Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 19
Cygni spune:
http://www.camine-batrani.ro/lista-centre-ingrijire-batrani/camine-de-batrani-particulare/bucuresti-si-ilfov.html
uite aici gasesti mai multe ce pot fi studiate ca au si site-uri http://www.roportal.ro/subcategorie/257.htm
It is a miracle that curiosity survives formal education
mychydutza spune:
apropos de divorturi.....nasii mei au divortzat, nasii prietenei mele au divortzat, am doua pritene bune divortzate......vecina mea isi creste nepotii- parintii sunt divortzati, am doua colege de servici divortate si cu copii de crescut....
....
cygni, multumesc muuult!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
roxy spune:
fetelor, sper ca sunteti bine, ca vad ca problemele nu ne ocolesc orice am face .Incercam sa ne strecuram printre ca trebuie sa mergem mai departe.
Am deschis si eu un subiect la parintii intreaba, dar va intreb si pe voi, e ceva mai bizar dar poate aveti un remediu pentru ce patesc cu baiatul meu cel mic.
Pur si simplu cum spuneam la subiect...curenteaza.Are mai multe momente pe zi, aleatorii, nu pot sa stiu cand va veni acel moment pentru ca nu-mi dau seama ce il decalnseaza , cand daca vine si pune manutele pe tine ies scantei la propriu, si simti cum esti piscat destul de tare.La inceput se speria si ii venea sa planga ca-l durea si e el, acum se distreaza cand vede ca fratele lui fuge de el si fuge dupa el , cu mainile intinse...asa sadic...
.
Dar nu inteleg ce anume poate declansa asta.
Nu poarta haine decat de bumbac, nu stiu daca 100% ca nu cunosc sa nu aiba si altceva in compozitie , dar eu cumpar numai de bumbac pentru toti membrii familiei.
Ce sa fac ca pur si simplu nu putem sta departe unu de altu si nu vreau sa-l tot incerc mereu de la distanta daca curenteaza sau nu.
mychydutza spune:
roxy, si eu am aceiasi problema, insa doar primavara! nu port sintetic.....sau macar atat cat se poate sa fie totul de bumbac! in perioada respectiva, imi e frica sa ma ating de tot ce e metal. geamul de la birou il ating la inceput doar cu varfurile degetelor k sa se descarce din energie si abia dupa aia am curaj sa pun mana. m-am curentat odata de colega de birou care a jurat ca a vazut si stelutze
....oricum pe mine m-a usturat degetul....de masina nu mai zic...sunt chiar caraghioasa cum ating obiectele de fier doar cu varful degetului ca si cum m-ar frige.....anul asta vad ca inca n-am inceput sezonul de curentat...din ce am inteles ca e bine de facut: sa umblii vara foarte mult descult pe pamant, iar iarna sa tii palmele lipite de pamantul din ghiveciul de la flori....

Luna1 spune:
roxy poarta papuci de casa si aveti mocheta pe jos? Stiu ca eu curentam mereu cand umblam in casa incaltata, imi tarsaiam picioarele pe mocheta si ma electrizam. Altceva nu-mi vine in cap.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Oaana, sanatate multa pentru toata lumea!
Pentru Iosua as face ceai de patlagina foarte concentrat si indulcit cu multa miere, la noi face minuni.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
roxy spune:
papuci de casa are, da sunt mai mult prin mijlocu camerei decat in picioare, dar din ce am citit la subiectul postat la parinti, e posibil sa fie de vina topoganu de plastic pe care l-am cumparat sa se dea si-n casa cand e vreme cam aiurea pe afara ca nu pot sta toata ziua la locu de joaca cum ar vrea el.Si cica e posibil sa fie de la el.Acum caut remedii daca mi-am facut-o cu mana mea.Ca de dat topoganu acum nu mai am cum, si de dat pe el se da destul de des , asa ca caut remedii acum...iar faza cu iesitu scanteilor la propriu e adevarata, la noi se vad de fiecare data cand curenteaza si e destul de neplacut da...ne-am invatat cica ![]()
mychydutza spune:
si eu cred ca de la topogan i se trage.....cred ca prin frecare se incarca cu energie...e ca atunci cand ti se electrizeaza parul de la piaptanul de plastic.......
Cygni spune:
roxy, de la tobogan si Lis curenteaza intotdeauna. e adevarat ca nu se mentine o perioada mai lunga. sunt persoane care curenteaza (si se curenteaza) mai usor decat altii.
eu vreau inca o data sa-ti multumesc -nu stiam ca esti si strumfi fiindca nu ma uitasem cu atentie la varsta copiilor- pentru cat de detaliat si mult mi-ai raspuns la subiectul cu low cost, ai fost foarte amabila
ooanasanatate multa lui Iosua, cred ca ce a spus Carla ca remediu naturist e foarte bun
It is a miracle that curiosity survives formal education
roxy spune:
cygni cu placere
, atunci cand stiu ceva spun si la altii pentru ca si mie mi-ar place sa mi se spuna sa fiu in cunostinta de cauza cand merg undeva.
Si cunosc detalii pentru ca am folosit aceste companii low-cost
, deh am trebuit sa cumpar mereu ori 2 ori 3 bilete si la celelalte era dublu sau chiar triplu pretu si am preferat sa fac altceva cu banii respectivi, cu toate ca daca stau si ma gandesc e si chestie de siguranta aici, dar stii cum se spune se poate intampla si-n casa , deci au patit-o si cu companii cu renume, asa ca sa fim pozitivi in gandire si ce depinde de noi facem...restul speram sa ne ocroteasca ingerasul.