Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Ralucis, da, e bine cum zici tu, si imi place ca avem pareri diferite. Dar eu am vazut la Alexander McQueen colectia toamna/iarna si s-a bazat mai mult pe combinatii de negru, rosu si auriu. Uite aici:

http://www.fashionandbeauty.ro/viewcollection.php?id=476&show_page=1&show_pic=3#col_main_picture

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Da, stiu colectia , imi si place, dar iti dai seama ce studiata a fost ca sa iasa asa o potrivire! Chestia e ca eu ziceam sa nu combine rochie rosie, helanca neagra, ciorapi maro si bratara portocalie sau galbena, ca sunt sanse sa iasa McQueen-ish, dar si sa fie un pic too much, mai ales atunci cand nu cumperi special articolele ca sa le potrivesti asa, ci asortezi ce ai deja in garderoba.

Mergi la inceput

conchita, frivol sau nu, iubesc asa de taaare hainele ca uneori mi se pare chiar un pacat. Dar eu zic ca pana la urma e oarecum normal sa iubesti hainele si sa fii interesata sa iti arati feminitatea, versatilitatea si ingeniozitatea cu ajutorul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Ralucis, da, e bine cum zici tu, si imi place ca avem pareri diferite. Dar eu am vazut la Alexander McQueen colectia toamna/iarna si s-a bazat mai mult pe combinatii de negru, rosu si auriu. Uite aici:

http://www.fashionandbeauty.ro/viewcollection.php?id=476&show_page=1&show_pic=3#col_main_picture

sunt in extaz, mi-am inceput ziua bine. :-)) multumesc, Amina! parca privesc opere arhitecturale si picturi decadente, iti taie respiratia...

ralucis, exact la asta ma refeream, la pacate!!:-)) ca n-ar trebui, poate, sa ne intereseze excesiv de mult (admit ca ma intereseaza excesiv de mult) aspectul exterior. de fapt nu aspectul exterior, ci hainele pur si simplu. nu judec pe nimeni in functie de criteriul asta, nici macar pe mine, sa fim intelesi. dar nu-mi pot controla slabiciunea, deja e un hobby, nu simpla activitate sa ma infasor cu niste haine pentru vreme rea sau buna. e o placere obscura si putin indecenta (ca e senzuala) de fiecare data cand deschid dulapul, trag aer in piept de parca mi-ar revedea iubitul, deja imi sclipesc ochii cand ma uit la haine, apoi la treaba - asortat, mangaiat, cautat, privit. sunt dusa, huh?

abdominabila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita
e o placere obscura si putin indecenta (ca e senzuala) de fiecare data cand deschid dulapul, trag aer in piept de parca mi-ar revedea iubitul, deja imi sclipesc ochii cand ma uit la haine, apoi la treaba - asortat, mangaiat, cautat, privit. sunt dusa, huh?

abdominabila

nimic

exact asa fac si eu, nu mai spun ca intr-una din zilele cand am facut asa i-am zis sotului ca mi se pare ca sunt cam necajite hainele mele, ca stau cam inghesuite, si s-au pleostit, sa luam un dulap mai mare sa se simta si ele confortabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ralucis, cand m-am mutat aici acum un an si ceva, aveam dulap pe tot peretele, plin. acum e nici jumate. triez tot timpul si le dau la caritate. caci virusul asta e cam fara minte la mine - de multe ori cumpar haine pentru ca-s frumoase, sunt asa opere de arta in sine. :-)) si imi place sa ma uit la ele, dar nu le port. asa ca asta e una din rezolutiile mele, sa ma restrang la ce port, pur si simplu, ca daca vreau sa ma uit la haine, ma duc la magazin. e ca si cu tablourile, pe-alea pe care le iubesti le vrei pe peretii tai tot timpul, accesibile. dar na, ce faci cand iubesti prea multe? ca sa te parafrazez, cumperi casa mai mare? :-)) asa ca acum am extrem de putine haine comparat cu ce obisnuiam sa indes in sifonier inainte, doar de amorul artei. :-)

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Citat:

Da, stiu colectia , imi si place, dar iti dai seama ce studiata a fost ca sa iasa asa o potrivire! Chestia e ca eu ziceam sa nu combine rochie rosie, helanca neagra, ciorapi maro si bratara portocalie sau galbena, ca sunt sanse sa iasa McQueen-ish, dar si sa fie un pic too much, mai ales atunci cand nu cumperi special articolele ca sa le potrivesti asa, ci asortezi ce ai deja in garderoba.

Ralu, da, asortezi cu ce ai,am zis asa ca idee, eu astfel de combinatie am vazut la Marc Jacobs , intruna din colectiile tomana/iarna, era asa; Rochita/tunica rosie , helanca neagra de bumbac, foarte subtire, ciorapi grosi/leggings maro, bratara mare de culoare porocaliu deschis si pe umeri o pelerina neagra dezordonata.
Rochita merge si cu ciorapi subtiri, culoarea pielii sau negri pe tocuri, desigur cind esti doar cu sotul , fara pitici.
Da, imi place ca avem gusturi diferite ca si designerii, pai, daca n-ar fi ei asa , cu ce ne-am mai rasfata noi..
Hai sa vedem cu ce mai merge rochita, asa ca idee..

Conchita , pacat ca s-a dus , a fost un Geniu sau " Huliganul modei" asa cum era poreclit.
Xio, cind ai timp pune poze cu rochita modificata.Apropos, de vechituri, si Jean Paul Gaultier cind s-a lansat ca designer , nu a avut bani sa cumpere materiale si tot ce trebuie , a cumparat vechituri din piata, le-a modificat si uite asa s-a lansat el.
Imi place si de el , este un indecent teribil al modei franceze.
Asa , acum toalele, offf..eu nu am unde sa le mai pun, cred o stau cu ele atarnate pe peretii din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dragelor, va multumesc din suflet...Ma bucur sa primesc astfel de lectii...

So....sa recapitulez...
Am ales 2 variante:
1. maleta subtire cu maneca lunga si guler intors (rulat) + dres gros - ambele maro si bratara de lemn groasa aurie sau bronzulie...

2. idem punctul 1 doar ca pe negru intens plus aceeasi bratara, aurie sau bronzulie...

Cu incaltarile stau mai prost (adica am cizme banale negre sau maro)...nimic deosebit...

Conchita multumesc frumos pentru aprecieri. N-am scris-o niciodata insa urmaresc combinatiile pe care le faci si recunosc ca mi-am spus de multe ori: wow !!!

Trebuia sa editez: azi sunt parfumata cu Alexander McQueen - Kingdom (in memoriam)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Geniest, de unde ai cumparat rochita, este absolut superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Geniest, este superba rochita . Pune si o poza cu tinuta te rog. Ahh, si daca se poate, as vrea sa stiu si eu de unde ai luat-o.

Conchita, nici eu nu cred ca este asa grav sa ai o pasiune pentru haine si aspectul exterior atata timp cat nu devine o obsesie.
Pozele zic ca-s mai faine facute cu hainutele pe tine, dar tu faci cum te simti tu ok .

La o rochita de seara neagra cu gri metalizat in partea de sus, luata cu pantof negru, inchis, ce ciorapi sa pun? Poate gasesc si o poza cu rochita, este dreapta, pe corp, pana la genunchi, cu bretele subtiri...
Edit: asta e rochita http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2009#5449895516707217074

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gri sau negri f f subtiri?

Citisem undeva ca e bine sa fie ciorapul cat mai pantoful, pt ideea de subtiere.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput