Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos Ralucis!!!
Am zis si eu 100 DEN dar cred ca nu am asa gros...o sa vad..ma interesa daca e ok ca si culoare...negru...
Cu cardiganul e mai greu ca rosu e cu totul alta nuanta decat rosul rochitei, iar negru pare prea negru pt. ziua vesela a unui pustiulica....asa vad eu...

Ideea cu bratarile e super...mersi mult..nu ma gandisem...

A, in picioare o sa am cizme negre pe care o sa le dau jos la fata locului ca asa e regula acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Geniest , frumoasa rau rochita, merge helanca neagra, mov deschis maroul ala ,culoarea pamintului sau gri inchis , dar sa nu fie prea groasa, ciorapi negri gen colanti cum se poarta acum , da, merg.
Merge si un sacou pe deasupra( minimalism/ sartorial ) cu cizme lungi din piele intoarsa sau normala.
Inca o varianta, helanca neagra dar ciorapii/colantii maro inchis.
nu merge cu dres subtire, da mai bine la dres gros sau colanti.
Parerea mea.
Rochita este stil bizantin, cred..
Accesorii, bratara mare aurie pe o singura mana, fara cercei sau la git ceva, asta in caz ca ai .

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc mult pentru aprecieri !!!!

Am o helanca neagra Bershka, dintr-un bumbac ff finut cu maneca lunga, insa....
Ahhh.....dar daca am maneca lunga nu mai pot pune bratari :-( asa-i ???

Trebuie sa alerg si dupa fim'iu pe acolo...am uitat sa zic

Mergi la inceput

Ba da, una mare, voluminoasa. Da, merge helanca de bumbac.
Cam greu sa te imbraci cum vrei cind e petrecere de copii, mai ales ca alergi dupa ingeras pe acolo. Te inteleg perfect, eu am doi.Eu nici parul nu pot sa mi-l lasa desfacut , ca-mi intra-n ochi sau in gura.
Cu dresul subtire e cam greau pentru ca trebe sa ai grija cind te apleci sa nu se vada ceva, daca-s colanti sau dres gros, cit de cit e ok. Desigur, alegerea este a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

geniest, nu poti lua niste pantofi de acasa sa ii pui dupa ce scoti cizmele? Spune-i gazdei ca sunt curati pe talpa, n-au bacterii . Mie mi se pare cam aiurea sa fii dragut imbracata si aranjata si desculta, in dres.

Mergi la inceput

Deci bratara musai aurie ???
In legatura cu incaltarile si eu vreau sa-mi iau ceva pt. acolo, nu-mi place fara nimic incaltata...

Nu stiu daca se vede in poza dar rochita e din bumbac subtire, de vara....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

In legatura cu incaltarile si eu vreau sa-mi iau ceva pt. acolo, nu-mi place fara nimic incaltata...

Rosul si negru sunt culori dominante , iar auriul poate fi folosit ca punct focal, merge si culoarea nude . Daca pui ciorapi maro , bratara portocalie sau galbena.
Stai sa vedem ce zic si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:

Rosul si negru sunt culori dominante , iar auriul poate fi folosit ca punct focal, merge si culoarea nude . Daca pui ciorapi maro , bratara portocalie sau galbena.
Stai sa vedem ce zic si celelalte fete.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Eu zic asa: sa combini fie rosul cu negru, in accesorii, incaltari, cardigan, dres, etc, fie combini rosul cu acesorii & stuff din gama de culori maro, portocaliu, galben. Dar eu zic sa nu amesteci si negru si rosu si maro, portocaliu, galben, e prea mult, in viziunea mea. Si tocmai pt ca rochita e subtire, de vara, mi-am dat seama de cum e din poza, zic sa nu pui accesorii prea pretioase, joaca-te cu lemn, plastic mat, incaltari din piele mata.

Mergi la inceput

Ralucis, da, e bine cum zici tu, si imi place ca avem pareri diferite. Dar eu am vazut la Alexander McQueen colectia toamna/iarna si s-a bazat mai mult pe combinatii de negru, rosu si auriu. Uite aici:

http://www.fashionandbeauty.ro/viewcollection.php?id=476&show_page=1&show_pic=3#col_main_picture

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Vreau sa imbrac rochita din imagine duminica la ziua unui pusti. Ma gandeam sa pun dres negru 100 DEN si helanca sau body negru pe dedesubt (cu maneci lungi). E ok asa ?
Ce parere aveti ???

http://picasaweb.google.ro/108164169589900972677/ROCHIEROSIE#

ah, lesin, e superba rochita, de unde ai gasit-o??? stii ce-as face eu? as lua in considerare exact modul cum e asortata rochita pe manechin, si anume bratari maro si pantofi maro cu rosu - sau pantofi nude simpli. rochita are imprimeu bogat, deci orice altceva ar strica echilibrul si ar incarca tinuta. in loc de negru, care ar crea un contrast prea puternic, eu as asorta cu gri, daca te gandesti la un cardigan ceva. ba chiar as merge cu pantofi gri si bratara de argint. vai, nu-mi pot lua ochii de la rochita, cat de frumoasa este!! wow.

multumesc tuturor pentru aprecieri, sa vad ce metoda decenta gasesc pentru poze. ca imi suna jenand varianta cu insirat toalele pe pat si pozat. :-)) nu ca este jenant in general, asa simt eu. valentinag, nu am purtat sapca niciodata, o fi fost parul meu? aveam codite? :-))

de cand cu discutiile voastre pline de idei si inspiratie, mi-am scos de la naftalina un cufar cu materiale care zac in dulap de nush cand, ca n-am mai desfacut masina de cusut de multa vreme. super subiect, multumesc pentru desfatarea de a va citi mesajele. e frivol ca ne plac hainele, oare? :-))

abdominabila

Mergi la inceput