Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Buna dimineata!
Georgiana, ma bucur ca ati scapat, dar tare greu a fost. cu plansul te inteleg, caci desi eu zic ca nu ma panichez usor, adica nu m-am speriat cand a facut denis febra 40.2, tot imi vine uneori sa plang, nu mai spun ce inima am....

ca si mancare eu ii faceam supa cu morcov, patrunje, pastarnac, carne de pui si orez in loc de fidea; fara cartof, rosii, nu stiu de telina precis.
pilaf cu carnita de pui si morcov, foarte putin ulei sau deloc.
branza de vaci cu banana sau cu mar ras, iese dulce di buna.
pe mine iarasi m-au ajutat cerealele pentru bebelusi de orez, pe care i le faceam cu mar copt, cu mucilagiu de orez sau cand se mai refacea, cu iaurt (o doctorita mi-a zis ca iaurtul ajuta la refacerea florei si nu e atat de contraindicat dupa enterocolita).
la fel am citit ca dintre grasimi, untul poate fi dat si ii dadeam pe paine.
poti sa-i mai faci o budinca cu orez si branza la cuptor, sau cu paste, cu putin zahar...

cu nespalatul mainilor, nu stiu ce sa zic... asa e si denis... de cate ori nu a mancat cu mainile murdare si nu a patit nimic.... adica problemele pe care le-am avut noi au fost cronice si de alta cauza...
sanatate multa!

Vivela ce ma bucur sa aud ca David s-a facut bine! n-am retinut daca ati fost luni la gradinita cu ghiocei, asa cum ati vrut...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

"mos craciuuuuun/cu plete dalbe/a sosiiiiiiit de prin nameti...."

ce "vine-vine primavara", ce "vestitorii primaverii", etc...poate la altii, ca noi se pare ca am intrat in era glaciara.
imi venea sa plang de dimineata cand m-am trezit si am vazut ce e afara - si nu pare sa se opreasca ninsoarea curand . si am de facut un drum pana la ploiesti, mi-e asa drag sa merg pe vremea asta....

georgi, ma bucur ca Mihnea e bine .despre alimentatie, subscriu la ce a zis Cristina. si nu uita sa-l hidratezi bine in continuare.

Cristina, david a fost luni la gradinita, fara ghiocei dar cu mici cadouri pt doamne (chiar n-am mai apucat sa ajung sa cumpar ghiocei, am fost cam in fuga luni dimineata), david a facut "protocolul", ca un barbat adevarat .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

saru'mana cristina,chiar nu stiam ce sa-i dau pentru dimineata si l-am trimis pe sot sa-i ia branza si sa-i fac cu mar ras.sa stii ca nici eu n-am avut probleme cu mainile murdare la mihnea,chiar mai citeam pe la alte subiecte de treaba asta si-mi spuneam de fiecare data sa fiu atenta..oricum e contagioasa si a luat-o cumva..si sotu are in gura afte,asa le zice el,dar sunt tot ca la mihnea si lui i-a dat sa faca badijonari si sa dezinfecteze gura.
tocmai ce am avut esec cu branza si marul ras..o sa incerc sa-l fac copt,poate e mai dulce.
ca mi-am adus aminte,ilenutza nu-i dau laptemai ales ca inca face moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Neata, si la gl ninge de rupe de azi dimineata de la 7 neintrerupt, s-a asternut serios deja.

musso eu i-am dat de exemplu si orez simplu amestecat cu banana sau paine prajita cu mar copt la masa de dimineata. plus lapte de soia cat voia ca nu are lactoza.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Musso, ma bucur ca Mihnea e mai bine!

Eu nu-i dadeam lui Matei in astfel de situatii fructe crude,
Marul i-l dadeam copt la cuptor ca sa se iasa toata zeama!

