Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 22
musso17 spune:
mai am doua nelamuriri:
fii miu dupa faza cu enetrocolita asta a capatat oaresce imunitate in fata unui nou virus???
ce e cu prietenii?ma tot tin sa intreb,io n-am
..nu ca as tine mortis dar sa sa ies din ceata.
CarlaV spune:
Fetelor, tare dulci copiii vostri cu inventatul cuvintelor. Saby mi-a zis aseara "m-am implapumit".
Georgi, daca a fost enterocolita virala, atunci ar trebi sa aiba ceva imunitate.
Ca tot vorbiti de fugareala, nu vreti sa o faceti intr-un capitol nou? Asta cam da pe afara, se ofera cineva sa-l schimbe?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Musso tine zic eu gelul, acu depinde, daca stai numai cu mainile in clor zic eu ca nu rez\ista prea mult. \\\Pune manusi.
Acu ai prieteni.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
n-are prieteni, ca n-a dat "accept"......te pomenesti ca acu vrea si curtata.........![]()
![]()
![]()
musso, vezi ca ai mesaje private...
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Vivela spune:
mai, ati frecat menta toata ziua, da' capitol nou de ce nu ati facut, ce-ati pazit? pai inteleg, sa va sustrageti de la responsabilitati de la serviciu, dar si de aici? hmmm, bad girls, ntz-ntz-ntz...
hai, fie, ma sacrific eu si de data asta, desi ar tb sa ma menajati, ca-s gravida
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Multumim, Vivela, ca ne ajuti sa frecam menta in continuare ![]()
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
...nu ma mychy,io's fata mai din topor,nu-mi place cu curtatul..
mai fetelor io doar am intrebat..va iubesc pe toate,nu-mi trebuie confirmari de niciunele.
mychydutza spune:
deci n-ai dat accept la invitatia mea de prietenie?????????reao!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 

..da anca,asa-i,mama lui de neuron atrofiat si ala.saru'mana..