Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cygni
al doilea copil aaaaa, mi-am amintit ca trebuia sa-ti raspund cu fugareala, dar n-a mai fost momentul potrivit si poate nici acu nu e, doamna, eu nu ma fugaresc pe banda niciodata ci numai asa, pe plaje sau la munte ![]() It is a miracle that curiosity survives formal education |
aoleu Cygni (na acu e bine?) da esti scumpa rau mai fata, adica cand are sotul chef de....jogging trebuie sa te suie in masina sa te duca la mare sau la munte?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
nu draga, jogging-ul e bun, sanatos si place insa nu in scop de procreere![]()
![]()
![]()
cu mychy vorbeam de o alta fugareala, nu? ![]()
It is a miracle that curiosity survives formal education
mychydutza spune:
ei nah.....sa nu-mi spui ca faci "jogging" NUMAI in scop de procreere....pt ca atunci imi explic foarte clar de ce vrea sotzul tau al doilea copil....![]()
![]()
![]()

cat despre "fugareala" .....tot la jogging ma refeream....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cygni nu draga, jogging-ul e bun, sanatos si place insa nu in scop de procreere cu mychy vorbeam de o alta fugareala, nu? It is a miracle that curiosity survives formal education |
Aaaaa, acum am inteles.
Timi super tare Soph. Si de la adelise citire pentru dictionarul romglish: ce credeti voi ca inseamna tzatzes?
Diseara ma duc la suvitat (m-am tuns inainte sa plec in concediu) iar maine ma duc sa imi pun unghii de gel, nu stiu altii cum sunt insa eu sunt tare delasatoare cand vine vorba de manichiura, desi stiu ca poti "citi" o femeie dupa unghii, insa nu am efectiv chef si timp de migaleala, asa ca am decis, unghii de gel si bag la refill dupa aia, gata, nu se mai poate.
mychydutza spune:
luna, ai grija ca unghiile false ataca unghia naturela........si tu la o lady ce esti, te poti duce la manichiura in fiecare saptamana, nu? de ce de gel???????
ca de obicei, la noi trebuie sa se intample o tragedie ca sa intram in rand cu lumea europeana http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/148716/Stresul-la-birou-reglementat-prin-lege.html
ca si cu registrul donatorilor de celule stem....a trebuie sa ne ingrozeasca PROTV-ul cu cazuri tragice, ca sa ia autoritatile masuri....oare cati bucuresteni ar trebui sa fie mancati de caini ca sa faca odata ceva cu ei???????

Luna1 spune:
Mychy asa e, ataca unghia naturala, dar in momentul de fata unghiile mele sunt taiate scurt, neojate, neformate, arata ca naiba. Pana acum aveam scuza ca e a mica prea mica, sa nu o zgarii, bla bla, acu zici ca sunt baietoi pe bune. Si cum ziceam tareeee delasatoare, cu restul sunt ok, dar la unghii nu pot sa ma mobilizez. Asa ca mai bine cu unghia naturala atacata, o subtiaza doar., Am mai avut o data puse, sunt superbe, nu mai stai ca sare oja, ca face nu stiu ce sau nu stiu cum, arata beton, numai cand le dai jos cum ziceam ai unghia naturala subtiata si se rupe repede. Atunci eu le-am dat jos ca nu le-am ingrijit, normal trebuie sa mergi la refill cam la 2 sapt, la pilit, vopsit, etc, le poti tine pana la 3 ani.
Asa ca am zis daca tot muncesc macar sa fiu o dumana, dau un ban (sincer nu e asa mult, 25 lire prima oara si apoi 10-15 lire refill) dar macart am unghiile frumoase.
mychydutza spune:
luna, ok ...go for it!![]()
![]()
azi am frecat menta toata ziua........
Luna1 spune:
Si eu...
Eu astept sa relizeze astia ca postul meu nu presupuner mare lucru si sa-l desfiinteze...![]()
musso17 spune:
Buna fetele
luna,rezista gelul ala la domestos???o solutie cu clor...m-as baga si eu,sufar tare pe tema asta dar mi-e sa nu se topeasca cand spal prin baie si bucatarie,nu pot purta manusi,iar clorul e nelipsit..naaa,acu mai am si fantezii si pretentii![]()
Cygni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza ei nah.....sa nu-mi spui ca faci "jogging" NUMAI in scop de procreere....pt ca atunci imi explic foarte clar de ce vrea sotzul tau al doilea copil.... ![]() cat despre "fugareala" .....tot la jogging ma refeream.... plus ce am scris Lunei. ofofof. opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
hai mai mychy pai tu spuneai ca ma fugaresti daca imi pun batic si toale lalai, cum adica te refereai tot la jogging?
doamne feri, jogging-ul e in primul rand pentru placere si in alte randuri pentru procreeri
It is a miracle that curiosity survives formal education