Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 9
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Doar ce am intrat si am si citit despre Carmen.
Sper din tot sufletul sa isi revina mai ales de dragul copiilor
Carmen ma rog sa te faci bine, sa ai o viata lunga si sanatoasa altauri de familia ta si de noi
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
am citit si pe mediafax ca nu e bine deloc.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Luna1 spune:
Of Doamne! Sper sa iasa din coma si ma rog pt ea!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
Groaznica veste, sper din suflet sa-si revina si sa fie alaturi de copiii si sotul ei.
Nimic nu este mai pretios decat familia.
Cand muncesti peste masura si nu mai ai timp sa te bucuri de ceea ce castigi, la ce bun tot stresul si chinul
It is a miracle that curiosity survives formal education
Luna1 spune:
Tinea legatura cineva cu Carmen de aici?
Ma gandesc totusi ca nu poti intra in coma asa direct de la prea multa munca, adica poti pica pe jos, insa direct in coma... ma gandesc ca a avut vreo afectiune nestiuta, ati vazut ca a operat-o pe creier... In fine imi dau si eu cu parerea, oricum nu trebuie sa se extenueze nimeni pt nici o firma ca nu ridica nimeni statuie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Am ramas muta, stiam stirea si acum ce sa zic, Doamne Ajuta sa se faca bine! Din ce am citit, a facut stop (cardiac sau respiratoriu nu am idee) si a fost resuscitata dupa 15 minute dar deja de la 10 minute de neoxigenare recuperarea e aproape imposibila. Nu imi vine sa cred!!!!!!!!
mychydutza spune:
...din ce am citit ar fi fost si ceva afectiuni cardiace, nu? colegii ei cica ziceau ca nu parea foarte obosita, era vesela.....nu mai zic nimic.
asta e cel mai mare "cosmar" al meu: ca as putea sa dispar si sa ramana andrei singur...cu Dumnezeu inainte.....dar e trist..
karligutza spune:
asta e cosmarul multor mamici... de multe ori ma gandesc si eu la asta si chiar mai departe si ma apuca un soi de depresie! dar traim cu speranta ca noua nu ni se poate intampla asa ceva, dar cand vezi astfel de cazuri incepi sa ai indoieli asupra "sigurantei" acesteia si te intrebi de ce, de unde, de cand? viata e un fir de ata...
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
fetele, va doresc un vikend linistit, primavaratic....pupici!
loredana_76 spune:
Offf,ce rea e viata uneori.Am ramas socata,citisem si eu in ziar dar nu mi-am dat seama ca e Carmen.Sper ca Dumnezeu sa faca o minune si sa o aduca linga copilasii ei.