Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Doamne,te rog sa o faci bine pe Carmen si sa o aduci din nou printre noi!

Buna fetelor,sunt trista rau de tot,eu tineam legatura cu Carmen,vorbeam la telefon,etc..Am ramas socata cand am vazut-o la tv,m-a strigat sotul sa ma intrebe daca e Carmen...Am vorbit cu sotul si spune ca are deja doua operatii pe creier,inima are activitate de 15 %...Mi-a spus ca numai rugaciunile o pot ajuta...Mi-a spus ca a lesinat pe la ora 11 la serviciu.Medicii nu au inca un diagnostic,nu stiu daca e de la creier s-au de la inima.Marius e distrus.Haideti sa ne rugam fara incetare ca Dumnezeu sa faca o minune,sa o redea inapoi copilasilor.Dumnezeu face mereu minuni,numai noi sa fim credinciosi.
Sunt atat de trista.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oaana sotul are nevoie de ceva? In afara de rugaciuni... Of, tine-ne la curent te rog cu starea ei si transmite familiei ca le suntem alaturi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Am vorbit si eu acum cu Marius si starea lui Carmen se inrautateste... i-a crescut glicemia, temperatura corpului o ia razna, creste brusc si le e foarte greu sa o tina sub control. Fac cu randul acasa si la spital si imi spunea ca de cate ori se deschide usa copiii striga "a venit mami". Trist foarte trist si nedrept ce se intampla. Am vrut sa il ajut macar cu copiii, sa ii aduca la mine o perioada dar are dreptate si Marius, macar pe tati sa il aiba langa ei chiar daca le e foarte greu. Copiii ei sunt nascuti in aceeasi zi cu fetele mele si vorbeam des la telefon, ne intalneam in parc, doamne nu pot sa cred ca a patit asa ceva.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Am vorbit si eu acum cu Marius si starea lui Carmen se inrautateste... i-a crescut glicemia, temperatura corpului o ia razna, creste brusc si le e foarte greu sa o tina sub control. Fac cu randul acasa si la spital si imi spunea ca de cate ori se deschide usa copiii striga "a venit mami". Trist foarte trist si nedrept ce se intampla. Am vrut sa il ajut macar cu copiii, sa ii aduca la mine o perioada dar are dreptate si Marius, macar pe tati sa il aiba langa ei chiar daca le e foarte greu. Copiii ei sunt nascuti in aceeasi zi cu fetele mele si vorbeam des la telefon, ne intalneam in parc, doamne nu pot sa cred ca a patit asa ceva.

Of Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetele care tin legatura cu sotul lui Carmen, intrebati daca exista vreo posibilitate sa se faca ceva in afara tarii, ca ne putem mobiliza sa ajutam.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla o idee foarte buna insa nu cred ca mai poate fi transportata la nivelul la care este.

Lachi transmite-i sotului cand mai vorbesti cu el toate gandurile noastre bune te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

cred ca sunt terminati.... ce-o fi in sufletul sotului ei acum numai el stie... cred ca toate gandurile ii sunt rascolite si e foarte cruda situatia asta in care vezi cum fiinta cea mai draga se agata de viata cu ajutorul unor aparate... CUMPLIT!

ii suntem alaturi si cu toate astea nimic nu cred ca il poate consola acum; sa dea Dumnezeu sa se imbunatateasca starea ei.. de aseara intruna ma gandesc numai la ea si la familia ei!

sper intr-o minune!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carla eu am luat rudotel ca sa imi fac curaj sa il sun si zicea ceva de un caz similar in Austria sau ca ar fi ceva sanse in Austria. Crede-ma ca cu greu am retinut ce am vorbit cu el. Plangeam si eu si el. Oricum a spus ca pot sa il sun oricand. O sa il sun din nou si o sa intreb., Trebuie sa facem ceva sa ii ajutam daca putem.
El acum nu isi da seama dar e in stare de soc. Nu realizeaza. L-am tot intrebat cu ce il pot ajuta si spunea ca cu nimic. Trebuie sa imi scriu pe hartie ce am de vorbit pentru ca crede-ma ca ma apuca plansul si ma pierd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, inteleg , eventual scrie-i un sms. Cu transportul intr-adevar este o problema, dar sunt avioane echipate special pentru astfel de cazuri. Nu-mi dau seama cu ce o ajuta doctorii de aici, dar nu pot sa cred ca au renuntat cu totii la lupta, desi cam asa suna... Atata timp cat este in viata, sper ca se poate gasi o solutie oriunde ar fi si oricat ar costa.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cum Dumnezeu sa te duci la munca - deci teoretic ok - si sa ajungi in cateva ore asa, dintr-o data - tinut in viata doar de aparate?
iti vine sa-l iei pe Dumnezeu de guler, prea ne rascoleste asa .

scuze, dar tare m-a afectat vestea asta, chiar daca n-o cunosc pe Carmen, ma gandesc ca ar fi putut fi oricare dintre noi .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 26+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput