Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, era un cuvant mai lung...

Daca va spun ca furnicile astea nu-s normale...! Otetul nu le-a oprit (am injectat cu o siringa otet nediluat prin gaurele si nimic!!), am pus apoi felii de lamai si ele le escaladeaza fara nicio problema...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty ce bine-i sta lui Andrei tunsulici,si ce de branduse...Andy a scos din padure de la bunici si le-a plantat intr-un ghiveci pe care a trebuit sa-l aducem acasa..l-am pus pe balcon,il viziteaza in fiecare zi,asteapta sa infloreasca.
Ti-am dat adaugare pe mess..da nu stiu daca e buna adresa.

Cris ce dragutz e Franklin..Andy cum l-a vazut a vrut si el,apoi a zis :AAa nu cred ca-mi iei ca o avem pe Alexia

CristinaC ce gingasi sunt ghioceii..eu mi-am luat patrunjel ptr frumze sa-l plantez in ghiveci

Nicoleta uff furnici..cu sare ai incercat?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Altul nu mai stiu... poate Schnittlauch?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Ce paturi frumoase am vazut ! Bafta la cumparaturi !
katty, ce vreme faina de primavara aveti, deja ! La noi, inca se umbla in cizme si geci de iarna. Uf...parca am fi de pe alta planeta !
Sunteti foarte faini in poze ! Si florile mi-au placut mult ! Atat de delicate ! Ca si ghioceii Cristinei_C !
Cristina22, ce bucurie pe Andrei ! Nu spune ca Franklin(de la Minimax ?) este cel mai bun prieten al lui ?
Asa mai spune Cristina de Lola, hamsterita ei.
Laura, ce idee la Andrei al tau !
Nicoleta, chiar asa, ce furnici ai tu, acolo ?
Stiam si eu, de sare, dar vad ca nu are efect, nici otetul, nici lamaia. Ciudate furnici !
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Da, Cristina, Schnittlauch. Praz, da? Multumesc!!

Furnicile mele sunt mici si negre. Cu sare nu a mers, cu otet nu, cu lamai... vad maine. Cica sunt de-ale blocului. Apar primavara, te lupti cu ele si apoi pricep ca nu trebuie sa mai vina... Sper sa priceapa astea si de la noi...

Mergi la inceput

Am pus si chimicalele pe care le-am luat... NIMIC! Eu cred ca minutele sunt ori prea tampe, ori mutante! M-am saturat sa le tot strivesc...

Sunt in continuare cobza, stresul cu calatoria pe mine cat casa... Dar trece, nu? ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata,

Nicoleta, cand plecati in Ro?
Mai, dar furnicile alea chiar isi fac de cap...

Mergi la inceput

Cristina, plecam vineri seara.

Mergi la inceput

Cu furnicile... Dimineata era macel, strivise A vreo 20 si le lasase la vedere, sa transmita un mesaj celorlalte! Pentru mine a fost dstul de deprimanta imaginea (pusesem 2 lamai feliute in zona, plus otetul injectat in gauri ieri... speram sa nu mai gasesc dimineata...). Apoi am desfacut si ce am luat de la Billa... nimic. Nu stiu ce sa mai fac! As cumpara un spray sa dam inainte sa plecam de acasa vineri... Uf! Ma scot din pepeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Bunica folosea acid boric pt furnici. Am avut si eu cat stateam la casa mea, degeaba foloseam orice, ca tot au aparut dupa ceva vreme.
Aici la mama unde stam acum, am avut mai demult furnici rosii marunte (mai mici si mai scarbosi decat aia negri) dar ori au murit de foame, ori si-au gasit o bucatarie mai "activa" decat a noastra

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput