Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

va salut cu drag!
ce mai faceti?ce mai ziceti? fetelor
noi suntem bine,tocmai sunt singurica,fetita mea a plecat la o petrecere cu tati al ei,eu nu m-am dus,ca stiam ca nu au maincare buna,prefer sa stau cu voi pe forum
maine ma duc la analize de sange,imi e lene dar asta e
si eu am facut curat astazi,de fapt,eu cu copil,toata ziua,strang dupa fata mea,si o sa vina si al doilea,doamne ce ma asteaptaaaa
va pup,ma duc sa intind rufe si sa stau,

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+

SEARA BUNA
Te antenezi si iei supradyn glumesc
ce as fi vrut si eu sa fiu obosita....dar timpul meu a trecut
DECI nu te plinge iubit o FI FERICITA!
bisou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

cami,esti o draguta
poate va scriu maine gagici,hai sa mergem la nani
KALINIHTA!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

brrrr analize...ce-i cu injectie cu ace...brrr...mi-e frica de mica...nu stiu cum sa fug de fiecare data...
lasa Dimitra_R eu ma gandesc ca nici pe primul nu l-am facut....intr-un fel as vrea sa ma trezesc cu cei 2 pe care-i vreau...de-a gata ....clar ca ai de strans....dar e super ca o sa fie apropiati de varsta...mai ai vreo luna si aflati ce e nu?ai bunici pe langa sa va ajute?sau trageti voi2?
hai pupici si curaj:)
scuze ca scriu mai rar in weekend da uite acum suntem si noi amandoi acasa

Mergi la inceput

MoRo gata am inteles azi ai invoire....sunteti prea tineri si prea frumosi ca atunci cind sunteti in 2 sa va pierdeti timpul cu netul....
Dimitra tu ai nascut normal pe primul copilas sau ceza? -zic asa ca aici la mine in sat toata lumea aranjeaza sa nasca prin cezariana
Oricum in 2001 am fost in spital cu infectie urinara- a doua zi a venit doftorul ca ce daca am pasaport fr trebuie sa vin la spital pt toate nimicurile....in final dupa o noapte petrecuta acolo m au eliberat dar nici nu si au dat osteneala sa scoata perfuziile...eu nu stiam limba nu aveam bani la mine ....george tocmai plecase de la mine(lasase mobilu acasa binenteles) totul dezastru
Anu trecut cind am suferit accidentu am ramas impresionata de cum s au purtat....nici o durere la operatie un chirurg bun f evoluat nu a vrut nimic.....dar probleme cu caru de la tipa care conducea masina ea nu a avut nimic , nu ia interesat sa vada daca mai traiesc nu au sunat nu au contribuit cu nimic 10800 E +800E a fost totulpt mine nu am recuperat o centima
Acum 3 sapt a sunat si a zis ca pune pe unu sa ma impuste( pt ca ea a fost convocata la tribunal dupa 14 luni, eu nu-eu nefacind reclamatie impotriva ei....)
Oricum analizele au aratat ca era drogata si beata la volan.
Nu inteleg nimic , nepolitetea, maniera de a se comporta,umilinta la care am fost supusa,scirba cu care se iuta la noi, cum au ascuns probele;Toate astea imi aduce aminte de salbatica ro unde totul e posibil
---------------------------------------------------------------------
hai ca v-am umflat capul.....Dimitra parca am auzit de 500E bacsis la chirurg pt cezariana-vorbeau vecinii de casa-ei urla la gros( eu cu tampoane speciale in casa mea cu usa inchisa ii aud mereu racnind-cind ile aud icnelile ma gindesc ca ,comunica ca cei din Neanderthal
hi hi!
si

bisou la cele 2 grecoaice si o zi buna!
dimitra m am gindit la tine pe 5.05.2010 sa stii

Mergi la inceput

fetele noapte buna!

Mergi la inceput

:)...d-aia te trezesti tu la 6....dc te culci la 10
si eu la tv ma bag...poate gasesc vreun film bun....
vb maine....noapte buna

Mergi la inceput

sa presupun ca toata lumea Greek Idol?:)pup fetele eu ma bag la 4...pe mega :)vb maine

Mergi la inceput

cam asa Mmihaela e pauza d asta scriu 2 rinduri
eu nu prea am vesti bune mama are tuse acum.....BINE VINE
Si base care.....
PUPICI PE MIINE

Mergi la inceput

neataaa....pe la mine totul ok...soare cald si frumos:)
carmaw sa dea Domnul sa se imbunatateasca starea mamei tale....sanatate....are pe cineva langa sa o ajute....frati/surori...rude?....offf uite asta-i naspa cu plecatul din tara....cum am mai zis....nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi dc ai mei nu sunt bine:( ....eu sunt singura la parinti iar in Cta unde sunt ai mei n-avem rude...
dimitra_R....ce ne mai face gravidutza:)?cand incepe burtica sa creasca sa bagi foto:)....te-ai intalnit cu tipa din Atena(romanca)?
noi inca asteptam asteptam off transferul....intarzie f mult anul asta...trebuia sa stim dc plecam din Kos din februarie...anul asta pana acum nu s-a anuntat nimic...nicaieri nu numai la noi...si avem un car de lucruri de facut....ufff...cam asta-i oful meu in periada asta...
fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

neataaa....pe la mine totul ok...soare cald si frumos:)
carmaw sa dea Domnul sa se imbunatateasca starea mamei tale....sanatate....are pe cineva langa sa o ajute....frati/surori...rude?....offf uite asta-i naspa cu plecatul din tara....cum am mai zis....nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi dc ai mei nu sunt bine:( ....eu sunt singura la parinti iar in Cta unde sunt ai mei n-avem rude...
dimitra_R....ce ne mai face gravidutza:)?cand incepe burtica sa creasca sa bagi foto:)....te-ai intalnit cu tipa din Atena(romanca)?
noi inca asteptam asteptam off transferul....intarzie f mult anul asta...trebuia sa stim dc plecam din Kos din februarie...anul asta pana acum nu s-a anuntat nimic...nicaieri nu numai la noi...si avem un car de lucruri de facut....ufff...cam asta-i oful meu in periada asta...
fetele

Nasol cu incertitudinea.....
Oricum acum vestile bune din tara se fac rare.....nu stiu cine o mai sta acolo!
miha nu am pe nimeni n-am frati ,nu surori nu nimic
Mama are o sora si eu o verisoara dar au alte probleme sunt in alta lume(matusa sta la 2 statii si nu o intereseaza ce face surioara ei....intelegi?)
In fine eu cind vin in tara constat degradarea oamenilor se poarta unii cu alti ca niste hiene....acum si cu base care anunta ca taie tot....
Pe unde bintiu?
De dimitra ce sa mai zic i-o fi rau
dimitra atentie pe 15 va fi iarasi nebunie nu?
Hai va las sa papati;...george se duce azi cu turistii pe omalos -soughia-
parerea mea.....Poate pocni inima de efort si acolo sus te salveaza vulturii....o doamne ce hobby....cred ca se va duce si pe himalaia
hai sa l vad teafar acasa
fetili pupici si pofta buna!
ps miha ascult www.cherifm.fr

Mergi la inceput