Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 6
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K Buna fetelor:)...vad ca exista sanse sa ne vedem...macar asa...lant...DIMITRA_R se intalneste cu carmaw in Creta...dc am noroc carmaw vine si prin Kos:))) mishto.. zicea carmaw de pisu ei...ei sa va zic ce am adunat noi :))...deci...o matza nebuna si un iepure tantalau ...nu in casa pe langa casa da se pare ca intregi la cap(animale) nu vin pe la noi...sa ma explic...matza asta de vreo 3 luni vine...urla de zici ca o tai pana te duci sa ii dai mancare si cand te vede vine sageata de zici ca o sa-ti scoata ochii...nu prea stiu comportamentul pisicilor pt ca mie imi plac mai mult cainii recunosc...vine asa arcuita si zbiara pe langa picioarele noastre,...da partea frumoasa e ca la a treia vizita mie mi s-a parut ca ne-am imprietenit imi manca din mana venea sa o mangai...si dp juma de ora de prietenie mi-a tras o muscatura dubla de mana...de-am ramas paf...ca nu pricepeam dc...n-am certat-o da nici n-am inteles-o de atunci...mi-e mila de ea...ii dam si eu si sotul de mancare da cu multa precautie(ca nu duc dorul uni alt antitetanos)....daaa...asta-i matza...iepurele nu stiu dc e salbatic sau nu e mare gri si sta sub o masina...nu pleaca neam de acolo si te lasa asa cam la un metru sa te apropii...da de tantalau ce e...cred ca dc nu i-am da de mancare ar crapa ca nu pleaca de acolo...aste-as animalele noastre:)))aaa/.....si vara pt ca e sat cu camp pe langa..avem in casa soparlica...ii zicem Sneaky...cat urasc eu serpoasele mi-e mila de ea...e membru al familiei de cativa ani...ee...treaba nu?!!! |
iubita eu am avut un tekelas....in fr a trebuit sa fie eutanaziat afost o tragedie il tineam in brate,am platit la clinica incinerare separata am act de deces cind mor il vreau cu mine
Acum: eu sunt nebuna dupa animale tot dadeam si dau mincare pe choupy al meu l a adus mamica lui in botic si mi la pus linga picior.....am fost socati si eu si george de frumusetea gestului l am adoptat veterinar calatorii in ro si bruxelles cu el ce mai e o minune.
In momentul de fata ii dau si mamicii lui de mincare si la altii doi-unu nu miauna e mut
Si aici sunt sopirle si vecinii au animale de toate felurile inclusiv iepurasi
Hi,hi si mai avem vreo 2 tomate,3 salate d'astea astea pt ca si eu sunt in sat (STYLOS)
In rest acum am terminat de mincat,spaghetti cu sos vegetarian dar am gatit pestisori mici la cuptor(pe pergament)altii pesti mari la cuptor cu unsos o minune a ,si rulada de carne
Acum probabil ca vom merge la cumparaturi-carrefour,ab d'astea
bisou
carmaw spune:
Tot eu :(
Sunt in plin GREC IDOL"
Imi place mult au niste voci.....cam cipriote uneori
Voi urmariti?
George a plecat la clubul lui de sah si eu am pus tele-ul tare
Emisiunile lor muzicale sunt delir....admosfera de la buzuki si chiar muzica cretana cu ZOIDAKIS
PS dar asta nu inseamna ca sunt fan :
macho ului de care dau dovada unii masculii aici}
,needucatiei
birocratiei
,nepotismului,etc etc etc lista ar fi un pic mai lunguta
dar va parasesc ca iarasi a inceput=bisou
MoRo_K spune:
hehe ce suflete sunt si animalele asta nu?povestea ta cu catselul tau am patit-o si eu anul trecut in salonic si eram si insarcinata...dp o luna in cap am pierdut si sarcina...deci yeees te inteleg perfect...da perfect....ne vine sa umplem casa de toate animalele pe care le prindem...dar e greu pt ca noi ne mutam o data la 3 ani...plus du-te vino Ro...si nu vreau sa il las altcuiva in carca....si nici nu vreau sa chinui animalutzul(mie imi plac rasele mari)...si in plus nnu mai vreau inca cel putin sa trecem prin ce am trecut cu Titi catselusa sotului/soacrei mele...uffff
si acum la mai vesele....da si eu vad acum greek idol:)))
dap au voci misto:))si e misto si roula....eu dimineata vad menegaki ....dp amiaza Karma...si seriale la greu de pe mega...aaa..off acum m-am prins am piedut serialul 4...hmmm am uitat....si mai vad si radio arvila...:))....filme vad de multe ori pe digi pe programele romanesti...si cate un dansez pt tine uneori...desi m-a cam plictisit...
atatica...a si eu singura...deci tv si facebook...farmville
DIMITRA_R spune:
si eu grek idol,fetelor vad,poate scriu maine,sunt racita
noapte buna!
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
9+
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DIMITRA_R si eu grek idol,fetelor vad,poate scriu maine,sunt racita noapte buna! LARISAdeDIMITRA(2.02.2007) 9+ |
da ceiut vitamine .....propolis ai??
Consider ca romanasii sunt tari la plante si cind parasesc ro imi iau un stoc mare de detoate
Ingrijeste-te te rog!
carmaw spune:
imi pare rau sunt off topic
am descoperit blogul lui dana D de pe topicul lui ardeiash cu scrapebooking-ul
este fermecator!!
carmaw spune:
NU parasesc pe nimeni doar ca am vizionat ceva frumos
MOro ce mai faci ? Eu azi m am sculat pe piciorul sting adica parca nu aveam puteri mi am revenit pe la 11
Am gatit o plachie de cartofi care au acompagniat 2 dorade la cuptor(le -am facut un sos mama.....) cu salata verde si un pahar de vin alb sec
Acum parca mai merge:)
In rest ma plictisesc ca naiba pe facebook am cont dar nu ma pasioneaza ramin: culi,dc si artaculi plictiseala maxima
george (care e nebun dupa creta )are sahul,are bicicleta( eu nu stiu sa merg)eu, cu plictisu si pisicu
Miine pe la prinz am ora la coafor( in satul vecin) -la o nemernica care e cu nasu pe sus, si ce ma scoate din minti nu vrea sa ma faca culoarea pe care i o cer; ii cer roscat ea vrea negru ca cica nu prinde i -am aratat ca prinde si i am inchis gura;Nu da bon si nici nu zice merci-i am daruit 5 mese superbe le am luat din brux nedesfacute din pachet
cERT nu -i draguta as schimba o.... dar, sa ma duc la chania, autobuze, chestii
Hai
si mai vorbim
Dumitra, cum merge cu insanatosirea?
MoRo_K spune:
carmaw cum ma sa nu stii sa mergi pe bicicleta?dc n-ai ce face nu-i tarziu...inceti...si pe aici se merge pe bicicleta dar mai mult turistii si e naspa ca se incurca printre masini si pe drumul-autostarda(vorba-vine ) n-au banda speciala si ti-e si frica de ei...sa nu se dezechilibreze...
Mdaaa am o alergie...de la rinita mea...de dp-amiaza incoace/.....uffff am nervi pe toti!!!
ahh e super ca mancati peste...fiind si pe o insula...bravo...noi uite n-avem nici o treaba din pacate...singurul mod in care mai mancam..o data pe an...e prajit(acum ca mai am si colesterolul mare...nu prea mai prajesc nimic).Azi am facut sarmalute in foi din vita proprietarului si o pasta flora :)
aaa stii ce voiam sa te intreb vad ca scrii george...si nu ma prind ...credeam ca esti maritata cu un grec...sau nu?vad ca zici de franta belgia :)...ia zi ia zi
nici eu aici nu-s incantata de coafeza...asa cum zici...si mai e si scump mai scump decat in salonic!!! intr-un satuc....si ultima oara m-am facut singura cu korres ...e din plante nici nu miroase...mi-a prins f bine...eu am mult par alb...sunt bruneta dar acum il am asa saten .nici aici nu vor sa dea bonuri(sau fac o mutra acra cand ceri) si nu numai aici si benzina si mecanici si in multe alte parti...deci sa-i iei mesele inapoi nu merita
DIMITRA_R sper maine sa fii ok si sa mai intri fetele (am nasul robinet si ma lasa neuronul:)