Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Candd am inchiriat apartamentul nu stiam nimic despre incalzirea in podea, singurul lucru la care m-am gandit a fost c-o sa ne fie cald la picioare si ca Robert o sa poata sta intins pe jos cat vrea el. Stii cum e, doar anumite portiuni sunt incalzite, dar se distribuie caldura peste tot si e chiar placut.
Stefan nu mai are probleme cu alergia lui, nu? Tin minte ca inca din Ro ti-ai luat un aspirator foarte bun pe care probabil ca l-ai adus si la Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, avem aspiratorul cu noi. Stefan nu mai are probleme evidente cu alergia lui, din octombrie am inceput un vaccin sublingual de desensibilizare. Zilnic se administreaza 4 picaturi care se tin 2 minute sub limba. Efectele sunt vizibile, nu il mai mananca nasul, nu mai stranuta dimineata. Vaccinul trebuie administrat cel putin 3 ani...

Cat despre praf... avem si aici din plin, doar ca mobila este putina (si noua), el se pare ca este pe calea cea buna... sa vedem, poate repetam analizele aici, dar sa treaca mai mult timp... eu nu am timp si nici energie sa fac luna casa, cum mi-as dori... si nici nu este as indicat sa-l tii acasa ca intr-un glob de sticla "steril" si asta sa-l expuna si mai mult cand iese din casa...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ahaaa, Cristina, deci tu cu bradu' tau esti de vina! Pfuu, bine ca l-ai aruncat si ne-ai dat dezlegare la primavara, ca iese soarele si in Oradea noastra

Nico-e mai bine Andrei.Mai baga cate o tusa din gat, dar rar.

Am fost ieri in mall nostru.Am trimis barbatii sa se imbrace singuri, mai exact dl C sa-l asiste pe dl Andrei.Fireste, cand am ajuns in mall, Andrei avea bluza pusa invers si mai mult de atat bluza avea un imprimeu, care, acum, statea pe spate...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Neata.

Si aici un pui de soare (Cristina, mie mi-e clar, vine primavara de-acu! Bradu-i dus... ), dupa o noapte cu muuult vant!

Si Stefan este mai bine, insa Matei... hm...

Mergi la inceput

Neata,

Nicoleta, ce-i cu Matei? Sper ca nu are febra, micutul. Multa sanatate!

Ei, bradul...o sa tin minte la anul sa-l arunc mai repede, pana pe 1 martie, cu vreo cateva zile in avans. Primavara a fost un pic, dar a vazut bradul meu si s-a suparat. Acum am impacat-o

Mergi la inceput

Matei nu are febra, dar este am ragusi... tuseste putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Azi dimineata ne-am trezit cu soare, m-am si bucurat ca e primavara. In balcon (e inchis si bate soarele acolo dimineata) era chiar foarte cald, Robert a vrut sa vina in pantaloni scurti... noroc ca urletele mele si circul pe masura au avut efect, ca afara erau in jur de vreo 0 grade iar pe la 10 dimineata soarele s-a culcat la locul lui, si noi am ramas in frig... cand am ajuns acasa, abia i-am putut sa-i dau jos de pe calorifer pe prunci

Deci maine e ziua cea mare, primul curs de inot! A mea e in extaz, deja si-a facut bagajul, aruncand deoparte gonflabilele pt brat

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Succes maine, Lili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina22, Andrei e ca David...si el are obiceiul sa isi mai buna bluzele invers, sau cand are curea, in loc sa isi deschida cureaua cand merge la baie, suge burta si trage asa pantalonii jos si apoi mai greu sa ii ridice!!!

Nicoleta, suna interesant picaturile sub limba...Sunt din Ro?

Gabi, scuze de confuzie...succes maine la primul curs de inot!!! David nu ar putea fara sa inoate aproape zilnic 8 luni pe an...si acum iarna de cel putin 2 ore pe sapt.

Noi am avut un weekend administrativ...ne-am pregatit curtea pt primavara, am facut curat...baietii au fost la hockey
Iar eu am avut enorm de invatat...si nu am nici o chemare...ufff....nu am nici timp, si parca si elanul s-a mai dus la fund...
Azi au venit musafiri, ne-am distrat, si eu maine am examen si nu stiu daca imi aduc aminte prea multe

Mergi la inceput

Neata,

Hai, Sinzi, c-o sa fie bine la examen! Bafta!

Robert s-a trezit un pic racit,dar n-are febra si se simte destul de bine asa c-o sa mearga la scoala, ca azi trebuie sa-mi aduca lucrarea la mate la semnat si are si 2 ore de religie, o materie care-i place... erte o doamna mai in varsta care le povesteste asa frumos!

Nicoleta, cum sunt baietii azi? Cristina22 - Andrei?

Noi avem o zi ploioasa dar nu foarte friguroasa, ma enerveaza vantul care, din cand in cand, imi mai rastoarna cate-o planta mare din balcon.

Sa aveti o saptamana buna si sa simtiti ca primavara macar se apropie!

Mergi la inceput