Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 10
DIMITRA_R spune:
buna!,fetelor!
suntem bine,luni am programare la iaso pt testul PAP A,sper sa fie un rezultat bun,si daca sunt norocoasa poate vedem si ce este
si sotul este bucuros ca am ales iaso,ca nu suporta sa astepte la dr,si sa nu gasesti dr cand arzi.singura care nu ii convine este soacramea,care este o zgarcita,si vrea sa facem economie,ca sunt bani risipiti,dar ma doare in de ea,si pt mine este importanta siguranta si sanatatea copilului si a mea.in plus ma gandesc,si la faptul ca la iaso am mare ajutor din partea personalului,fiind aici fara rude din partea mea,am nevoie de ajutor,la stat nu cred ca vine vreo asistenta sa te ajute sa te ridici si sa faci baie,la prima nastere,am fost tratata fff bine,
in legatura cu soacra,nu o intereseaza de sanatatea mea,dar nici pe mine de a ei,la primul copil nu ma ajutat cu nimic,mai venea din cand in cand sa dea din gura,am noroc cu un sot care este fff grijuliu cu noi mai ales cand e vorba de sanatate,si soacra se oftica cand il aude,si eu ma bucur
fetelor ,va pup si m-am intins cat pomana tiganeasca
dimitra vrea sa ne jucam cu plastilina,si prevad plastikina in toata casa
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DIMITRA_R buna!,fetelor! suntem bine,luni am programare la iaso pt testul PAP A,sper sa fie un rezultat bun,si daca sunt norocoasa poate vedem si ce este si sotul este bucuros ca am ales iaso,ca nu suporta sa astepte la dr,si sa nu gasesti dr cand arzi.singura care nu ii convine este soacramea,care este o zgarcita,si vrea sa facem economie,ca sunt bani risipiti,dar ma doare in de ea,si pt mine este importanta siguranta si sanatatea copilului si a mea.in plus ma gandesc,si la faptul ca la iaso am mare ajutor din partea personalului,fiind aici fara rude din partea mea,am nevoie de ajutor,la stat nu cred ca vine vreo asistenta sa te ajute sa te ridici si sa faci baie,la prima nastere,am fost tratata fff bine, in legatura cu soacra,nu o intereseaza de sanatatea mea,dar nici pe mine de a ei,la primul copil nu ma ajutat cu nimic,mai venea din cand in cand sa dea din gura,am noroc cu un sot care este fff grijuliu cu noi mai ales cand e vorba de sanatate,si soacra se oftica cand il aude,si eu ma bucur fetelor ,va pup si m-am intins cat pomana tiganeasca dimitra vrea sa ne jucam cu plastilina,si prevad plastikina in toata casa LARISAdeDIMITRA(2.02.2007) 10+ |
neata iubitelor
Puteti sa va lipiti cu plastilina ;...azi e INALTAREA nu se spala nu se calca nimic e sarbatoare mare ca de PASTI
A-ti vazut ce e in ro? vai de parintii nostri
mai scriu mai tirziu
pupici la fetite
MoRo_K spune:
Bunaaaa....tsop si eu....uite acum vedeam ceva stiri...offf...ce e aici uite ca e si in Ro...cam aceleasi masuri....alta scala dar aceleasi....sa dea Domnul sa ridicam capul intr-o zi...nu?!tre sa ne fie bine intr-o zi....mereu economia face cicluri....acum recesiune...dp boom...si tot asa....vedeam la tv o emisiune care prezenta criza si interventia fondului in Argentina acum cativa ani...offf...sper sa nu picam atat de mult....o s-o scoatem noi la capar nu?!
Sch subiectul Dimitra_R d-abia astept sa vad ce zice nenea doctoru :)...poate asa devreme la 10 saptamani sa spuna ce e bb?!stiam ca pe la 14-16....Ahh si e super ca ai un sot care te sustine...slava Domnului si eu la fel....asa cum imi zicea cineva inainte de a pleca din Ro...ne suntem unul altuia mama/tata/frate/prieten/iubit...mi se parea mult spus atunci dar asa e...ca aici pe el il am....si e super ca si pt el am aceeasi importanta...adica ma pune in fata rudelor :)cat despre soacra ta...e...asta-i viata...mai inghite si ea:))) pacat ca nu te ajuta dar bine ca nu poate sa-ti puna bete-n roate:)) cat despre plastilina...ahhh vreau si eu...cred ca atunci cand voi avea copii o sa ne certam pe jucarii
Azi asa cum zice carmaw e sarbatoare mare...de dimineata cand m-am trezit inca nu se terminase slujba o auzeam...sarbatoreste biserica din satul nostru...si am fost si eu un pic...mai...cat de ciudat e sa nu pricep nimic...dar ma linisteste imi da o senzatie buna:)...si o durere de mijloc :))))in salonic am auzit ca se slujeste in Ro undeva dar inca nu stiu unde...aflam noi...in Atena stiu ca sunt nu numai biserici dar si restaurante,magazine alimentare chiar si o librarie...asa erau acum vreo 3 ani...
Pofta mare
carmaw spune:
fetele va pup si noapte buna!
Nu uitati vine praful din sahara;....azi la mine a fost f cald , de miine 35°C....AZI AM fost la plimbare dar nu era aer asa ca dupa 2,5 km m-am intors acasa
pup!
carmaw spune:
neata carmaw!
ce mai faci tu?
Nu te ai plictisit sa monolochezi singura sau eventual sa dicuti doar cu Mihaela si Dimitra?
Raspuns: ohi!
----------------------------------------------------------------------
Lasind gluma la o parte vreau sa va semnalez faptul ca ieri am gasit un ciob de sticla maricel( cam 1 pe 1cm) cu colturi bine ascutite in borcanul cel mai mare de iaourth TOTAL 2%
Dimitra si Miha atentie!
