Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 14
sinzi_ana spune:
LA multi ani Sara!!!!!
Katty, si aici nu e usor sa gasesti programe pt copii. Noi avem noroc cu scoala la care a intrat, caci sunt excelenti si fac si programe suplimnetare cu copiii in incinta scolii...nu trebuie sa il duc eu pe cine stie unde...
Cristina C, asa ne gandeam si noi sa il luam...dar...Radu a hotarat ca e prea mic, si daca le pierde piesele asa cum face cu toate celelalalte lego's...hahaha...si am hotarat sa mai asteptam un pic. Dar e super interesant robotul!!!! Aici costa tot cam 300$ (si la noi e redus acum cu vreo 40$)
light spune:
La multi ani Sara!Devoska, unde ai disparut?Hai ca m-ati facut curioasa si am cautat si eu sa vad cat costa la noi robotul cu pricina, cica 450 AUD
my deviantArt Gallery
katty spune:
Pana acum, cel mai mult costa in Romania, din ceea ce citesc pe aici! Am mai gasit pe un site tot romanesc, costa 1.499, cu 100 si ceva de lei mai ieftin!
Anina_n spune:
La multi ani, Sara !
Sa cresti sanatoasa si voioasa,
alaturi de minunatii tai parinti !
O zi superba si multe, multe cadouri sa primesti !
Mami, sa va incante mereu sufletele, voastra !
Fetelor, va salut si va doresc o zi faina, in continuare ! Alerg acasa !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
devoska spune:
Va multumesc mult pentru urari! Pentru toate urarile... de pe DC, mess sau mail! Au fost o surpriza cu adevarat placuta.
Noi am avut o zi cu adevarat plina. Am petrecut putin de dimineata acasa, apoi la scoala cu copiii. Acum iar acasa. Am facut si lectii, caci vinerea Sara are mereu teste. Acum suntem toti obositi - zic eu - desi cred ca Sara ar mai rezista la o portie de distractie.
Am citit putin din urma... Si la noi Lego e la rang inalt. Dar lego pentru fetite cu casute, palate, printese si alte nebunii. Suntem la grupa de incepatori in comparatie cu voi, doar de cateva luni incoace a prins gustul. Renunta la orice alta jucarie pt lego.
Sanatate multa la copiii bolnaviori si nu numai. Va multumesc inca o data pentru urari si va imbratisez pe toate!
Gabi_K spune:
la multi ani Sara!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Neata!
O cafeluta numai pentru fete: http://pueppi.designblog.de/images/kunde/Kochen/caffee_schoko.jpg Enjoy!
Sa aveti o zi frumoasa!
cristina22 spune:
Dev-ce mai face balerina?
Cristina-ce cafea!! Parca-i de valentine's
Multumim!!
Katty-1490 lei.Mai bine ii schimb mobila in cameraCa tot vrea paturi suprapuse
O zi faina!! Avem soare!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Conversatie cu Stefan (eu romana, el germana, eu sunt cea cu Ihii, ahaaa, intelegeti deci ca germana mea cere foaaarte multa concentrare ). Stefan imi povestise o parte din ce spune acolo... L-am rugat sa o luam de la capat, se vede entuziasmul... Cristina, fii indulgenta ...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!