Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai am doua nelamuriri:
fii miu dupa faza cu enetrocolita asta a capatat oaresce imunitate in fata unui nou virus???
ce e cu prietenii?ma tot tin sa intreb,io n-am..nu ca as tine mortis dar sa sa ies din ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, tare dulci copiii vostri cu inventatul cuvintelor. Saby mi-a zis aseara "m-am implapumit".

Georgi, daca a fost enterocolita virala, atunci ar trebi sa aiba ceva imunitate.

Ca tot vorbiti de fugareala, nu vreti sa o faceti intr-un capitol nou? Asta cam da pe afara, se ofera cineva sa-l schimbe?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Musso tine zic eu gelul, acu depinde, daca stai numai cu mainile in clor zic eu ca nu rez\ista prea mult. \\\Pune manusi.

Acu ai prieteni.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

..da anca,asa-i,mama lui de neuron atrofiat si ala.saru'mana..
luna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

n-are prieteni, ca n-a dat "accept"......te pomenesti ca acu vrea si curtata.........
musso, vezi ca ai mesaje private...

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai, ati frecat menta toata ziua, da' capitol nou de ce nu ati facut, ce-ati pazit? pai inteleg, sa va sustrageti de la responsabilitati de la serviciu, dar si de aici? hmmm, bad girls, ntz-ntz-ntz...

hai, fie, ma sacrific eu si de data asta, desi ar tb sa ma menajati, ca-s gravida .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumim, Vivela, ca ne ajuti sa frecam menta in continuare .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

...nu ma mychy,io's fata mai din topor,nu-mi place cu curtatul..
mai fetelor io doar am intrebat..va iubesc pe toate,nu-mi trebuie confirmari de niciunele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

deci n-ai dat accept la invitatia mea de prietenie?????????reao!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput