Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 18
Kariris spune:
eu de sambata noapte nu mai pot dormi cu nimic. Nici cu xanax, nici cu diazepam, nu stiu cum mai rezist si cat. Imi tot propun sa nu ma mai gandesc seara la ea, dar ma trezesc in pat cu ochii in tavan aducandu-mi aminte cand ne plimbam in herastrau cu copiii, cu sotul ei si mama mea. Si dintr-o data in gandurile sunt doua fiinte dragi pe care le-am pierdut.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul parintilor ei si al sotului...
O vreme nu o sa mai scriu. Aveti grija de voi si de puiuti!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Kariris spune:
Fetelor acum m-a sunat Marius si mi-a spus ca maine dupa ora 14 incepe priveghiul in Rosu la capela. Rosu e undeva langa Bucuresti. Si miercuri la ora 13 va fi inmormantarea.
Kariris spune:
Eu la inmormantare o sa merg daca nu ninge ingrozitor cu microbusul si mai pot lua 6 persoane. Cine mai vrea astept PM. Spun daca nu ninge ingrozitor pt ca am tractiune pe spate.
oaana spune:
Michi,hai ca tu erai mai tare,nu mai fi trista.Sa stii ca bunicii ei traiesc,au 84 de ani.Imi spunea despre bunica ca ii facea tot felul de dulceturi.Eu tot imi framant gandurile,ma intreb de ce s-a intamplat sa fie Carmen,pe care eu o cunosteam?De ce tocmai ea?Stiu ca nu ar trebui sa-mi pun intrebari la care nu am raspunsuri..as mai vrea sa uit dar cand deschid tv o vad acolo,cand deschid email-ul vad ultimul mesaj al ei,cei din jur vorbesc de moartea ei...ma tot gandesc la ce a spus si luna...tre sa ma tin tare,altfel o iau la vale.Deja am trecut printr-o perioada in care ma ardea tare prin cap,si aveam tot felul de scenarii in minte...
In alta ordine de idei,am avut un weekend rau de tot,pe langa aceasta durere,Iosua a facut pneomonie,bunica mea draga are un os sudat rau de la o cazatura si nici un medic nu vrea sa o opereze ca are 84 de ani si 38 de kg,deci nu va rezista interventei,asa ca nu isi mai poate folosi mana dreapta.
Dar incerc sa trec peste toate lucrurile cu,credinta in Dumnezeu ca va fi bine.
Carla,ce as putea sa-i dau lui Iosua pentru o tuse urata,aproape ca se rupe,insa tuseste pana varsa.
Luna1 spune:
Vivela stiu ca statistica nu functioneaza chiar asa, ca unul din trei nu inseamna neaparat unul dintre noi trei dar na, nici n-am zis ca sunt normala ci o ia mintea aiurea. 
Mychy sper ca nu te-a suparat gluma mea, acum am citit si mi se pare deplasata, scuze.
Lachi te rog nu te opri din scris. Nu pot sa iti zic ca stiu ce simti, nu stiu, insa cred ca iti e mai bine daca ne ai alaturi. Cum nu sunt in tara nicio sansa sa ajung la ultimul ramas bun fata de Carmen... insa ofera condoleantele mele, ale noastre sotului, spune-i... nu stiu ce sa ii spui, cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii, imbratisaza-l doar din partea noastra...
Oaana imi pare rau pentru bunica ta. Imi dau seama ce stare v-a dat voua decesul lui Carmen care o cunoasteti, daca asupra mea care n-am cunoscut-o deloc si nu pot zice ca am interactionat prea mult, a avut aseemenea impact.
Mi-e greu sa caut mesajele momentan, am sa o fac insa acum ma arunca prea tare in depresie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Antoanela23 spune:
Lachi sau celelalt fete care mergeti la inmormantare, daca oferiti cumva o coroana de flori as vrea si eu sa particip; In arilie vin in Rom si pot sa va dau banii sau pe paypal, cum vreti voi. Nu e obligatoriu, e doar o idee.
Noapte buna,
mychydutza spune:
neatza...........
lachione, incearca sa te gandesti la copii....nu ajuti pe nimeni daca, cazi in depresie sau daca, doamne fereste, te imbolnavesti.....nici pe carmen, nici familia ei....incearca sa te aduni, pt copiii tai.....ai si tu probleme de sanatate....pls linisteste-te!
luna, relax.....chiar am "gustat' gluma ta! mama da paranoica esti!!!!!!! eu n-am ajuns asa departe
camin de batrani caut pt soacra.....prietenei mele! housepocket, cum se cheama caminul ala? sa-i zic prietenei mele sa-l viziteze. nu vreau sa fac nicio actiune caritabila....cu toate ca e o idee pt Paste.....chiar as vrea sa fac o pomana pt tata.
oaana, sanatate lui Josua....si tie 

lachi, daca vrem sa venim cu tine, cum te gasim??????da si tu cuiva un PM cu nr de telefon!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Cygni spune:
mychy atunci iti puteam da niste exemple mai de lux asa
Luna statisticile nu functioneaza asa. dar da, orice e posibil. cea mai buna prietena a mea a divortat de curand
si cand sunt copii e infinit mai greu.
psihic ar trebui sa fim pregatiti pentru orice. insa... nu cred ca suntem. cand se intampla astfel de tragedii in jur, ne vom gandi in fiecare zi la ele si nu putem decat spera.
It is a miracle that curiosity survives formal education
Luna1 spune:
Neatza fetelor.
Mychy pfiu, ma gandeam ca tu ai vreo problema extrem de serioasa si eu ma tin de glume.
Am primit un mesaj pe PM ca o fata are o metoda usoara de gasire a mesajelor unui user. Am sa o contactez sa o intreb cum se face. Aseara am extras cateva mesaje, offf ma doare sufletul, e greu sa citesti iubirea ei fata de Stefan si Petru fara sa izbucnesti in plans.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna

cygni, daca mai ai cunostinta de camine d'astea, sa-mi mai zici!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!