Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna dimineata!fetelor unde sunteti???
hai,poftiti la
eu sunt fericita,ieri am fost la eco,dublu test,si totul e bine,bebe este un dragut,dar au spus ca este devreme sa se vada ce este,data viitoare,trebuie sa am rabdare
ma duc sa fac de mancare,va pup

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Neata ma bucur ca-i totul ok Dimitra_R.....ei...si in vreo 5 sapt o sa se vada...:) ce nume o sa-i puneti?la Dimitra ati pastrat traditia?numele mamei sotului?subiectul asta a fost intens discutat la noi....mie pt ca sunt obisnuita cum e in Ro....mi se pare normal sa alegi nume nou frumos nu asa obligatoriu iti place/nu-ti place tre sa pui numele soacrei/socrului...si de cele mai multe ori tot cu nemultumire iese....cred ca una din frumusetile/bucuriile sarcinii e sa alegi numele bbului...da nu-i usor ca ei...sotii sunt obisnuiti cu traditia....
Daaa...eu acasica...m-am trezit cu herpes la bot....mi-o fi fost sete si nu m-am prins...desi sunt ca betivii cu apa langa pat...si...ieri am facut curatenie...azi voiam sa continui da...mi se pare racorica....vreau sa spal balcoane geamuri....scot in vreo juma de ora capul afara sa vad...
In rest....vreau sa gatesc o perioada asa lejer...sa taiem snaks,cola si alte d-astea...ca a venit vara...sa bagam apa la greu,legume si fructe...noi suntem cam carnivori
Si restul rest...am o perioada in care m-am cam saturat iar de pc...si citesc....noi luam de pe net carti avem un site bookdepository...si suntem multumiti...acum citesc Jane Austen...asa o leaca clasici voi ce cititi?
P.S. carmaw pe unde esti?
fetele:)

Mergi la inceput

buna,maro
si noi suntem cam carnivori,la dimitra am pastrat traditia,asta e,noroc ca are un nume dragut soacramea,dar si eu sunt de acord sa pun nume care imi plac.eu vreau sa le pun si nume ortodox sa se serbeze copii,ca eu nu am zi onomastica,si ma serbez doar o data pe an.la nume o sa ma gandesc dupe ce aflu sigur ce este
in rest am un munte imens de calcat,si imi este tare lene,dar nu am ce face,dupa ce culc fata,ma iau de treaba.pana acum am dezghetat frigiderul,ca iubitul meu sot aseara a uitat o sticla de soda in congeletor,si a bubuit,sa facut cioburi mici mici,si nu puteam sa le adun,o groaza de timp mi-a luat
va pup

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna fetele Eu sunt prezenta azi ca si ieri m-am uitat dupa voi nimic...
In rest totul ok george a fost la club ieri si a venit tirziu iar eu m-am putut culca numai dupa venirea lui
Ieri am gatit puteti vedea ce la topicul 'pestisoarelor' sau la cel cu 'gatitul azi'
Acum mai am mincare de ieri dar m-am pregatit
sa fac dulceata de lamii( si vreau sa inovez sa pun si menta....°
Aici e oribil nu ne mai lasa vintul cum se deschide usa avem flori petale crengute....toate in casa
Deci nimic deosebit....
Personal nu am nimic contra traditiilor dar chestia cu numele pruncilor ma lasa perplexa(in fata casei este o familie numeroasa au 2 nume de Stavros ,Ioana Yanny...cind un nume e strigat 2 capete se intorc....
Pacat ca sunt si alte alternative toate AICI nefolosite...dar asta e.
Ma bucur ca sunteti OK va pup sanatate si spor la treaba frumoaselor!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

fetele voi vedeti radio arvila? ola ta lefta :))))
ma bag sa vad...va scriu maine dim:)
somn usor vise placute:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

wow fetelor, bine v-am gasit
eu am deschis subiectul si am tot asteptat, insa nimic ....
pierdusem topicul si n-am mai cautat stiind ca n-am sperante, insa acum nu stiu ce mi-a venit sa caut iar si...surprizaaaaaaaaaaaa!!!

dimitra, vreau sa ne intalnim. Eu stau prin centru, de fapt e casa soacra-mii, mai exact in kolonaki. Eu nu prea stiu decat zona asta. Crezi k ai putea sa ne vedem? Eu merg de obicei in fostul parc al regelui, acum se numeste parcul national.