Sanatate multa

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

ah, iarta-ma...am vrut sa scriu copt si acolo, dar nici ras nu e gresit. adica morcovul si marul regleaza flora stomacului. cica e foarte bun sucul de mar sau de morcov. eu nu i-am dat, insa mar crud sau morcov crud i-am dat si a fost ok.

stiu ca nu e indicat sa folosim cuptorul cu microunde, dar eu in graba faceam mere copate in el. le intepam cu furculita in cateva locuri si le puneam in castron si in 7-8 minute erau gata 2 mere mari(cu tot cu coaja - le curatam dupa).

ce i-a mai mers bine lui denis, ceai de afine indulcit cu un pic de sirop de coacaze, sau chiar afinele crude. daca il indulcesti cu zahar, sa pui zaharul la fiert. mierea cica nu e chiar buna acum.

daca imi mai amintesc, iti mai zic.
ah, are dreptate Cygni(bun venit, ca nu ti-am spus), laptele de soia, cel simplu e minunat, si poti sa-i faci orez cu lapte sau ce altceva ii mai place lui.

Mergi la inceput

http://www.formula-as.ro/2009/877/leacuri-populare-54/retete-de-vindecare-stravechi-diareea-11351

iata si un link din formula as...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'Morning girls.

Musso Mihnea a luat cumva antibiotic de curand? Ca ce are el in gura poate fi si o candidoza si poate fi declansata si de antibiotic. Insa enterocolita clar e virala. Eu ii dadeam lui Cosmin paine prajita in prima instanta si numai cand cerea el (organismul stie mai bine si cat timp sunt bolnavi nu au pofta de mancare) sau cand il vedeam ca ii e putin foame ii dadeam orez cu pui, banana, supa. Lactate deloc pana se regleaza scaunul. Sanatate multa. Eu sunt mai tare din fire insa nici n-am patit-o inca rau de tot. Faza e ca in jurul meu toata lumea se panicheaza si atunci eu simt ca trebuie sa fie cineva tare si imi asum eu rolul asta.

Si in avion imi aduc aminte ca imi bolborosea stomacul, ma cam durea, insa cand au inceput si sotul si Adelise sa vomite si Cosmin sa se albeasca, mama naibii, am uitat de mine si m-am ocupat de ei. Banuiesc ca daca era al meu sot mai tare vomitam eu in punga.

Mai iarasi ninge la voi? Hehehe, aici sunt 2 grade, deja cald. La noi a fost cea mai friguroasa iarna de ceva ani buni, zapada la greu (pentru Anglia) si temperaturi minime mult mai scazute decat in anii precedenti.

Da' bine ca v-au luat sotii sandale, naiba sa nu va prinda vara fara incaltari. Al meu nici nu cred ca stie cat port.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Georgi ma bucur ca sunteti mai bine. Desi nu am scris am citit zilnic sa vad cum mai sunteti. Imi era teama sa nu ajungeti la perfuzii. Eu am fost cu Alex, a stat cu perfuzii 12 ore. A fost crunt.
La micul dejun merge paine prajita unsa cu branzica proaspata. Ai mei prefera Almette. Eu i-am dat si iaurt combinat cu banana.
Karli . Azi am descarcat pozele la birou, acasa nu stiu cand am timp. Andra nu a inteles de ca ati plecat asa de repede. Aseara ne-am uitat la poze pe aparat si ma intreba cand vine "tetita Adela a mine". Ma bucur ca ne-am cunoscut. Sigur o sa ne mai intalnim anul asta.
Vivela, Andra mi-a cantat ieri toata ziua "Mos Caciun" si s-a dat cu punga pe parchet. Cum ii spuneam ca iesim ma intreba daca mergem la sanius . Deci azi sigur o sa am program de derdelus.
Luna unde gasesc pozele? Tare nasoala faza cu avionul.

Legat de varsta eu nu am facut nicio depresie (sunt si eu mai nesimtita), sa vedem cum o fi la 40. Oricum nu stiu niciodata cati ani am . Dupa 30 mi-a atras sotul atentia ca ar trebui sa ma imbrac adecvat varstei . Aproape toate tricourile sunt scurte si pantalonii cu talie joasa.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nico pe facebook deocamdata doar, alina fisher e user name. Daca n-ai cont sper ca in weekend sa selectez sa le pun pe web-yl nostru.

Felicitari din inima Stefaniei pentru bebe din burtica, o sa va spuna ea ce si cum este.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput