Mamici din Grecia
Raspunsuri - Pagina 3
DIMITRA_R spune:
kalispera koritia
pe unde sunteti dragelor?mai veniti si pe aici
MARO_K,draga mea,ce informata esti,bravo,eu habar nu am, de toate actele mele sa ocupat sotul,avocatul,ca eu nu suport birocratia si sunt pe alta planeta,din punctul asta de vedere
sa dau o stigare poate mai apare cineva FETELOOOOR! ERTINA,DANIELA, MAI TRECETI SI PE LA NOI
NOAPTE BUNA!
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+
MoRo_K spune:
Buna...mai eu intru des...da..dc nu vad miscare...intru...ies
DIMITRA_R ei....stiu cate ceva...pt ca m-am lovit de diverse si eu sunt la polul opus ...vreau sa stiu eu...sa fac eu tot...de ...scorpioanca
Ah apropo fetelor de pe unde sunteti din Ro?Eu Cta...de la mare pe-o parte la mare pe toate partile (vezi KOS) am ajuns
Larisa ai gasit alte mamici romance in zona ta?ai cautat pe site-ul de care-ti ziceam?
o saptamana buna
MoRo_K spune:
eram pe emigrant acum vreo 3 ani...dar au intrat cativa care au cam stricat atmosfera....comentarii fara rost..asa ca n-am mai intrat de cativa ani.tu?vorbeam cumva cand intram eu pe acolo?
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K eram pe emigrant acum vreo 3 ani...dar au intrat cativa care au cam stricat atmosfera....comentarii fara rost..asa ca n-am mai intrat de cativa ani.tu?vorbeam cumva cand intram eu pe acolo? |
Nu iubita eu va citeam din umbra...nu mi am permis si oricum eu sunt in creta nu am nici bebelei deci.....
MoRo_K spune:
haha ce zici tu ce pricep eu:)))
si....ai ce face pe aici:)...nici eu n-am bb...evident ca oricand va dori sa vina noi ...arms wide open
cred ca e super in Creta acum....si aici unde sunt eu acum...in Kos a venit vara au inceput sa vina turistii dar la voi e mai bine:)....urasc frigu'....si la voi e mereu cald si bine:)
deci sper sa mai intri...sa ne spui cum...de cand esti in Grecia...io stiu...povestea ta(stii...scopul si durata vizitei
DIMITRA_R spune:
buna,dragele mele
maro_k,am intrat acolo unde mi-ai zis,dar nu sunt asa de incantata ca de forumul nostru,este si singurul la care scriu.Si vorbind de fetele din grecia,eu mi-am luat inima in dinti si am trimis un mesaj la o tipa de pe forum,ne-am sunat,am vorbit la tel,iar saptamana trecuta ne-am gasit la o cafea,cred ca asa ar trebui sa facem mai des
CARMAW BUN VENIT!nu-i nimic fetelor,suntem putine si bune
maro-k eu sut din prahova,langa ploiesti,sa sti ca si eu fac la fel ca tine ,intru zilnic dar,cand vad ca nu a mai scris nimeni,ma retrag .va pup si noapte buna!vorbim maine
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K haha ce zici tu ce pricep eu:))) si....ai ce face pe aici:)...nici eu n-am bb...evident ca oricand va dori sa vina noi ...arms wide open cred ca e super in Creta acum....si aici unde sunt eu acum...in Kos a venit vara au inceput sa vina turistii dar la voi e mai bine:)....urasc frigu'....si la voi e mereu cald si bine:) deci sper sa mai intri...sa ne spui cum...de cand esti in Grecia...io stiu...povestea ta(stii...scopul si durata vizitei |
moro mou
ploua acum e frigut ma duc sa adun melci
Cine mai e din prahova? eu sunt din buc dar am facut prostia sa cumparam in campina -orasul fain dar vecini;...probleme politie ne au darimat gardul au venit a filmat a venit primaria de n espe ori
in fine vai s-amar!!
hai pupici la insorite
carmaw spune:
fetelor
am un arbore ca un ficus ...face fructe oarecum ca....caisele dar mai mici.Gustul acrisor
CE ESTE VA ROG???
MoRo_K spune:
M-am prins m-am prins....aceeasi intrebare am avut-o si eu acum o saptamana...si m-a lamurit bunica sotului meu(careia ii pun ghicitori de genu...eu fiind in kos ea in salonic )
In greaca se numeste mousmoulia,engleza Loquat....vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Loquat nu-i asa ca astea sunt?vezi ca zice ca au efect de somnifer si nu hali semintele ca-s usor otravitoare!!!!Am si eu pe aici 2 pomi d-astia si ii intrebam pe ai mei ce pot fi...dp am vazut ca in Ro nu exista:)
carmaw citeam ce scriai despre campina...offf...naspa...da...dc?sa fure?sau zic ca e al lor pamantul?ce sa zic....cu capul....si noi vrem sa facem langa Rm Valcea....de acolo e tata,acolo e bunicu'...si ne place mult zona...avem pamantul dar uite nu ne apucam pt ca ne e frica...unu ca fara noi se va construi ...cum vor ei...constructorii...alandala...si fara sa locuim acolo n-are cine sa pazeasca...
ahhh si ciudat la tine care esti mai in sud sa ploua...hmm...pe aici de pe acum pana-n septembrie nu pica strop...de obicei...acum ...u never know
DIMITRA_R ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva in Atena(eu iti dadusem site-ul sa intri sa dai vreun PM moderatoarei care cred ca-i din atena si putea sa-ti zica ce fete sunt de pe acolo...ca de scris pe forumul acela...ti-am zis ca s-a stricat atmosfera acum vreo 3 ani...dar nu sunt de vina fetele...a intrat un "destept" cu msgs aiurea)sper asa usor usor sa va gasiti mai multe...sa va adunati:)
tre sa ma bag sa fac mancare ceva...azi "leguminoase" fac un turlu...am uitat sa zic imi plaaaaace sa fac mancare si dulciuri...aaa si-mi place argiro...tot fac retetele ei:))....
E ora pranzului pofta mare mandrelor