Ma duc sa citesc din urma. Am citit doar 2 pagini si n-am mai avut rabdare sa recuperez tot ce-ati scris. Am vrut sa va salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Bine a-ti sosit d-na ERTINA
Am si eu o intrebare/IN GRECIA FEMEIA/MAMA/SOTIE ESTE AJUTATA,PROTEJATA?
CUM ?
Adica :cunosc un caz el grehotarit un mare betivan, ea cam romanca, 2 copii (8ani acum) el o paraseste ca ea nu produce-adica nu gaseste de munca si nevrind sa-si mai ingrijeasca familia lasa totul balta ss ii paraseste(ii ajuta cu banii pe chirie)
Nu au nici bani de mincare traiesc ca vai de lume din grija altora.
NU EXISTA UN FEL DE AVOCAT GRATUIT LA CARE EA POATE APELA? NEMERNICU ARE OBLIGATIA SA_I INTRETINA!
ADICA CEI CARE NU AU BANI NU POT ANGAJA AVOCAT ?
PS Nu va spun ce protectie au femeile in EUROPA si cum sunt ele ajutate,lii se da cazare ajutor financiar ,psihologic ai ajutoare sa te descurci cu hirtiile mai apoi tii se da apartament ,ti se cumpara electromenajer nou,una data/sapt vine cineva cu camioneta si pe banni lor iti cumperi mincare.Nu va speriatii nu am adormit pe tastatura si visez.E REALITATEA EUROPEANA !
Deci ia ziceti va rog mult ce aparare are aceasta d-na aici in GREGIA ca nici ea si nici eu nu stiu.
Multumesc de ajutor
cm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Bine a-ti sosit d-na ERTINA

d-na ertina ???????? hai maica, n-oi fi asa batrana

In primul rand "neatza...va ofer un frapedaki si cate o, pt cine fumeaza...
Carma, eu nu stiu ce sfat sa-i dau acelei mamici. Nu stiu aproape nimic de Grecia. Vad ca voi v-ati acomodat f bine. Mie-mi e un dor de casa .... Au trecut doar 3 sapt de cand m-am intors din Romanik si mi se pare ca au trecut 3 ani .

In ultimii 8 ani veneam in fiecare vara aici, pt vacanta....si era f frumos, ca deh, eram in vacantza : insule, mare, soare, plaja etc....
Insa acum ca m-am mutat aici si nu am pe nimeni sunt tare negativa la tot ce se intampla in jurul meu . O astept pe dimitra sa-mi deschida ochii .

Am citit aseara pe diagonala ce-ati scris voi 11 pagini..se pare ca nu prea sunt fete in atena, doar dimitra.
Dimitra, felicitari pt noua sarcina ...banuiesc ca acum o sa vreti baiat .

fetelor...ma duc sa-mi beau cafelutza si sa ma uit la stiri online, antena 3, sa vedem ce se va intampla azi cu marele miting.

Mergi la inceput

bunaaaa!
ertina multumesc,si bun revenit printre noi.
eu locuiesc in holargos,si cu mare drag as dori sa ne intalnim,sa mergem in parc cu fetitele noastre,dimitra este lesinata dupa copii.
despre grecia,eu sunt de 4 ani aici,ne cunoastem de 7 ani cu sotul,la inceput si mie mi sa parut greu,dar acum ma sint ca acasa,daca vrei iti pot da nr meu de tel sa mai vorbim si la tel,pe pm
fetelor pe 5 iunie plec in ro in vacanta,2 saptamani si nu am net in ro ,o sa imi fie tare dor de voi,
Ertina parca as vrea sa vad cum este si cu baietel,dar arice ar fi sa fie sanatos inainte de toate,hai sa ne intalnim ca si eu fregventez parcurile cu dimitra,sa ne vedem macar o data pana plec in ro si vin pe 19 iunie.
va pup

11+

Mergi la inceput

sigur ne vedem..Si eu plec in rom pe 1 iun pt 2 sapt Spune-mi cum vrei sa procedam? Ti-am zis ca eu cunosc doar zona asta. E departe unde stai de parcul national? Putem sa ne vedem in parc ?

Mergi la inceput