------------------------------------------------------------------------
In alta ordine de idei ne am certat ieri cu vecinii.Sunt de un primitivism si o lipsa de educatie.....
De 10 ZECE ani de zile ingitim miros de capre si porcarii (doua dintre balcoanele mele dau spre ei....)Ei locuiesc la etajul( sa zic unu) si la parter au capre oi pui si iepuri care nu sunt ingrijite si miros!!!.De zece ani ii toleram si nu chemam sanepidu
Ieri fac foc(niciodata nu ma anunta si de OBICEI fac chestia asta cind am rufe intinse -ca sa le mai spal o data binenteles!)imi minjesc balcoanele si alleile si cum nu era de ajuns un foc il mai fac si pe al doilea chiar sub ferestrele noastre.
Masina noastra a devenit neagra de funingine,eu si George am innebunit
Ce lipsa de respect , educatie ce PRIMITIVISM si BARBARISM !
Ma doare in cot ca sunt mizerabili dar sa ne ne faca noua asa ceva care mereu am fost foarte politicosi si manierati cu ei.
Ar trebui sa ne zica multumesc ca zece ani am inghitit toate mirosurile de capre dejectii pui, oribilitati
Nu va mai spun ce mizeie este la ei si cum e la mine curąt aleele in fiecare zi am flori peste tot e o frumusete
---------------------------------------------------------------------
hai ca v am umflat capu'.................
carmaw spune:
Fetelor LARISA si Miha
am intrat pe e-migrant...nu mai functioneaza soro!
Probabil ca moderatorilor lii s -a indeplinit dorinta cea secreta de a fi singuri in'ograda'
Miha ai dreptate nu e nimic de regretat!
CUM ISI TAIE CRACA UNII DE SUB PICIOARE......
DIMITRA_R spune:
neata!poftiti la
astazi sunt infundata pe nas,dar stiu ca este de la sarcina
cami ,vai ce vecini ai,te inteleg ca si eu sunt obsedata cu curatenia,si mor cand vine cineva in vizita si intra incaltati,mai ales iarna cand am covoarele pe jos,acum le-am strans,noi stam la bloc.ce vecini ... ieri zi de sarbatoare sa faca focul,am observat in grecia,astia spala rufe in zi de sarbatoare,ce sa zic ca la nebuni....eu ieri am pus 2 flori in ghiveci,si pe urma mi-am dat seama ce am facut,uitasem ca e sarbatoare,si m-am simtit tare prost
va doresc o zi buna!
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+
MoRo_K spune:
Buna fetele...si eu de nervi n-am scris!!!
Laura...acum am vazut msg tau....sorry....greve astia au anuntat sapt viit 16 sau 19....nici nu stiu ce sa zic...da sigur dc sunt in greva vamesii va afecteaza pt ca nu aveti treaba cu greva portuarilor sau altele....mai vedem mai aproape de data la care ajungeti dar grevele mari sunt de obicei in atena....deci nu cred sa aveti probleme...sper cel putin....
carmaw-ule....ti-am scris ieri si m-a luat nervul ca am scris la greu si iar am facut o boroboata si mi s-a sters tot...si mai aveam si mancare de facut...ieri m-am intors noaptea acasa si nici n-am mai deschis pc-ul de nerv:))))bine ca n-ai inghitit ciobu!!!!si eu mai iau total....off o sa am grija....cu vecinii ce sa zic...n-ai cum sa sch casa?ca pe aia sigur n-ai cum sa-i educi....si cum e pe insule astia o sa aiba cunostinte si pe la sanepid,administratie si degeaba te agiti.....si la mine mai miroase din cand in cand de undeva de langa si nu stiu cum sa mai inchid geamuri....mai ales cand ploua parca renaste parfumul dihor....
si eu mai imi zic uneori ca suntem noi3 trei cuci:))))da lasa noi sa fim sanatoase:))
eu azi am nervi pt ca de ieri s-a gaurit cazanul de la incalzirea solara a apei si n-am apa calda si imi zice "shefu" proprietarul azi ca e....pana miercuri vine cazanul....si-i zic si eu ca nu se pune problema....ca n-o sa vina miercuri ...ca e insula si noi asteptam un motoras de stergator de parbriz de o luna si nu vine d-apai cazan si e vara....e praf ...e cald(astuia nu-i prea pasa pt ca el are alt cazan separat)...si i-am zis sa refaca incalzirea electrica thermosifono...si zice eee...alti bani....si zic si eu..eee...nu merge altfel sub nici o forma...si dp juma de ora mi-a zis ca cica a gasit pe cineva sa aduca cazan azi...ia sa vedem.....
Dimitra_R nu-i nimic flori ai pus....n-ai dat la sapa....si nu ti-ai dat seama....si eu am vazut ca spala aici...si vb aia sarbatorea biserica de peste drum deci...n-aveau cum sa nu vada....Si eu am un cui impotriva alora de-mi intra incaltati...atata timp cat eu la ei ma descalt....mai ales ca intra si prin vreo baie si eu vreau sa calc desculta acolo....si sa nu iau toti microbii de pe afara...dar aici se poarta intratul incaltat in casa vad....
In alta ordine de idei...ieri pe la 10 seara erau 26 de grade....vara vara....tre sa fac ceva de haleala....o ciorba de vara ma bag sa fac...cu o leaca de smantana degresata(ca am si colesterolu")
vb mai tarliu
MoRo_K spune:
Pauza de weekend?cel putin la mine asa e....mi-a cam ajuns in timpul saptamanii netu....mai ne dezmortim o leaca...azi era de baie-n mare...da de....avem musafirii...uratii...dar astept cu nerabdare next week
pupici.