Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 7
karligutza spune:
noi am dat o tura prin zapada din fata blocului si am facut o frumusete de om de zapada cat Adeluta de inalt, poate chiar un pic mai mare.. deh' i-am bagat si ceva in burta (un mucenic ceva ) daca tot fac mancare buna, ptiu sa nu-mi fie de deochi ....
deci asa Nico crezi ca fac mancare buna... asa cred si eu! am facut ieri un pate de casa din ficatei de pasare (+pipote/inimi) cu sare/piper/foi de dafin/usturoi/o ceapa-doua... si la final un pic de unt; a iesit o minunatie plus ca la desert mai aveam niste inghetata in 3 straturi cu lamaie/ness si cacao... tocmai de saptamana trecuta in congelator, asa ca am avut un meniu
Anto, prietena mea "too" (merci) ce comica esti... si ce ne domnesti tu... si ne intineresti... e o diferenta intre unele din noi si altele din voi dar nu tot intr-acolo mergem toate? batranetea haine grele; dar faci foarte bine ca nu te gandesti la varsta, ca si alte fete de pe aici... foarte bine gandit! avem copii mici, heheee... pana ii vedem la casa lor, pana ne aduc ei nepoti mai trec niste 20-30 ani, asa ca suntem tinerele toate!
Anto, ai adresa de mess? daca intri pe mess trimite-mi si mie aici intr-un PM id-ul tau si iti dau reteta imediat... nu e mare teorie, practica e mai complicata! ca trebuie sa impletesti la mucenicii astia moldovenesti (cum le zicem in Moldova "sfintisori") si sa ii coci la cuptor, sa ii scoti si sa ii dai fierbinti cu miere de albine si nuca! sunt un pic de bombe calorice, dar ce mai pui la socoteala asta? (sa nu ma arati cu degetul stii tu cine - cine ma lucreaza pe mine psihologic ) cand ies asa de buuuuuuuuuniiii
Nico pana sambata cand te apuci de mucenici avem timp sa vorbim sa iti spun cum ii faci...
Luna am uitat sa iti zic doua vorbe... ca mi-ai dat si mie fiori cand ai povestit prin ce "turbulente" ati trecut la propriu!! brrrr bine ca ati ajuns teferi pe PAMANT! am vazut si eu pozele de pe facebook.. putine dar se vede ca a fost super distractie... cum e sa te intorci la 1-2 grade?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
Stefania, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el .
cine vrea reteta de baieti, sa vina la mine, eu am senzatia ca daca as face 100 de copii, toti ar fi baieti .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela cine vrea reteta de baieti, sa vina la mine, eu am senzatia ca daca as face 100 de copii, toti ar fi baieti . |
eu vreau, dar cum facem noi doua? se ia si printr-o privire? cred ca trebuie o alta combinatie totusi... imposibila! asa ca raman cu poftitul...
iata ca s-a oprit ninsoarea, dar ce ziceti de duminica 20 martie, noaptea, un "-3" grade si putina ninsoare proaspata? fug ca vad deja niste bulgari venind inspre mine...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karligutza
eu vreau, dar cum facem noi doua? se ia si printr-o privire? cred ca trebuie o alta combinatie totusi... imposibila! asa ca raman cu poftitul... iata ca s-a oprit ninsoarea, dar ce ziceti de duminica 20 martie, noaptea, un "-3" grade si putina ninsoare proaspata? fug ca vad deja niste bulgari venind inspre mine... karligutza sunt mamica Adelutei |
dar ce ziceti ca saptamana viitoare or sa fie- cam pe joi asa - pana la 17 grd? ee? cum suna?
karli draga, zapada e frumoasa daca o privesti din casa de la caldurica si daca tb sa iesi doar pt a face niste bulgari pentru distractia copilului. cand trebuie sa alergi prin oras, cu TREBURI, nu mai e asa distractiv. nu mai zic ce aventura e sa iesi cu masina, ca e ca o loterie, nu stii daca mai ajungi la destinatie sau trebuie sa faci un drum la constatari accidente...parcarea e deja o provocare pentru soferi...iar ca pieton cu ratb-ul- iti trebuie muuuuulti nervi de otel si o oarescare disponibilitate de a fi pipait din toate partile...
iar referitor la reteta de baieti, poate n-ai inteles, dar eu chiar ma gandeam la reteta, n-am zis ca ofer si ingredientele .
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
dar ce ziceti ca saptamana viitoare or sa fie- cam pe joi asa - pana la 17 grd? ee? cum suna?
_
[/quote]
Vorbesti serios?
brrr daca o tine tot asa am sanse sa merg in Ro de Paste la vreme mai urata decat aici. Imi place zapada....iarna...nu sa vina asa cu nesimtire peste primavara.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
Vivela ai dreptate cu iarna asta, dar va tachinam si eu un pic... ce e adevarat si e mult mai trist e ca in Romania fie iarna, fie vara tot nasol e... si doar o zi cu nameti sau cu canicula e arhisuficient cat sa iti vina sa te muti in alta tara!
eu voiam doar sa vad partea frumoasa din ceea ce se numeste iarna! apropo si de subiectul de la generale cu lectiile pe care le invatam de la copiii nostri...
eu chiar ma gandeam la reteta, n-am zis ca ofer si ingredientele . |
Ok, atunci da reteta! sau trebuie sa calculez exact cand incepe ovulatia, ce mananc si alte alea? prea greu si incert, reteta asta o stiu si eu... si nu stiu daca as putea tine cont 100% de ea.
Timi eu cred ca de Paste va fi frumos! toate ca toate dar la ce minune se petrece prin faptul ca veniti voi in Romania trebuie sa iasa si soarele, sa infloreasca liliacul, etc.
Cristina mama Ingridutzei ce mai faci? nu v-am mai vazut la ochisori de mult timp!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Timi07 spune:
citat din mesajul lui karligutza Timi eu cred ca de Paste va fi frumos! toate ca toate dar la ce minune se petrece prin faptul ca veniti voi in Romania trebuie sa iasa si soarele, sa infloreasca liliacul, etc. karligutza sunt mamica Adelutei |
hahahaha .
Chiar imi place enorm de mult liliacul si avem in curte cativa dar care probabil sunt nauciti de atata frig. Oricum ma declar multumita daca va fi caldut si soare sa putem sta in curte mai ales ca am acum doua mergaretze
Ieri Sophie si-a pierdut catelusul care i-a intrat in gratii in ultimul timp si are privilegiul s-o insoteasca la plimbari/cresa etc si-mi zice:
-mommy my doggy's gone
eu- ce s-a intamplat cu el?
ea- s-a fugiat (a trebuit sa ne intoarcem sa-l recuperam, il pierduse in mijlocul drumului)
De cate ori ma imbrac in fusta sau rochie (se intampla foarte rar)Sophie ma complimenteaza:
-you are pretty mommy...like me.
Ieri i-a zis lui taica-su ca ea e "amazing".
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ilenutza spune:
Fetelor nu v-as sfatui sa faceti mucenici moldovenesti pt ca ies tare buuuniiii, eu am zis ca nu ating de ei si am mancat vreo 10, asa ca de azi sunt la cura.
reteta am luat-o de aici de pe forum, am facut aluatul la masina de paine si apoi i-am modelat , i-am dat cu ou- 500g faina, 1 lingura ulei, una zahar, o lingurita de sare, 7 g de drojdie uscata.Pe urma cand i-am scos i-am scufundat in sirop de zahar si i-am uns cu miere si nuca
cam asa ma vad eu dupa tura de 2 zile de mucenici.Cu zeama nici nu am facut ca mi-era ca nu ma mai opresc.
Karliguzta asa i-ai facut si tu?
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
karligutza spune:
Ile ai dreptate cu ingrasatul... ca practic mananci ca la cozonaci la ei dar daca poti sa te opresti sa nu faci abuz... atunci merita! asa ca eu va indemn sa faceti
... eu am mai adaugat la aluat, si ou, si coaja rasa de lamaie/portocala... si nu i-am scufundat in sirop.. doar i-am intors cu fata in miere de albine, pe o farfurie plina cu miere astfel incat optuletul (mucenicul) sa incapa bine... si pe urma tot asa, scufundat in nuca!
la reteta v-am zis, nu e mare teorie... dar e practica en-gros! cu impletit, cu alea alea..
ma duc sa calc o camasuta si ma bag la nani ca gainile la ora 9!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
fetele ati auzit stirea de asta seara de la PRO TV si nu numai? cu mamica de doi gemeni de 3 anisori care a ajuns in coma din cauza stresului de la serviciu (domeniul IT)? este colega noastra de odisee first_carmen!!!!
am citit AICI detaliile cum ca ea este... ufffffffffff Doamne ce fiori m-au luat cand am citit... Sa ne rugam sa isi revina! si cat mai repede posibil... ingrozitor ce i s-a intamplat... sper ca medicii sa faca tot posibilul sa o salveze!
nu mai am cuvinte...
karligutza
sunt mamica Adelutei