Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La Viena a nins... Grozava vremea asta! :(

Baietii sunt ok, Stefan va merge maine la scoala, sper. Matei este mai "naspa", tuseste intr-un fel ciudat, nu a mai tusit asa pana acum... Sper sa isi revina si... sa am curajul sa conduc maine dimineata... desi nu cred sa reusesc...

Lili, bafta la inot! Sinzi, bafta la examen!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Multumim de intrebare, Andrei e mai bine, mai muceste, mai tuseste, dar e bine.

Sanzi-ioi, mi-ai amintit de pantaloni, cu sau fara curea, nu-i desface, ii da jos tot asa ca David!
Andrei nu merge la toaleta la scoala, tocmai ca sa nu-si descheie pantalonii!!

Nico-cum sa nu reusesti sa conduci??Crezi ca esti singura incepatoare din trafic!! Ia urca in masina, acuma inveti mult mai bine, ca nevoia de invata!!Stiu io siguuur!

Edit:ca am trimis inainte de a termina

Cristina-il pupam pe Robert! Tinem pumnii sa nu fie nimic serios!!

La noi sunt 3 grade.Tot e bine cat nu-i cu minus!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Sanatate Robert, sa treaca repede!

Andrei, sa treaca repede si la tine!

E prea mult ca vreau sa stea soarele asta la noi??

Mergi la inceput

Cunosc prea bine datul asta jos al pantalonilor, nedesfacuti... mai ales ca majoritatea pantalonilor flutura... curelele sunt din elastic (jartea)... scosul sosetelor cu picioarele... de-ale baietilor

Pfiu, eu azi-noapte numai asta am visat, ca eram la volan si asa ma blocam in trafic... brrrr... daca ma si claxoneaza cineva ma dau jos si las masina acolo... nu cred ca voi conduce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi bafta la examen!

Fetelor cu baieti, stiu si eu despre ce vorbiti... pantaloni numai cu elastic, sa nu fie problema la wc., asta era Robert la gradi. Plus ca nu facea kk deloc acolo, pt ca nu stia sa se stearga la fund. Lili la fel, dar cu ea n-am avut probleme la desfacutul pantalonilor. Lili la doi ani se dezbraca-se imbraca singura cu hainele mai simple, se si mirau mamicile de copii de 5-6 ani la gradi, ele isi imbracau copiii, eu numai stateam pe langa pispirica mea si o asteptam sa se chinuie singura, fiindca nici nu suporta s-o ajut Singurul lucru la care are probleme, e siretul.
Robert insa la 6 ani nu reusea sa-si puna un tricou fara ajutor

Noroc ca-s slabi, macar n-aveau probleme la slit, fermoar, centura si restul, ca-si dadeau jos pantalonii fara sa fie descheiati

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Lui Stefan inca nu i-am luat incaltari cu siret... urmarea o stiti . Mai este cineva care nu stie sa faca fundita? (nici macar nu am incercat sa-l invatam...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

NOI!! Habar n-are de siret!! Parca are 2 maini stangi si alea legate la spate!!
Cizme cu fermoar, pantofi sport cu scart, pantofi, ghetute tot cu scart...

Gabi-Andrei nu merge la toaleta la scoala nici pt no 1!!

Haide Nico!!Baga o "volaneala" prin Viena!! Sigur nu se intampla nimic!!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La noi ningeee!!

Cris vine primavara zici??...sper sa vina macar duminica

Nicoleta spor la condus...Andy stie sa se lege la siret,noi l-am invatat ca a intrebat.Multa sanatate lui Matei..n-aveti BAraka acolo??La noi functioneaza f.bine.

Gabi astept sa ne spui cum a fost la inot.

Sanzi bafta la examen.

CristinaC ma bucur ca e bine la ochisori..multa sanatate.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Avem prima zi fara grade cu minus si avem soare, desi, mai cade cate-un fulg ! Se anunta primavara, oare ?
Haide, primavara, haide !
Insanatosire la bolnaviori !
Bafta la inot, Lili si bafta la examen, Sinzi !
Nicoleta, nu-s soferita, dar cred ca mai greu e inceputul, ca in toate. Mai apoi te vei minuna, ce emotii aveai la inceput.
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

oradence, ati vazut ce frumos a nins in urma cu 15 minute? vreau primavaraaaa, vreau vara, vreau canicula
La concursul sireturilor ma inscriu numai cu kupilu mare, ca aia mica... nik... Robert abia acum a zis ca vrea ceva adidasi (dorintele se schimba de la ora la ora, in functie de reclamele tv si de ce poarta colegii de clasa) si in sfarsit acum a spus prima oara ca nu e musai sa fie cu arici, poate fi si cu sireturi Deci dragele mele, inca vreo 4-5 ani, si gata, putem trece la sireturi si cu generatia de 2002... ok, am generalizat... felicitari exceptiilor care intaresc regula asta stupida

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput