Mamici din Grecia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

MORO MOU esti o desteapta fata mamii!!
da asta e am mincat e cam acrisor....a tocmai am vorbit cu georges sa gasim sa platim o pensiune pt CHOUPY un tinerel mit.....poate aparem pe la insula ta....miine ne interesam....daca aparem poate ne vedem la o cafea ceva
---------------------------------------------------------------------
IN ALTA ORDINE DE IDEII TOT creez topice....unul de la prieteni este intitulat Prietenie:intrajutorare jud prahova.....si nu calca nimeni
TE pupic si va pupic
ma duc sa ma intind o jumatate de ora....tocmai am mincat;....iepurica
hai bisou

ps de abia pot scrie cu aceea reclama invaziva
ce naiba?????

Mergi la inceput

am scris la praline sunt suparata....
_
Fetelor care e varianta voastra-cea mai ieftina pt vorbit in ro?
La OTE nu ma lipesc la varianta 15 E/LUNA pt nelimitat fix in lume e oriunde dar nu RO si BULgaria unde au grecii interese financiare
Voi cum faceti?
Eu am aici fix dar si cartela cu n vodafone
Mama are fix laUPC dar si mobil cu cartela vodafone
Multumesc pt eventualele ideii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

kalimera,poftiti la
CArmaw,draga mea,eu am FORTHNET,vorbesc gratuit cu ro pe fix,nu si mobil,gratuit grecia fix,si platesc30 pe luna(nu sunt sigura de pret o sa intreb sotul),eu sunt tare multumita
am si eu o intrebare pt fetele care au nascut in grecia,la ce spital ati nascut?se pare ca am nevoie de opini,as vrea de data asta sa incerc la stat,la fetita mea am nascut la IASO si ma costat 7000de euro,acum parca as vrea la stat,cu toate ca sunt fff multumita de dr meu,dar este la IASO(astept opini si pareri)
va doresc o zi minunata,in atena bate vantul

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+

Mergi la inceput

Dimitra iti multumesc mult de info....intr adevar am o mama bolnava in buc care nu vrea nici in creta nici camin bun in voluntari(italian)....deci treb sa vorbesc de min 3 sau 4 ori pe zi....si ma tine la tel...
Am si VOIPSTUNT pe calculator dar se plateste si nici nu se aude bine-sau mai bine zis nu se aude deloc.
Ma duc sa ma informez caci am mare nevoie de variante ieftine( ma asteapta mari cheltuieli)
numai bine si inca o data multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelaaa spune:

bine v-am gasit!!!cu toate ca in ultimul timp sunt cam ocupata cu durerile de burtica si nu prea mai am chef de nimic o sa incerc sa-mi fac timp macar sa va salut!inca nu stiu unde o sa nasc,eu locuiesc in Xalkida iar pana acum o luna am fost la medic particular.Acum merg la spital deoarece medicul particular cerea 2600 de euro pt nastere normala!!!!!bineinteles ca nu voi plati atatia bani tinand cont de situatia actuala si cu locurile de munca aproape inexistente.si in plus cu toti acesti bani ii pot cumpara fetitei mele multe multe multefiind primul copil imi doresc foarte multe pt ea.problema ar fi ca doctorul care m-a examinat in spital imi recomanda,de fapt insista sa merg sa nasc in atena pe motiv ca nu ar avea medic anestezist sau ceva de acest gen.inca nu m-am hotarat dar am toate analizele si ecografiile de pana acum stranse intr-un dosar in caz va va fi necesar sa ajung la atena,sa fiu pregatita.oricum sper sa fie totul bn,sunt foarte nerabdatoare imi este frica dar oricum sper ca o sa am norocul sa am o nastere fara probleme.daca stii vreun medic bun in atena...astept recomandarea ta.mersi mult.

Mergi la inceput

carmaw,te inteleg,si eu am acasa o bunica care este cam bolnavioara si trebuia sa vorbesc zilnic si ne uita dumnezeu la telefon,iar facturile erau imense(pot spune ca am avut luni 300-400 de e),asa ca sotul a fost nevoit sa caute solutii,acum vorbesc si de 10 ori pe zi cat vreau,si nu numai,vorbesc si cu multe rude care au fix,cu care inainte nu imi permiteam

va pup,si ma duc in pat,sa auzim numai de bine

9+

Mergi la inceput

CE VESTE BUNA
MA DUC SA MA BAG SI EU
ITI RAMIN DATOARE E SIGUR!
mii de
noapte buna

Mergi la inceput

BUNA SEARA!dragele mele
imi este somn ,dar pt daniela trebuie sa rspund,draga mea iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos!,
ce vreau sa-ti spun este ca trebuie ffffff urgent sa-ti gasesti un dr bun,nu poti sta pana in ultimul moment,mai ai ff putin pana la nastere,si trebuie sa sti si tu si dr.cazul tau,sa te examineze,ca nu se stie daca va avea timp,in momentul in care o sa vina bebe.in legaura cu bani te inteleg,sunt multi bani,si eu astept bebe 2,dar caut dr la stat,ca nu mai tine,cu criza asta,sunt multi bani la iaso,
insa pot spune ca la prima nastere,la dimitra la iaso,a fost ca un hotel de 5 stele,am fost o rasfatata,dar si ani pe masura
o sa ma duc la un dr la stat,si daca nu sunt multumita,ma duc iar la iaso,ca am mare incredere,
daniela,daca aflu de dr la stat,o sa-ti spun,o sa intreb rude,cunostinte,eu pe care ii stiu sunt tot la particular
te draga mea,mult curaj,nastere usoara,bebe sanatos,si nu uita,in momentul in care o sa o vezi pe printesa ta o sa fi cea mai fericita,gandestete ca fiecare durere este un pas mai aproape de micuta,iti spun asta ca sa te incurajej
p.s. ai incredere,au spitale bune aici,si esti aproape de atena

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Neata...iata-ma si pe mine am citit tot ce-ati scris...harnicute fetele :)
Deeeeci carmaw n-am priceput nimic da nimic....adica voi cautati o pensiune pt o vacanta in Kos?ce Choupi?nu pricep:))))cand veniti...sper sa fiu pe aici.In alta ordine de idei....ce sa zic sper sa se rezolve cat mai repede si mai bine situatia cu mami tau....poate se va hotari sa vina langa tine...si eu sincer ma gandesc cu groaza ce va fi cand va ramane doar unul dintre parintii mei(sa dea Domnul cat mai tarziu sa se intample asta) ce vom face....sa-i dea Domnul sanatate si ei si bunicii tale DIMITRA_R...
eu vb pe net cu ai mei cu rude...prieteni...i-am instruit pe toti :))))iar rareori cand am nevoie folosesc cartela Face...5E si vb pe mobil 40 min,fix 2.5H parca dar evident ca in situatia voastra abonamentul de care zice DIMITRA_R e mult mai bun.
danyelaaa si eu sunt de parere ca ar trebui cat mai repede sa gasesti doctor in Atena...uite eu sunt pe o insula...si in ceea ce priveste asistenta medicala sunt la pamant ....au probleme mari si toti de aici merg atena sau Rodos...deci dc iti spune medicul ca n-au anestezist si te sfatuieste sa gasesti in Atena fa-o ca nu-i de glumit nici cu sanatatea ta nici a bb-ului tau...sunt asa inversunata pt ca am cunostinte care au avut probleme mari...iar eu zic multumesc lui D-zeu ca atunci cand am pierdut sarcina anul trecut...eram in salonic...si am mers la diabalcaniko...da scump dar...sunt sanatoasa..Am vazut ca scria DIMITRA_R pretul pt nasterea fetitei ei....eu stiu iarasi in salonic la 2 spitale particulare ...o maternitate Genesis si la diabalkaniko te ajunge cu totul pe la cel f mult 5000...adica 2500 nastere+spitalizare...pot intreba exact am cumnata care a nascut acum 2 luni dc ajuta pe cineva...dc exista spitalele astea si in Atena...la stat stiu ca e 800 nasterea...acum dc aveti asigurari sau sunteti pe asigurarea sotului da statul inapoi din cate stiu cam 800(oriunde te-ai duce...stat particular)....ce stiu eu iar...este ca la stat nu vine doctorul tau adica te "naste" doctorul de garda...nu e ca in Ro unde iti suni doctorul si vine la nastere...acum dc s-o fi sch ceva sau dc poti vb cu doctorul la care te urmareste...sa vina...nu stiu...sigur DIMITRA_R care se va duce la dr la stat te poate ajuta cu info clare si recente...ce stiu eu e doar din vbite:)
va pupic pe toate pe burtici sau obrajori

Mergi la inceput

Pt MORO K
Da am fi vrut sa facem o excursie ceva.Omu mea a venit cu ideea ca putem trece si prin KOS dar acum se pare ca s au mai schimbat datele problemei .
A primit_ieri- o oferta de ghid pt mai si sept iar in august eu trebuie sa fiu in ro ca am treaba de facut(parcelare,gard,sa vad ce fac cu apart cu probleme din campina etc si sa mi vad mamicaà deci ma mai gindesc cu calatoriile.Oricum daca e, vorbim!
-------------------------------------------------------------------
Eu am adoptat un pisicut pe care l iubesc mult se numeste Choupy si cum as fi vrut sa calatoresc cautam o pensiune pt pisicuta
--------------------------------------------------------------------
in rest pup fetelesi ma bag in pat ca mi crapa neuronii

Mergi la inceput