Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..............
georgiana, ma bucur ca e mihnea ok!!!!slava domnului ca a trecut, si nu mai zi ca esti tu panicoasa, eu zic ca la cate ai avut de indurat, esti "wonder mami" ...

cygni, ia vezi ca poate te alerg ...ce batic la 35 de ani? fuste scurte, freza moderna....pantaloni mulati....cred ca de aia ma iubeste asa mult doamna Kat!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Se pare ca in burtica se ascundea un baietel care este din fericire sanatos :)

A fost un soc pt ca eram sigura ca era fata. Acum trebuie sa invat sa fiu mami de baietel :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eram precisa ca e baietel, dupa postarea lunei!!!! deci am zbarcit-o cu prognoza , si eu si "oracolul galinaceu"

stefania, ma bucur ca e sanatos.....si daca e baietel cu atat mai mult, ca o sa ai pereche!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

un banc tocmai primit... si pe urma revin...

- Ce faci fata, ai fost aseara in club?
- Lasa-ma draga, ca m-a durut capul, am avut 39 cu 1 !!!
- Bravo fata...si eu am avut 69 cu 2!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Stefania felicitari! super! acum da-mi si mie reteta!

Nico astept poze pe mail sau pe mess sau pe memory-stick sigur ca ne mai vedem cand colo, cand colo... noi mai mult ca sigur mai ajungem in vara asta pe Valea Oltului. Pupici Andrei care o dorea pe Adeluta... si Adeluta mai vrea dupa ce se termina cate ceva sau cand plecam de undeva; ea a dormit apoi tot drumul si n-a pus intrebari..

chiar asa, cand iti faci cont pe facebook? am impresia ca n-ai!

mai e cineva curios cum ninge in luna martie? eu nu inteleg de ce sunteti asa suparate pe iarna... daca va imbracati bine sau daca stati cu nasul la cald, nu vad unde e problema cu iarna..

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

karligutza
sunt mamica Adelutei

Nu am reteta, cred ca Doamne Doamne vrea sa fac 3 copii ca sotul isi doreste 2 printese .

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Nu am reteta, cred ca Doamne Doamne vrea sa fac 3 copii ca sotul isi doreste 2 printese .

O romanca in Danemarca

poate incercati si voi ca ai mei parinti care probabil au zis ca "hai inca o data si poate iese baiat"... si au acum doar 4 fete!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:

karligutza
sunt mamica Adelutei

O romanca in Danemarca

poate incercati si voi ca ai mei parinti care probabil au zis ca "hai inca o data si poate iese baiat"... si au acum doar 4 fete!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Stefania felicitari pentru baby boy
Ce frumooooooossss, sa vezi ce minune de baietel vei avea, si cat e de frumos sa fii mama de baiat...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Stefania ma bucur ca ai aflat ce se ascunde in burtica. Sarcina usoara ! Ce spune Cati?
Karli vreau si eu reteta de mucenici, am auzit eu ca ai o reteta buna (poate fac sambata o portie). Pe facebook nu cred ca am cont si nici nu fac. Am pe hi5 si nu mai stiu unde dar nu apuc sa intru. Lucrez mult la calculator asa ca in timpul liber nu vreau sa mai aud de el.
Pozele o sa ti le trimit pe messenger, vorbim la telefon.
Luna am rabdare pana incarci pozele .

Mie imi place zapada. Ninge de ceva vreme, e frumos dar, .... nu am avut curaj sa plec cu masina.

Nico

Mergi la inceput

Nikole te-am facut sa razi un pic, asa-i? cu toate astea acum ai mei nu regreta nimic, le-o fi fost uneori greu nu ma indoiesc, dar acum ca suntem 4 fete la mama si la tata e chiar foarte dragut! si inclusiv in copilarie, noua fetelor ne era foarte bine! aveam cu cine ne juca... puteam si alege!

Nico iti dau reteta de mucenici... daca imi spui de unde ai auzit ca ii fac eu buni... ai citit si la alte subiecte? sau ai zis-o la plesneala stiind ca pe fruntea mea scrie "moldoveanca" (imi dau si eu in petec ); e buna practica ta cu Alex "mami stie tot"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput