Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cygni,...foarte frumos!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

mi-e greu sa scriu....
Dumnezeu sa o ierte pe Carmen, iar celor ramasi sa le dea Dumnezeu putere sa duca aceasta povara, aceasta durere.
Cygni, sunt impresionata profund....probabil ca toate mamele simt la fel, eu una m-am regasit in ceea ce ai asternut mai devreme... .

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

off topic: un camin de batrani in Bucuresti cunoasteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Centrul de Asistenta si Ingrijire Nr.5 str. Schitul Darvari nr.1, sector 3

Mai e unul in zona dristor, vis-a-vis de Real, dar nu stiu cum se numeste.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Vrei sa o bagi pe soacra????

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Micky daca vrei sa organizezi ceva pentru batrani, te pot ajuta la un camin pe langa Piata Romana, sotul meu a fost preot acolo trei ani si inca mai merge acolo cu sponsoriz[ri sau diferite evenimente caci s-a atasat tare de ei!

Eu inca nu ma pot gandi decat la Carmen si la copilasii ei...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

'Neatza fetelor!

Cateodata imi vine sa renunt la forum, cand am intrat in grup la odisee mi-am dat seama ca statistic, dintre atatea mamici, ceva in neregula se poate intampla cu una dintre noi sau un bebe, cand citeam pe la alte subiecte de bebei cu probleme la nastere, ma gandeam ca din punct de vedere statistic se poate intampla si la noi. Eram mereu speriata ca acea persoana voi fi eu sau copiii mei, nu stiu daca s-a mai gandit cineva la asta. Si acum Carmen.... Sincer, stiu ca facand parte dintr-un grup sau nu, daca e sa ti se intample se intampla oricum, insa parca mereu mi-e teama de ce e mai rau... Nu o sa mai continui pe ideea asta ca stiu ca probabil nu intelegeti ce vreau sa zic, deja devin incoerenta, chiar eu cu gandurile mele...

Daaaa,eu inteleg perfect din pacate, m-am gandit de nenumarate ori la statistica asta de care vb. tu.
Dar eu am probleme la mansarda, sunt exagerata cu frica si panica, si anticiparile astea(fie si statistic vb) pesimiste.
Pe de alta parte, daca gandim asa...nu mai interactionam cu nimeni, ne ducem cu capul, asadar...Domnul cu mila, eu m-am comvins inca odata, ca de ce ti-e sortit nu scapi, orice ai face, nu ai unde fugi...

si eu ma gandesc la ea, cand adorm, cand ma trezesc...mi-amintesc si de mama mea, im revin amintiri, fac legaturi, ce mai...
dar ma rog mult ptr cei trecuti in nefiinta, mai mult decat pentru noi, astia de aici...
si asta imi alina cumva durerea, parca sunt cu sufletul alaturi de ei, de durerea lor...dar zisei ca eu mi-s cu capul, so...ignorati daca nu face logica pentru voi, m-am descarcat si eu...

cu drag!

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole eu sunt mai cu capu' ca tine. De ex eu am doua prietene bune, o englezoaica si o romanca. Toate avem fete de o varsta. Sunt terorizata ca statistic unul din 3 cupluri divorteaza...deci mai are sens sa iti zic ca ma intreb daca vreuna dintre noi va divorta si daca nu cumva sunt eu?

Acum ce sa zic, am hotarat de la o vreme sa las paranoia si sa enjoy, dar acum s-a intamplat asa cu Carmen parca sa imi arate ca statistic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Nikole eu sunt mai cu capu' ca tine. De ex eu am doua prietene bune, o englezoaica si o romanca. Toate avem fete de o varsta. Sunt terorizata ca statistic unul din 3 cupluri divorteaza...deci mai are sens sa iti zic ca ma intreb daca vreuna dintre noi va divorta si daca nu cumva sunt eu?

Acum ce sa zic, am hotarat de la o vreme sa las paranoia si sa enjoy, dar acum s-a intamplat asa cu Carmen parca sa imi arate ca statistic....

Luna, n-am timp acum si parca nici dispozitia necesara, insa te rog sa retii (de fapt sa-ti amintesti) ca probabilitatile nu functioneaza chiar asa . deci enjoy your life in liniste....

o seara linistita sa aveti .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput