Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Nikole si eu trebuie sa iti spun ca e superb sa fii mamica de fetita mai ai putin si vei afla

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

critina,te pup cu drag,saru'mana mult.
luna,nu a luat antibiotic de vreo 5 luni..am citit si pe net este contagioasa viral.o sa -i fac acum niste paine prajita sa vad daca o primeste,stiu ca nu trebuie sa-l fortez dar vrea sa manance si nu-i place nimic din menu.
vai nico,imi pare rau,doamneee 12 ore..mihnea si-a scos branula,de fapt a spart vena,mana e vanata..off.
mychy,sunt panicoasa,cand sunt singura plang mult,nu dorm,nu mananc..nu ca ar fi rau..acum ca e sotu acasa,slava domnului,doar ca n-am plans desi ma relaxez si incep sa ma resimt.
stfenia,sa fie sanatos micul print.

ma duc sa-i iau niste almett si lapte de soia,tot cere "aptic"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

NMA Catarina inca nu stie ca dupa eco am plecat la munca. Dar ea mereu a zis ca e un fratior, ca isi doreste un fratior. Asa ca i se va indeplini dorinta

Abi astept sa ii spun diseara :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Karli esti grozava . Te stiu mare gospodina, am testat ciorba radauteana si a avut succes.
Ai mei au vrut baiati dar dupa primul baiat a iesit fetita asa ca si-au mai incercat norocul. Suntem 2 fete si 2 baieti . E super bine cu mai multi frati.
Ieri i-am spus domnului meu ca asi mai vrea o fetita.
Georgi cand esti singura si puiul bolnav nu mai ai timp de panica. Nu dormi, nu mananci, dar de descurci. Cand Alex a facut perfuzii sotul nu era in tara. Ma suna zilnic dar nu am putut sa ii spun la telefon ce probleme avem.
Stefania abia astept sa ne povesteti de reactia ei. Are un nume prefarat? Alex si-a dorit o surioara Ramona.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

stefania, felicitari, abia astept sa vad ce nume ii vei alege, Catarina mi se pare foarte frumos pentru fetita si astept numele fratiorului

mychy glumeam dar in depresie nu mi-ar strica endorfinele produse de fugareala

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ninge, ninge, diseara iesim cu saniaaaa...

Imi place ca s-a facut mai curat aerul in B. de cand cu ninsorile astea.

In cartea lui Capraru sunt multe idei de mancaruri de regim.Eu am stat cu ai mei 2 sapt la regim de curand.

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

mychy glumeam dar in depresie nu mi-ar strica endorfinele produse de fugareala

defineste "fugareala" te rog.....sa nu-mi spui ca produci endorfine daca te "fugaresti" pe banda de alergat....

vai, am asa o lene........azi tre sa si gatesc ceva.....nu stiu pt cine, ca de cateva zile andrei ma trateaza cu refuz. nu mananca mai nimic. cred ca e de la lipsa iesitului la aer..

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua tinere duamne,

Stefania, felicitari pentru bebe-el.

Musso, dar ce s-au lipit bolile de Mihnea, asa una dupa alta. Sanatate multa sai rabdare, ce a fost mai rau a trecut. Sa vezi ce bine va manca dupa ce-i trec bubitele din gura.

Michi, tu te mai coafezi cu peria aceea minune, nu-ti arde parul? Ca de cate ori o folosesc pe a mea ma gandesc la tine.

Karli, prietena mea, si eu vreau reteta de mucenici ca la tine acasa.

o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anto, normal ca ma coafez....nu am observat sa il arda....nici nu are cum. eu il usuc putin inainte cu foenu iar peria o folosesc de obicei cu aer rece....acolo unde e '*' ........acu mi s-a nazarit sa-mi las parul sa creasca.........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna fetelor,v-am citit din umbra,ca am fost si noi in trend cu moda,febra,rosu in gat,ganglioni umflati.A scapat strumful mic si a pasat-o la noi,ma simt ca naiba.
Stefania sa va traiasca printisorul,si daca mai vrea tati o printesa trebuie sa-i indeplinesti dorinta.
Musso bine ca s-a facut bine Mihnea.e tare greu cand sint bolnavi,sotul chiar zicea noaptea cand il pazeam pe David de febra,auzi dar tu esti sigura ca mai vrei unul?

Mergi la inceput