Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
curentatu asta s-o lua si prin autosugestie?tocmai am scos niste scantei la contactu' cu caloriferul!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
roxy spune:
mychydutza se prea poate
...dar bucura-te ca te-ai descarcat, asa vei fi vesela si zambitoare toata ziua 
Luna1 spune:
Si eu calatoresc numai cu low cost unde se poate, mi se pare aberant sa platesc sume mari de bani pt bilete doar pt o masa in avion si un zambet in plus sa zicem. Nici nu-mi amintesc ultimul zbor cu o companie consacrata gen British , Tarom , Lufthansa...
N-am prins subiectul in care cereai info Cyngi dar daca mai ai nevoie de info sunt aici.
Noi am zburat in Egipt cu Easy Jet, acum e super ca ai Starbucks in avion la preturile de afara, normale, asa ca am cumparat cafelute, sandvisuri calde, miam...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Servus fetele.
Ma doare foarte tare ceea ce s-a intamplat cu Carmen. Am fost ravazita de cum am citit ca e in coma iar de cand s-a stins ma simt ca un sac gol pe care-l strange cineva de gat.
Nu m-am gandit atat de mult ca mi se poate intampla mie sau altor persoane apropiate ci la durerea ce le-a fost dat s-o indure sotului, parintilor, bunicilor, cat de pustiiti trebuie sa se simta ei. Iar copilasiii, dragii de ei ....
Ma duc sa-mi fac o cafa, mai vrea cineva? si incerc sa ma concentrez pe ceva mai optimist.
Ieri dimineata cand am intrebat-o pe Soph daca si-a pus paturica la loc mi-a zis ca da. N-o pusese asa ca ridic din spranceana si ea zice "I'm mintzing mommy" (s-a straduit fata sa-mi zica romaneste ca minte, e fluenta in rominglish)
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy mychydutza se prea poate ![]() |
nici pe departe....acu sunt stresata de fiecare data cand tre sa pun mana pe metale........iar incepe balciul!

mychydutza spune:
timi, super tare Soph...ca si Adelise de Luna, cu "alcoolul" ei!
Cygni spune:
Timi, foarte dulce Sophie cu mintzing
si sa stii ca e unul din numele mele preferate, a fost pe lista cu nume de bebe si chiar foarte tentata sa i-l pun pana am vazut mai clar cum arata la echo si apoi m-am gandit ca nu i se potriveste fiica-mii![]()
si sotul ma bate la cap cu al doilea dar eu nu si nu.
si apropo de cuvinte scornite de ei, Alise a format cuvantul "leucoplasture" ma rog, cu l in loc de r si degeaba ii spun ca plasturele-i una, leucoplastul alta, ea tot ca ea
Luna eu cautam disperata bilete pt spania la vara si intrebam lumea cum se calatoreste la lowcost fiindca eu numai normale am "servit" si a fost happy hour la blueair asa ca pac, am luat 3 bilete la 250 euro, cu locurile alese, cu bagajele incluse, ce sa mai, sunt foarte multumita chiar daca e zbor de noapte, sper sa calatorim bine. dar nu mai vorbesc, cred ca le-am innebunit pe fete cu asta pana acum.
tu sigur ai ceva cu numele meu![]()
It is a miracle that curiosity survives formal education
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cygni si sotul ma bate la cap cu al doilea dar eu nu si nu. |
cu al doilea nume sau al doilea copil??????

Cygni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
cu al doilea nume sau al doilea copil?????? ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
al doilea copil
aaaaa, mi-am amintit ca trebuia sa-ti raspund cu fugareala, dar n-a mai fost momentul potrivit si poate nici acu nu e, doamna, eu nu ma fugaresc pe banda niciodata ci numai asa, pe plaje sau la munte

It is a miracle that curiosity survives formal education
CarlaV spune:
Cu toboganul asa am patit si eu cu Saby, are niste poze cu tot parul ridicat in jurul ei
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"