**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Theea multumeste domnului ca ati scapat, ca e sanatoasa si ca s-a descoperit la timp. te cred ca nu esti bas ok, dar ati avut mare noroc. Insanatosire grabnica! Alessia e o minune de fetitza.
Monitza super ca a papat bine. cu dormitul si la noi e jale...e agitat in ultima vreme si adoarme doar la tzitzi si greu ma dezlipesc de el. cum scot sanul, cum urla si o luam de la capat.
Blanca plasturii pt. herpes sunt de tot rahatul. si costa o groaza. eu mi-am pus cand eram si degeaba...nu sunt buni de nimic, bine ca am luat numai cateva bucati.
super ca a papat Eva. de unde ai luat linte? de la mag. naturiste?
Noce uite aici produse de bebei, aduce o tipa din germania. sunt si ceva batoane pt. bebe, dar de la 8 luni in sus.
http://www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=225

Noi am fost prin mall si acasa.
la pranz cu chiu cu vai a papat 130 gr de piureu de legume si carnita.
La ora 18 a mancat 100 gr din borcanas :spaghetti cu mozzarella si sos de rosii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

theea ai o bijuterie de fetita
de fapt in tufa asta sunt bebei unul mai frumos de cat celalalt
asa ma bucur ca am descoperit site-ul acesta

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

N-am scris de ceva vreme. Va urmaresc din umbra, dar nu gasesc puterea, alteori nici timpul, sa scriu.
Am cam intrat in butoi, Bia are rosu in gat [de unde, Dumnezeu stie, ca am avut grija corespunzator de ea; dr zice ca e un virus] si acum nici nu vrea sa manance mai defel. Pireurile de fructe le mai accepta , cand si cand, de legumele cu galbenus/carne nici nu poate fi vorba.
Are si anemie datorata in principal de lipsa de proteine [long story, mi-a explicat dr pe indelete] pt ca am inceput mai tarziu diversificarea; si ea nici nu vrea sa vada pireul de legume cu carne. Cum o sa rezolvam anemia in conditiile astea habar nu am!
Unicul lucru care inca ii place e sa manance singurica, sa se autodiversifice. Cu fructe, legumele nu prea le mai duce la gurita, iar carnea mi-e frica sa i-o dau "de capul ei"

M-am intins cam mult...
O sa mai apar cand imi mai revin din starea asta de kko

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Inutsa fii tare pentru Bia. Pentru anemie i-ai facut analize? Sau asa i se pare doctoritei?

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

inutsa fruntea sus mami. de ce nu cumperi instr. minune? Micaalsa zicea ca se poate pune si carnita in el, asa nu se ineaca Bia.
insanatosire grabnica sa aiba frumoasa. si tie multa putere sa treci peste tot.

merg sa aspir gogoasha si sa-l culc la loc...daca reusesc, caci s-a trezit de-a binelea din cauza nasului infundat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Inutsa pentru anemie stiu ca se da fier..noi luam profilactic 8 pic/zi.

Las-o sa manance cum ii place ei..incearca sa ii dai supa/piureul mai lung, mai zemos...pune doar morcov+pui la inceput..da-i cate o lingurita-doua daca atata vrea...sau las-o pe ea sa se autodiversifice...vezi cum ii dau fetele carnea..am inteles ca o fierbi si o lasi sa suga din ea daca vrea..incearca si asa...

E greu dar ideea e sa fi tu calma..eu stiu..daca bra tzitzic atunci nu te agita..trece si rosul in gat...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Off fetelor iubirica mea mi-a facut febra 39 i-sm dat de dimineata osscilo iar acu cand am vazut cat are febra i-am dat paracetamol si i-am pus sosele imbibate cu otet .Ce altceva as mai putea sa ii dau sau sa fac??????Sper sa trecem cu bine peste noaptea asta

O seara buna tuturor fara prea multe treziri

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ce-i si cu anemia asta de la lipsa de carne? Ce ma enerveaza drii astia! Cunosc cel putin 5 copii vegetarieni care au mai mult de 1 an si care n-au gustat carne in viata lor si n-au fost anemici niciodata. Si cati or mai fi pe care nu-i cunosc? Eu lui Filip nu i-am dat carne sau oua, galbenusul o sa i-l introduc dupa 8 luni, iar pestele la 1 an. Fara alta carne. Oricum atat timp cat e pe lapte de mama isi ia majoritatea nutrientilor de acolo, hrana diversificata doar completeaza laptele matern.
Inutsa, eu zic sa nu-ti faci griji, s-o lasi pe Bia sa se autodiversifice cu ce ii place. A fost si bolnavioara, merita sa fie un pic alintata. Oricum copiii simt ce alimente au nevoie si ce nu. Poate ea isi alege acum vitamine care sa-i creasca imunitatea, mai stii?
Uite surse de proteine:
Surse de proteine: cereale, mazare, linte, fasole, naut, cartof dulce, castane, dovleac, soia, lactate, oua, peste

Poti sa-i faci niste biscuiti de casa deliciosi din faina integrala (diferite cereale) sau paste fainoase cu mazare sau linte pasate (pentru ca pastele au succes cam la toti copiii) sau sa-i dai dovleac aburit sa suga din el, sa-l molfaie sau piure de castane (castane fierte si pasate), care e f delicios. Ca sa nu mai zic cat de gustos e cartoful dulce...

Nu te mai necaji! Rosul in gat trece. Hai, fruntea sus, zambetul pe buze, sa nu te vada Bia bosumflata!
Maine-poimaine e ziua Biei, sa vezi ce soare o sa fie!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Theea, insanatosire grabnica!
Nu ma pricep deloc la febra, sper sa-ti raspunda vreo mamica mai cunoscatoare.

Scria intr-un material postat pe contul comun ca prima conditie a starii de sanatate este fericirea. Nu zic de febra voastra, zic doar sa gonesti depresia care te urmarea.

Giova, multumesc pentru link.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

theea patricia mea a facut sapt trecuta 39,1 de la enterocolita.
i-am dat din 4 in 4 ore nurofen pt copii si panadol. o data nurofen o data panadol..ca sa-si faca efectul repede. de obicei febra cea mai mare o face noaptea. cand am vaz 39.1 m-am panicat. i-am pus jumatate de supozitor novocalmin si a scazut rapid.
multa multa sanatate

Mergi la inceput