Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!fetelor
sunt mai bine,am fost la dr,bebe e bine in burtica jucaus,dar fetelor azi am aflat,ca nu am anticorpi la toxoplasma,si ce inseamna asta ca o pot lua fff usor,alte griji.sper sa fie bine pana la capat
maine ma duc la alt dr,la stat,sa vedem poate sunt multumita si raman la stat,ca dr meu este ffff bun,dar scump
sunt franta,noapte buna!pe maine!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

carmaw cum ma sa nu stii sa mergi pe bicicleta?dc n-ai ce face nu-i tarziu...inceti...si pe aici se merge pe bicicleta dar mai mult turistii si e naspa ca se incurca printre masini si pe drumul-autostarda(vorba-vine ) n-au banda speciala si ti-e si frica de ei...sa nu se dezechilibreze...
Mdaaa am o alergie...de la rinita mea...de dp-amiaza incoace/.....uffff am nervi pe toti!!!
ahh e super ca mancati peste...fiind si pe o insula...bravo...noi uite n-avem nici o treaba din pacate...singurul mod in care mai mancam..o data pe an...e prajit(acum ca mai am si colesterolul mare...nu prea mai prajesc nimic).Azi am facut sarmalute in foi din vita proprietarului si o pasta flora :)
aaa stii ce voiam sa te intreb vad ca scrii george...si nu ma prind ...credeam ca esti maritata cu un grec...sau nu?vad ca zici de franta belgia :)...ia zi ia zi
nici eu aici nu-s incantata de coafeza...asa cum zici...si mai e si scump mai scump decat in salonic!!! intr-un satuc....si ultima oara m-am facut singura cu korres ...e din plante nici nu miroase...mi-a prins f bine...eu am mult par alb...sunt bruneta dar acum il am asa saten .nici aici nu vor sa dea bonuri(sau fac o mutra acra cand ceri) si nu numai aici si benzina si mecanici si in multe alte parti...deci sa-i iei mesele inapoi nu merita

DIMITRA_R sper maine sa fii ok si sa mai intri fetele (am nasul robinet si ma lasa neuronul:)

iubita ia ceva pt alergie si nu in ultimul rind ACTIVEAZA TI PM daca nu stii uita te pe topicul meu cu prietenie/intrajutorare din prahova
Nu nu stiu si nici nu mai pot sa invat am pata pe creier
Ma incapatinez sa cer bon -treaba lor daca nu injura la gros
vorbim mai tirliu si FETELOR AVETI GRIJA DE VOI ! ma duc la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

DIMITRA_R ma bucur ca esti bine....cat despre toxoplasmoza...uff...asa cum zici ai grija...sa n-ai pisici sa nu mergi prin case cu pisici sau sa stai nas in nas cu oameni care au...suna cam "rasist" da...ce sa faci...apropo nu exista vreun vaccin ceva pe care sa-l faci?macar sa fie bun doctorl de la stat...da in afara de asta poate poti vizita mai tarziu spitalul unde vei naste...asta de stat ca sa-ti dai seama de conditii...sau poate gasesti stii din vorba-n vorba cunostinte care au nascut acolo.bafta multa(scuze dc te bag in sperieti io-s mai fricoasa din fire
carmaw mama tu n-ai somn??/ auzi ...la 7 dim bei deja cafeaua...mmaaama eu deschid ochiul am mb langa vad ceasul si-l inchid la loc(pe ochi )pana pe la 10cu alergis...ce sa zic uite azi mi-a trecut pe mine asa ma apuca f des o data la cateva zile..am facut toate tratamentele posibile pana m-am saturat...de injectii in nas...dee pumni de medicamente si alte tampenii...imi trece pe moment...acum incerc sa nu iau oricum medicamente pt ca vreau/incerc sa raman gravi....deci suport cu nervi si balmajeli :DDD
cat despre bonuri si eu ma incapatanez...dar uite ca uneori dc depinzi de celalalt(doctor/mecanic s.a.m.d.) mai tre sa si inghit

Mergi la inceput

Iubitelor eu ma scol f devreme (6 )
M am intors am iesit ok 62 e plecati dar am 2 nuante de roscat si suvite frumoase
Mama m a sunat iar nu poate respira ce sa mai zic cum vrea Dumnezeu
Cred ca ma repet in fine sunt intoarsa iau un magneziu si inchid ochii
Miine G pleaca pe la 10 cred vine cineva sa ma ajute cu curatenia( el nu stie)....
VA PUP

Mergi la inceput

carmaw off sper sa-si revina mami tau repede:)sanatate multa:)
in alta ordine de idei esti matinala :)) bravo tie!62 E pt suvite si vopsit nu e rau...eu aici am dat(in sat evident) 90..
spor la spalat maine geamuri ,pantzuria alea alea :)puuup

Mergi la inceput

buna!eu tot cu nasul infundat si stranut,cred ca este alergie,ca in fiecare an in perioada asta,sunt varza
si eu cer bon in fiecare magazin,si nu le convine,cateodata,dar asta e.ma duc la nani,ca sunt obosita
va pup

9+

Mergi la inceput

FEtelor cum simtiti voi situatia greciei? Ieri la coafor erau niste comentarii
1.ca vor ajunge de unde au plecat adica cu 30 ani inapoi
2. O grecoaica zicea:trebuie sa recunoastem ca ne place sa ...furam!nu ne aranjeaza adevarul dar asta e!
Problema nu e ca isi taie creanga de sub picioare dar antreneaza DOMINOUL si totul se naruie adica, UE binenteles-zic eu.
Aici in sat zic ca lor nu le treb' UE, ei vor drahmes si VOR AFARA DIN EUROPA
Nu mai ramine de rambursat decit banii pe care i au primit pt drumuri etc+ bani pe care i au primit ieri (_zic tot eu)
Cit despre ce sa intimplat la atena ce sa mai zic???
-------------------------------------------------------------------
In rest am terminat un pic de curatenie,george e plecat cu un grup de nemti sa faca bicicleta
aici e o vreme innorata ma aranjeaza
Treb sa mi i au curaj s o sun pe mama-la ce are ea ...deznodamintul e aproape treb sa fiu tare....
APROPOS de coafeza: eu am dus vopseaua si samponul de par: ea mi a vopsit radacinile m i a facut suvite(decolorat si aplicat pe ele o vopsea) m a tuns si coafat
Voi ce mai ziceti?
BISOU la fetite

Mergi la inceput

Mda....cum e la noi e si aici apropo de furat, birocratie ,"altii sunt de vina",sistem sanitar si multe altele...balcani...asta e.astia suntem...noi toti...ca noi provocam,inghitim,acceptam..si iar... asta e in ceea ce priveste programul economic...asa e peste tot poporul plateste...si zic de drahme...da...ce nu realizeaza e ca ok s-ar intoarce drahmele dar preturile in veci nu vor fi cele de dinainte de euro....dc oamenii,caracterul comportamentl nu se sch...degeaba...si aici si in Ro...degeaba...intotdeauna altii vor fi de vina...si dp 1-2 zile se gaseste alt subiect si se uita de cel vechi...deci poate ca meritam unde si cum suntem....dar uite ca platesc altii fara vina...si nu se iau masuri....asa afost in 2008 asa e iar si acum mai rau....deci mda....as putea scrie o ora si tot n-am termina...vom trai si vom vedea....o iesi si soarele...ne-om schimba...cel putin cu speranta traim...ca altfel...de ce am aduce alte suflete pe lumea asta...hmmm hai ca devin prea seroasa si ma apuca oftatul...
Deci sch subiectul....Dimitra_R e totul inflorit si uite pe noi alergicii ne apuca....si eu sunt prmul an primavara undeva in plina natura...si o resimt...da trece uite aici deja vegetatia se usuca...ca asa e vara...carmaw stie...o sa mai ploaie la toamna...deci se termina cu alergiile...speram
carmaw...pai ti-a luat mult atunci...dc tu te-ai dus cu produsele tale...aveai dreptate....
eu azi sunt mi-a venit sotul pe acasa...fusese plecat cateva zile...si...ce altceva...aseara am facut ciorba de vara de legume cu smantana...yammy terminat si acum am facut o varza calita de vara asa lejera aici e cald cald azi...deci se apropie baitzele si tot vad chartere deja s-a umplut de turisti...nemti olandezi,englezi...ii recunosti...toti imbracati de plaja si cu bicicletele
aaa am auzit de dim pe la tv cica dc faci al 4-lea bb e gratis nasterea la Lhtw si Mhtera in Atena...aviz amatoarelor
si iar ceva ce am citit aseara...despre mastiha xiou...face f bine stomac,arsuri gastrice,ficat si...ce ma interesa pe mine ajuta la absorbtia colesterolului(m0am bagat sa citesc ca mi-a zis un nea doctor din salonic sa pun intr-un pahar si sa umplu cu apa pe care s-o beau 1 data pe zi ...asa vreo luna)...deci ma bag...am luat d-aia biologica din xios si incercam...n-are gust naspa apa...nici ca simti...
daaaaa...pai cam atata

Mergi la inceput

Neataaaa azi cam e zi de curatenie...tre sa ma ridic....hmmmm....vb mai tarliu

Mergi la inceput

va salut cu drag!
ce mai faceti?ce mai ziceti? fetelor
noi suntem bine,tocmai sunt singurica,fetita mea a plecat la o petrecere cu tati al ei,eu nu m-am dus,ca stiam ca nu au maincare buna,prefer sa stau cu voi pe forum
maine ma duc la analize de sange,imi e lene dar asta e
si eu am facut curat astazi,de fapt,eu cu copil,toata ziua,strang dupa fata mea,si o sa vina si al doilea,doamne ce ma asteaptaaaa
va pup,ma duc sa intind rufe si sa stau,

10+

Mergi la inceput