem pe la Kulata, nu stiu exact cum se cheama localitatea din Grecia de la granita. Anul trecut in septembrie am alimentat cu 1.09€ la intrarea in Grecia si am vazut cam 0.99€ ca pret pe langa Salonic. Intentionam sa mergem un pic mai jos, pe peninsula Kasandra, in Polychrono, mai exact. Sunt marite preturile si la mancare fata de vara trecuta? Noi stam la o vila, cu bucatarie in camera si intentionam sa mancam la terase, dar sa luam si ceva din marketuri. Nu stiu daca ajungem in Salonic, am vrea, ca anul trecut nu ne-am dus. Ramane de vazut.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

aaaahhh grrrr am scris si s-a dus totul...mi-a picat netul si cu back n-am mai regasit textul
Ce faceti fetelor?carmaw am intrat pe site-ul acela dar imi arata doar o lista de related links nu canta nimic poate poti sa mai intri sa dai iar link-ul de unde asculti tu
Dimitra_R ce mai zici?
http://www.theramvos.net/en/sights.htm Laura m-ai facut curioasa am dat un search si am gasit asta...nu stiu dc ai fost pe unde zice aici dar suna interesant...noi de obicei mergem pe al 2-lea picior in sithonia,ormos panaghia...e suuuuper liniste si marea superba(peste drum e muntele athos) asa de familie e:)...dar si aici in polixrono pare superBucatarie au majoritatea apartamentelor/camerelor...noi gatim in camera mai mult...e obositor...ca si in vacanta gatesti dar e mai economic..nu stiu pe primul picior unde veti fi voi supermarketuri dar sigur tre sa fie ceva marinopulos/carrefour...sau masutis...astea sunt mai ok decat cele locale...de ex un bax de apa la marinopulos e cu 1.5E iar in super-urile locale poate fi si 3.5E...tavernele nu stiu dc vor mari preturile...aici acum se asteapta sa intre in vigoare o a 2-a marire a tva-ului ...ce sa zic,...pe de alta parte ei spun ca nu vor mari preturile ca sa aiba turisti....ca preturi...noi2 masa bogata ...dam cam 40E +/- 10 E....dar sunt si taverne ce au mancare gatita la pachet si au preturi mai ok....Merita sa ajungeti prin salonic eu zic ca o sa va placa...orasul,atmosfera:)
Am citit cateva dintre "cugetarile" gemenilor...sunt...ce sa zic nu se poate sa nu zambesti:)....ca majoritatea cred si eu mi-as dori gemeni...stii o data si bine...si sunt de aceasi varsta....cresc impreuna...desi stiu ca primii ani sunt dificili...merita ...sigur:)

puuuup pofta buna fetelor

Mergi la inceput

Ce m-ai nimerit! Exact acolo mergem, la acea vila. Am fost si anul trecut in septembrie si acum mergem tot acolo. Ne-a placut mult si e super pt copii, curtea aia mare, cu iarba si jucarii face toti banii, plus faptul ca e la 2 pasi de plaja. Ne-a tentat si oferta lor pt inceputul lui iunie, asa ca ...mergem. Anul trecut am descoperit un Lido la 10 km de vila si de acolo am facut cumparaturi de 2 ori. La preturi ok atunci. Poate nu or fi crescut prea tare pana acum. Multumesc pt informatii

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

haha....cum am nimerit-o!!!te-am cititda am vazut si eu preturile la camere si sunt super ok...si Lidl-supermarketul de care presupun ca spui e bun are preturi mici,doar ca nu sunt produse locale sunt importate toate...e lant de magazine nemtesc(asta inseamna termene de garantie mai mari,conservanti mai multi poate) dar are si multe produse super ok.
cu multa placere info si oricand
petrecere frumoasa:)
carmaw,dimitra_R pe unde sunteti? si noapte buna

Mergi la inceput

Lidl, despre asta era vorba, de cand am scris nu imi suna bine, dar nici numele corect nu imi venea in cap. Stiu ca e nemtesc, de atunci am observat o asemanare f.mare a asezarii marfii, preturi etc cu supermarketurile Plus din Romania.
Mai vroiam sa intreb cat de tensionata e situatia in tara? M-am mai uitat pe net si singura problema serioasa care ne-ar putea afecta ar fi o greva a vamesilor care sa inchida vama. S-au mai linistit spiritele, sau tot pusi pe greve si proteste sunt toti?

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput