Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

eu...cred in minuni, cred in miracole si am mare incredere in D-zeu, chiar si cand tragedii de 'ast gen se abat peste noi, fie ca-i o colega cu care am schimbat cateva cuvinte, ca-i cineva din familie... viata e imprevizibila , nu se stie ca pamantul ce aduce ceasul...
eu de cand il am pe Kevin am trecut printr-un carusel de emotii, de la tristete, la atacuri de panica, numai la gandul ca mi s-ar putea intampla ceva si copilul meu va fi crescut de alta femeie, sau de alti oameni...Doamne...
Sa nu ma credeti de moda veche, dar...dincolo de tehnologie , sa nu uitam de forta gandului, de puterea rugaciunii, stiu ca se fac slujbe speciale, exista rugaciuni puternice pentru astfel de situatii, daca cineva ar putea merge la o biserica sa vorbeasca cu un preot , sa-i faca o slujba...

orice s-ar incerca e mai mult decat nimic, stiti cum se spune ...medicul panseaza rana, dar D-zeu o vindeca, asa ca...numai in mila Lui ne putem pune speranta...

eu din cate am inteles avea o afectiune a inimii, imi scapa denumirea, nu am pagina acum deschisa, ceea ce probabil combinat cu surmenajul, a dus la...ce s-a intamplat...

daca reusesc sa ajung duminica la o biserica, voi vb cu preotul despre situatia ei...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nikole nu avea nimic la inima inainte de aceasta tragedie. Post trauma a fost pus (unul din diagnostice) diagnosticul de miocardita virala. Printre altele. Dar ce inima mai ramane intacta dupa 15 minute de stop cardiorespirator si inca 90 de minute de resuscitare care a constat practic in masaj cardiac? din secunda in secunda apasata cu putere fix pe inima... si abia dupa aceste 90 minute i-a revenit slab pulsul.

Daca ar fi avut ceva la inima ar fi fost mai rezervata in a face fiv si a duce sarcina gemelara.

Oricum i s-au pus si i se pun in continuare o groaza de diagnostice dar toate post trauma.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lachi te rog daca mai vorbesti cu sotul ei si el crede ca se poate ceva afara, cel mai bine sa ne mobilizam repede, nu trebuie pierdut timpul.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

nikole nu avea nimic la inima inainte de aceasta tragedie. Post trauma a fost pus (unul din diagnostice) diagnosticul de miocardita virala.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Ohhh,atunci am inteles eu gresit, scuze

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Dumnezeule imi pare tare rau....ma rog pt tine Carmen.....
am citit numai ultimele pagini si plang mereu....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noapte buna fetelor!
noapte BUNA Carmen!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata,ce o mai face Carmen,aveti vreo veste? M-am culcat cu ea in gand si m-am rugat sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neata,ce o mai face Carmen,aveti vreo veste? M-am culcat cu gandul la ea si m-am rugat sa fie bine.

Mergi la inceput

a postat de dimineata o alta prietena de-a lui Carmen aici la subiectul de la generale...

Trimis la: - 13/03/2010 : 07:14:48

Citat:
citat din mesajul lui minossota

Am vorbit cu sotul lui Carmen si mi-a povestit cum s-a intamplat: marti, pe 9 martie, in jur de ora 11 Carmen a cazut de pe scaunul din fata calculatorului suferind un stop cardio-respirator. Nu s-a plans de nimic inainte, pur si simplu a fost foarte rapid.
Una dintre colegele ei care a terminat si medicina i-a acordat primul ajutor in primele secunde ale evenimentului prin respiratie gura la gura si masaj cardiac. La 5 minute a venit si ambulanta de la clinica privata de alaturi, iar la 7-8 minute cea a SMURD-ului. SMURD-ul era dotat cu ce era necesar pentru resuscitare. Cert este ca au resuscitat-o timp de 90 de minute, pulsul revenindu-i dupa a 14 fiola de adrenalina, dupa aceste 90 de minute au dus-o la spitalul Municipal acolo facandu-i testele necesare sa vada unde-i problema. Au crezut initial ca are probleme la inima, la cap nu se vedea nimic, dar a doua zi, miercuri, au constatat ca avea edeme la creier astfel incat au hotorat sa o opereze(indepartandu-i o parte din calota...asta am inteles eu), initial intr-o parte si apoi si cealalta parte. Dupa operatie inima a inceput sa functioneze la capacitatea de 30 % fata de 12-13 % cat era initial. Vineri, functia pancreasului s-a deteriorat si indicele glicemic a crescut, la fel si temperatura (aseara nu cunostea valorile).

Eu cred ca in cazul ei va fi o minune, sunt convinsa de asta si vreau ca nici unul din noi sa nu gandeasca altfel.
La momentul de fata nimeni nu poate spune cat de mult a fost creierul ei afectat. Toti spun ca trebuie sa se acorde ajutorul pana in 7 minute pentru ca creierul sa nu fie afectat, ea a primit ajutor din primele secunde, deci de ce sa nu credem ca a existat o minune si ca ea continua sa se petreaca?

Eu am in fata ochilor imaginea lui Carmen, vesela si vioaie si bucurandu-se de tot din viata ei.
Sunt convinsa ca o sa am ocazia sa-i spun cat de draga imi este!
MA rog pentru ea, moment de moment

Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)

mi se pare esential ce a zis in fraza asta... pe cat de mare indemnul pe atat de trist...

Citat:
Eu cred ca in cazul ei va fi o minune, sunt convinsa de asta si vreau ca nici unul din noi sa nu gandeasca altfel.

Doamne Ajuta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Carmen nu mai e!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace....
.... plang pentru ca strumfii ei au ramas fara mamica....

nu-mi vine sa cred!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput