Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Ce fac fetele?O luna buna sa aveti:)astazi mi-e dor de micii si padurile noastre cu manele(azi nu m-ar deranja:)) cu paturi pe iarba gratarul...gratar:)ahhh...seara in neptun:) costinesti...turul statiunilor:) (pt mine fiind din Cta acolo era :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

KALO MINA la toate fetele si numai bine!!!
Petrecere frumoasa azi!
ati facut coronite de flori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

KALO MINA!FETELOR,
coronita de flori nu am facut,sunt in pat,ma simt cam rau,sper s fiu mai bine,diseara iesim la un restaurant
eu vreau sa vina vara cat mai repede,sa port rochite,incepe burtica sa se vada si nu prea ma cuprind pantaloni
va doresc toate cele bbune!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

KALO MINA!FETELOR,
coronita de flori nu am facut,sunt in pat,ma simt cam rau,sper s fiu mai bine,diseara iesim la un restaurant
eu vreau sa vina vara cat mai repede,sa port rochite,incepe burtica sa se vada si nu prea ma cuprind pantaloni
va doresc toate cele bbune!

9+

Insanatosire grabnica iubit-o si distractie placuta
Eu m am plimbat cu george cu masina si apoi taverna in VAMOS
KALISPERA!
cm

Mergi la inceput

carmew,mersi,
in vamos,avem rude,la ce taverna te duci?multe vacante,le facem in vamos,si unchiul sotului,a fost primar in vamos
ma duc sa ma fac gigea,si sa plec si eu ,in sfarsit

9+

Mergi la inceput

Citat:

carmew,mersi,
in vamos,avem rude,la ce taverna te duci?multe vacante,le facem in vamos,si unchiul sotului,a fost primar in vamos

9+

Dimitra mou
vorbim de VAMOS APOKORONOU IN CRETA ?
Am fost in prima taverna pe drepta dupa ote parca
NU I BANC ii prima pe dreapta
hai seara placuta!

Mergi la inceput

Citat:

carmew,mersi,

9+

Dimitra mou
vorbim de VAMOS APOKORONOU IN CRETA ?
Am fost in prima taverna pe drepta dupa ote parca
NU I BANC ii prima pe dreapta
hai seara placuta!

Mergi la inceput

da,carmaw ,despre acelasi loc vorbim,si noi ne ducem la aceasi taverna,este cea mai buna din vamos.mie imi place ffff mult de cate ori venim in creta,in vamo stam cel putin 7 zile,si dupa care plecam si in alte zone din creta.va pup,sunt cam obosita astazi

9+

Mergi la inceput

pai cind veniti ca eu ma uit in zare....da cind,?? Si ma duc insouda la ferry sau la aeroport??
PUPICI la toate "grecoaicele"!
Dimitra cum te simti azi???
Hai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor:)...vad ca exista sanse sa ne vedem...macar asa...lant...DIMITRA_R se intalneste cu carmaw in Creta...dc am noroc carmaw vine si prin Kos:))) mishto..
zicea carmaw de pisu ei...ei sa va zic ce am adunat noi :))...deci...o matza nebuna si un iepure tantalau ...nu in casa pe langa casa da se pare ca intregi la cap(animale) nu vin pe la noi...sa ma explic...matza asta de vreo 3 luni vine...urla de zici ca o tai pana te duci sa ii dai mancare si cand te vede vine sageata de zici ca o sa-ti scoata ochii...nu prea stiu comportamentul pisicilor pt ca mie imi plac mai mult cainii recunosc...vine asa arcuita si zbiara pe langa picioarele noastre,...da partea frumoasa e ca la a treia vizita mie mi s-a parut ca ne-am imprietenit imi manca din mana venea sa o mangai...si dp juma de ora de prietenie mi-a tras o muscatura dubla de mana...de-am ramas paf...ca nu pricepeam dc...n-am certat-o da nici n-am inteles-o de atunci...mi-e mila de ea...ii dam si eu si sotul de mancare da cu multa precautie(ca nu duc dorul uni alt antitetanos)....daaa...asta-i matza...iepurele nu stiu dc e salbatic sau nu e mare gri si sta sub o masina...nu pleaca neam de acolo si te lasa asa cam la un metru sa te apropii...da de tantalau ce e...cred ca dc nu i-am da de mancare ar crapa ca nu pleaca de acolo...aste-as animalele noastre:)))aaa/.....si vara pt ca e sat cu camp pe langa..avem in casa soparlica...ii zicem Sneaky...cat urasc eu serpoasele mi-e mila de ea...e membru al familiei de cativa ani...ee...treaba nu?!!!

Mergi la inceput