Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

multumesc tuturor pentru idei. nu a fost interviu pentru job, ci un pranz-interviu luat de mine unei doamne. nu ma imbrac masculin nici macar la ocazii oficiale. sunt rebela, na. :-)) nu am taioare sau sacouri taietura masculina, ci toate au cate un detaliu flu-flu, fie dublura de dantela la rever, tiv involanat gen chanel, etc. traditional la mine inseamna fusta cu bluza, eventual un cardigan pe deasupra, dar azi a fost cald. am purtat o rochita fara maneci mov-indigo inchis, cerul noptii, dreapta si pana la genunchi, o camasa-bluza mai lunga si cu maneci bufante largi, lila, pe deasupra, desfacuta ca un sacou, o bandana cu imprimeu roscat+bleumarin+gri, pantofi si geanta gri si-am terminat povestea.:-))

Lady, rochia e lunga pana-n pamant, genul ala de capot cu nasturi in fata de sus pana jos si revere.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

multumesc tuturor pentru idei. nu a fost interviu pentru job, ci un pranz-interviu luat de mine unei doamne. nu ma imbrac masculin nici macar la ocazii oficiale. sunt rebela, na. :-)) nu am taioare sau sacouri taietura masculina, ci toate au cate un detaliu flu-flu, fie dublura de dantela la rever, tiv involanat gen chanel, etc. traditional la mine inseamna fusta cu bluza, eventual un cardigan pe deasupra, dar azi a fost cald. am purtat o rochita fara maneci mov-indigo inchis, cerul noptii, dreapta si pana la genunchi, o camasa-bluza mai lunga si cu maneci bufante largi, lila, pe deasupra, desfacuta ca un sacou, o bandana cu imprimeu roscat+bleumarin+gri, pantofi si geanta gri si-am terminat povestea.:-))

Lady, rochia e lunga pana-n pamant, genul ala de capot cu nasturi in fata de sus pana jos si revere.

Bravo tie ca reusesti sa fii feminina si cand te intalnesti cu cei mai infocati misogini.
Asta e un detaliu care-i scoate si mai tare din minti:)

Cat despe interviul de azi, a fost super ok tinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

conchita, ia sa ne faci si noua poze cu hainutele tale, pe mine m-ai facut curioasa! Macar cu rochita asta de care zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Conchita, foarte bine suna tinuta ta . Ma alatur si eu lui Ralucis si te rog sa pui poze, ar fi o sursa buna de inspiratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ma altur si eu fetelor si ii cer Conhitei pozici cu tinutele.Eventual si cu sarafanul verde

Imi plac tinutele tale din ce descrii.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Xio, merci mult. mi-am notat. da, nu sunt asa curioasa de mall, ca stiu ca acolo preturile sunt ca si aici. sunt curioasa exact cum spui tu, de magazine de fabrica.

si eu sunt f curioasa de tinutele conchitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Conchita,ma alatur si eu corului!Cand te-am vazut eu odata erai pe plaja,c-o sapca in cap parca,asa ca n-am idee,fa-le fara fatza,asa ca ioana,daca nu vrei sa te arati!
Eu sunt foarte conservatoare la incaltaminte,poate si datorita faptului ca grasa fiind,mi se pare ca nu ma incadreaza multe chestii.Dar daca e ceva ce nu-mi place cu siguranta,sunt cizmele alea butucanoase,nu-s cum se numesc!
Sau cum sunt sandalele tipei din reclama din dreapta,eu nu ma vad purtand asa ceva,ca nu mi-ar sta bine,cu siguranta!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Hop si eu, fana a stilul etno-hippy-tribal etc. !

Am cumparat si eu o iie alba anul trecut, de la un targ la Muzeul Taranului (foarte fain muzeu BTW, organizeaza o multime de targuri, conferinte, vizionari de filme, cred ca e unul dintre cele mai populare muzee de la noi; au si o terasa unde e fain cand e cald si se poate manca salata de vinete sau floricele de porumb ). Mai am o iie foarte frumoasa, colorata, care a fost a mamei, dar avand peste 30 de ani s-a ingalbenit pe o maneca si sunt foarte suparata ca nu stiu cum o pot repara . Oricum, eu le port mult la blugi (skinny si cu balerini in picioare, cum zicea cineva; nu-mi plac blugii evazati, decat cei care sunt foarte largi de sus pana jos), si cu fuste. Si cu pantaloni scurti cred ca e ok, dar eu nu port din cauza traumelor urbane, ca sa zic asa.

Si bravo Conchitei, ca nu se supune regulilor si incearca sa fie ea insasi in orice situatie si din toate punctele de vedere ! Nici eu nu ma simt bine in haine clasice, am foarte putine, si din cauza ca totusi ma mai obliga jobul din cand in cand... Dar chiar si atunci tot incerc sa mai strecor cate ceva, niste buline, niste accesorii mai altfel, ma rog, ce se poate.

Acum de exemplu sunt intr-o rochie din matase pana la genunchi, larga, galbena si cu niste motive mov si maron la maneci si la poale, cu cizme pana la genunchi (cand e frig iau bunda pe deasupra rochiei) si nelipsitele inele/ bratari mari si opulente. Doamna de la curatenie m-a intrebat daca sunt gravida . Ce bine ca nu trebuie sa fiu mereu in clasicul taior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Vreau sa imbrac rochita din imagine duminica la ziua unui pusti. Ma gandeam sa pun dres negru 100 DEN si helanca sau body negru pe dedesubt (cu maneci lungi). E ok asa ?
Ce parere aveti ???

http://picasaweb.google.ro/108164169589900972677/ROCHIEROSIE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Vreau sa imbrac rochita din imagine duminica la ziua unui pusti. Ma gandeam sa pun dres negru 100 DEN si helanca sau body negru pe dedesubt (cu maneci lungi). E ok asa ?
Ce parere aveti ???

http://picasaweb.google.ro/108164169589900972677/ROCHIEROSIE#

De ce 100 den, 60 e sufcient. Mai ales ca e martie, nu mai e chiar asa de frig. E f frumoasa rochita, dar eu nu i-as mai pune nimic pe dedesubt, ci as lua un cardigan rosu sau negru, mai mult ca sigur ca va fi cald acolo si s-ar putea chiar sa ti-l dai jos. Poti asorta ankle boots sau chiar pantofi, in fctie de cum e afara, tot negri, pui niste bratari volumninoase la o mana, cercei mai funky si gata esti!

Mergi la inceput