**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

pana unde trebuie introdus link-ul ma descurc dar aici ma pierd,prea multe cratimi,puncte..

gata am reusit
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, multumim! noi mancam lapte topfer nr.2 si i-am luat si cereale de la ei, cu fructe ii plac ,dar cel mai mult ii plac cele de la milupa orez simplu, cred ca ar manca si 500ml daca i-as da....

superb filmuletul.....si printisorii nu mai zic ....

Noce, nu stiam de pangasius ca e crescut cu ingrasaminte ,dar oricum nu-i dadeam ca nu-mi place mie . multumim de informatie, e de retinut

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

i-am vazut si eu pe piticii Elenadei! Ce draguti sunt! S-au facut mari si falcosi! Elena, eu in locul tau nu mi-as face griji ca nu mananca. Nu par sa flamanzeasca. Mai greu de nimerit gusturile, de asta ne lovim si noi.
Cat priveste laptele, poate nu le mai prieste sortimentul. Si eu am auzit numai de bine despre Topfer, cand o fi sa-i dau formula, de-asta ii dau.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Giova Foarte frumos montajul! mi-a placut fff mult. Multumim de aprecieri.
Noce Multumim.
Tanimi Multumim! Salopetica am primit-o cadou... asa ca nu stiu de unde e luata dar o sa fac cercetari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Am revenit multumita.Gogoasa mea a fost foarte incantata de gustul lintei cu aroma de usturoi ,deschidea gurita ca un pui de randunica .Poate i-am redeschis apetitul de ieri cu cartoful copt.

Uffff...iar [q somn la pui!Revin poate adoarme si scriu si eu linistita

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Gata....greu mai adoarme oare am rasfatat-o io prea mult dar ma dispera cu adormitul in brate.Cand nu vrea tzitzi atunci tre'sa o iau in brate si sa o adorm.Mi-e teama sa nu sa se obisnuisca asa ,de fapt eu sper k inca e doar un moft k dehh o dor gingiile nu obisnuinta.Ce sa fac?NU e bine asa-i?Voi cum adormiti bebei?

Tanimi imi pare rau de rezulatatul de la gine,speranta moare ultima.Ai drepatate are DD grija de fiecare dintre noi in parte.SI io tre sa merg la control dar tot am amanat din lipsa de timp.Adevarul e v ca timpul meu a devenit timpul ei,nici nu mai incape vb de timp liber,e fortata exprimarea.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Giova super fain montajul si ai 2 baieti mumosi tare

Elenada scumpi tare bebeii tai

Bely ai o dulceata de fetita si se pare ca e diferenta de doar o zi intre a mea si zmeurica ta

Noi suntem bine eu sunt intr-o pasa mai proasta de cateva zile .Pe 9 martie s-au implinit 6 luni de cand a fost operata fata si parca am retrait iar fiecare moment .Acum este bine sanatoasa dar probabil ca acele momente au stat ascunse bine undeva iar acum au iesit la iveala asa ca de vreo 3 zile plang intruna .Colac peste pupaza am racit un pic si ieri am fost la control si mi-au gasit glucoza in urina si probabil ca am diabet astept sa fac analizele la sange sa vedem ce iese(sotul mi-a zis ca eu sunt o dulce de aia am probleme cu diabetul) .Am reusit sa ii dau si fetei raceala asa ca azi stam in casa ca suntem tare mucioase si horcaite
Asta noapte am avut si noi o noapte cu multe treziri din cauza de nas infundat dar macar a mancat bine de dim para cu mar sa vedem la amiza daca are pofta de ceva.Nu prea se da in vant dupa legume imi seamana ar manca numai dulce
Face abdomene zmeurica mea toata ziua cum nu ma vede incearca sa se ridice in fund dar numai daca ii tin picioarele reuseste sa se ridice.Are o iritatie la gura de care nu mai scap offffffffff m-am plans destul pe ziua de azi sper sa ma iertati

pozici cu noi http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia56luni#
la toata lumea

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Theea,ce dulcica e printesa ta!!!!Ce mutrite face!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Astazi noi ne-am incumetat si am iesit pe ninsoarea asta afara. Am imbracato bine, am tras copertina de plastic la carucior si afara cu noi. Frig nu era foarte tare cat zapada si vant..insa ea era protejata bine. Instant mi-a adormit si o ora ne-am plimbat in voie...nu erau nici troienele prea mari sa nu pot misca carutul.
Am ajuns si pana la piata sa iau cartofi sa coc si eu..sa vedem..

Ce dulce e Cleo m-a terminat, Patricie e ceva ..ce ochisori...iar Alessia o frumoasa ..mai e zmeurica una si una.

Musai sa ne vedem cat mai multe. Lasa ca vine ea primavara-vara facem si noi o intalnire in parc si facem si un picnic (ce numai Clara?)de zile mari. Care se baga..io vin prima. Ce mi-ar placea? Sa fim 20, 50...cat mai multe

Ziceai de Pangasius..eu nu mai mai ating de el de cand m-am informat mai bine..am alti pesti de unde alege si musai proaspeti. De aia am ales salaul pentru Eva...

Azi mi-a mancat tot piureul de leume+aproape un galbenus de ou. 2 pe sapt maxim ii putem da in final, nu? Eu cresc progresiv cantitattea.

Dimineata i-am facut iar branzica dupa o perioada de pauza..am cobinato cu mar+piersica..a fost bun.

Sa vad ce ii dau acum pe seara. Nu stiu ce nu ii place la iaurt. Eu ii dau simplu, cu fructe din comert nu i-as lua..am incercat sa ii pasez o banana si sa ii combin..bad choice...cerealele sunt si mai nasoale..

Aaaa..am luat si eu linte cum sa ii fac?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ptiu....mi-a aparut de ieri un herpes....sa mor ca abia scap de raceala.
Cum nu ma pot da cu nimic unguent (ca cica de evitat in alaptare) am luat plasturii Compeed (scumpi domle') si deocamdata sunt frectie la picior de lemn..ce porcarie

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput