Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am gasit la profilul ei www.dropshots.com/first_carmen#albums/Burtica/2007-04-28/18:32:42" target="_blank">poze cu ea, sotul, copilasii... imi vine sa plang gandindu-ma la strumfii gemeni ai lui Carmen.... sa ne rugam pentru mamica lor sa revina cat mai repede la ei! nu se poate sa nu fie bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vai de mine, ce tragedie. Doamne ajut- o Doamne sa- si revina.
Am ramas muta....
Capitalismul asta combinat si cu criza ne omoara la propriu. Ti- e si frica

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne

ma voi ruga pentru ea...numai pentru ea, astazi

si asa eram in butoi rau, cand am mai citit vestea, am mai vazut si pozele...

fetelor, daca vreti, putem stabili o ora, cand ne putem ruga TOATE , sa aiba Domnul mila de ea, sa o scoata din tragedia asta.
Eu ma voi ruga zilnic, de cate ori pot...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Of, o stire de genul asta iti ia tot avantul....
Doamne ajuta sa isi revina Carmen, strumfii ei au nevoie mare de ea.

ce-am lasat-o eu mai moale cu munca de cand am un copil, dar sa vezi d-aici incolo ...clar nu merita sa te bagi in mormantul tau dupa bani .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Doamne, chiar vorbeam in birou de cazul asta si .... deschid subiectul si vad despre cine e vorba .
Sper din tot sufletul sa isi revina. O sa incerc sa o las si eu mai moale cu lucrul. Chiar nu merita.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunt muta....stiam din presa despre tragedie, dar nu mi-am inchipuit in veci ca e vorba despre cineva cunoscut. imi vine sa urlu....tocmai ce am aflat ca sotia unui prieten de-al nostru are cancer la san, gr3, 40 ani............naiba s-o ia de viata

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ce tragedie!

Ramai mut...

Da, si eu vreau sa ne rugam pentru ea sa se intoarca cat mai repede acasa la cei doi strumfi!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mi-am dat seama ca andrei e un mare speculant! v-am zis ca de cateva zile e la greva foamei, nu mai mananca mancare gatita, doar covrigi, paine prajita, iaurt....aseara ma chunuiam sa-i dau ceva papa, face o fatza plangacioasa: nu pot sunt ratzit(racit)! ii zic: daca esti racit atunci nu ne mai putem uita la lap-top, ca-ti face rau! ....fiimiu se insenineaza la fatza dintr-o data: gata mami, ma simt bine, nu mai sunt ratzit! da-mi papa..........de ce? ca sa poate avea acces la calculator...
sau imi zice: ma doale 'tomacu!!! nu pot sa mananc......mare santajsit...a vomat odata cand i-am dat fortzat si de atunci ma speculeaza la greu.....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, voiam sa spun mai multe, dar am inghetat cand am citit de Carmen, stirea nu o stiam, ca n-am cablu tv.
Am citit ca este tinuta in viata de aparate, cred ca singurul lucru care o poate ajuta acum este gandul la comorile ei. Ma rog pentru ea si sper sa gaseasca puterea sa depaseasca toate problemele.

De cate ori nu spunem ca familia este cea mai importanta, si de cate ori nu muncim pana la epuizare pentru un leu in plus in loc sa petrecem mai mult timp de calitate impreuna... si tot asa, de cate ori nu ne plangem pentru maruntisuri si nu realizam cat de fericiti suntem fiind sanatosi cu totii...

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

http://cancan.ro/actualitate/intern/starea-femeii-care-este-in-coma-din-cauza-stresului-s-a-agravat-94041.html

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput