**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, foarte frumos filmul vostru! Ce familie placuta!
Felicitari pentru progresele micului erou. A stat el linistit o vreme, dar si cand a luat-o la pas, nu-l mai opreste nimeni! Cu greutatea, cred ca tot printre cei mai maricei zmeurei este, lasa grijile! Mai ales de acum daca e in miscare, e mai greu sa se si ingrase.

Buna ideea cu masa de infasat in baie. Noi ne-am dat seama abia la cateva luni dupa nastere, cand deja nu o mai foloseam. De fapt, am folosit-o doar o luna si l-am scos mereu in prosopel din baie si l-am imbracat in camera. Las ca stim la urmatorii copii.

Clara, grozava intalnire ati avut!
Capsune? Chiar ma gandeam cand ii pot da! Bravo pentru curaj! De fapt, cum ziceai si tu, daca nu exista restrictii ...

Scria cineva de peste pangasius... Am citit mai demult ca e foarte toxic,crescut cu tot felulde ingrasaminte, etc. M-am socat atunci, n-am mai cumparat nici pentru noi, dar nu mai stiu explicatia, dar cred ca e bine de stiut pentru mamici. De salau am auzit si eu din mai multe surse ca se poate da de la 6 luni.

Am vazut si eu papusele de Moniland si Liluc! Foarte dragalase!

Fetelor, voi l-ati vazut pe leutul NJ de Muffinutza in poze? Ma tot gandesc, ce mai face Muffinutza?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

elenada doamne ce dulci sunt
exact asa se stramba si Patri cand nu-i place ceva
giova ce frumos album ai facut, sunteti o fam super frumoasa si pareti asa de impliniti

va las si eu un link cu zmeurica mea la 6 lunite
http://picasaweb.google.pt/tanyafull/Patricia6Luni#5447053611973519362

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ce frumos e montajul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

Neata! va invit la o ciocolata calda si la un borsulet moldovenesc de fasole .
La noi ninge ca in povesti, e acoperit totul din nou cu zapada. Am vrea sa se termine povestea asta si sa vina cea cu soare si caldura. Iar nu o sa mai pot iesi afara si iar o sa am bebe mofturici. Voi ce jocuri mai inventati ca sa il distrati in casa? Teo se plictiseste relativ repede de jucarii si jocurile care ii plac cel mai mult sunt cele pe care le prestam impreuna. Dupa opinia lui mami e cea mai dragalasa jucarie
Monitza a fost super ok ieri la plimbare . Am iesit exact cand trebuia caci la scurt timp dupa ce am intrat in casa a inceput sa sufle vantul. Imi pare rau ca nu ai reusit sa iesi cu bebelina. O sa vina si caldura si vom fi numai pe afara
Alinutza nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Fiecare bebe mananca atat cat ii trebuie la momentul asta. Nici bebelinul meu nu si-a redus mesele de lapte desi papa solide la greu - la 10 piure de fructe sau cereala, la 13 - supica sau piure de legume imbunatatite ambele cu carnita, la 17 - o gustarica gen lapte cu gris sau un cartofior copt si inainte de nani pe la 20-20.30 e musai sa mai dam ceva de regula iaurtel cu sau fara fructe, iar printre tzitzi de cate ori pofteste domnul ( de sete, de alint, de moft, de foame) . Deci .....lasa bebele sa pape.
Giova nu e cu suparare stai linistita. Sanatos sa fie ca oricum e cel mai frumos barbatel!
Teo a papat peste si i-a placut. I-am cumparat de la nestle merluciu cu orez si a fost ok. E pentru bebe de la 8 luni in sus.
Elenada scumpi rau piticii!
Gata ca nu mai vrea mofti sa stea cumintel.

Mergi la inceput

si eu am vazut un reportaj aici despre pestele pangasius cum e fortat sa creasca si ce toxic este!

mamici, cum pot sa pun si eu poze la semnatura?
atata m-am tot invartit sa gasesc metodat dar nu reusesc

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

salutaare!

Incep prin a-mi exprima "invidia" pentru Clara care ne povesteste despre statul cu bebe pe paturica pe iarba ... iar la noi ... zici ca vine Craciunul asa zapada e .
Elenada cat de faini pot fi .
Giova m-am emotionat tare - frumos montaj!
Patrisuca ce bine doarme ... numai bine mai poti face si tu una alta.
Liluc dragutza zmeurica .Ce frumos doarme ea pe tati... Am si o intrebare: de unde ai luat salopetica fara "labute" ca as vrea sa ii iau si eu Iarinei.
Noce si eu am auzit tot felul de prostii despre pangasius - ceva tot e cu el deoarece e super ieftin in comparatie cu alti "pesti" eu asa zic. Noi am incercat pastrav , nu a fost incantata - ca doar nu e tzitzi . Sa stii ca si eu ma gandeam oare ce mai face Muffinutza si al ei leut (oare nu l-am vazut deloc in poze? nu imi amintesc sa il fi vazut).
Bely inca o frumusica zmeurica cu ochi albastrii .

Daniela te inteleg perfect; facem o petitie sa vina primavara?
Am tot uitat sa zic: am recitit poveste Doinei; doamne ce am mai . Felicitari doina pentru ca esti o super mamica!!!

Eu am fost ieri la control la gine si nu am vesti prea bune: nodulul meu a crescut asa ca ... mi-a recomandat sterilet Mirena (ca are eliberare de progesteron) si ma gandesc sa ma apuc de tratament naturit iar maine merg si la un homeopat sa vad ce zice. Sper sa reusesc sa il tin in frau. Oricum o a 2-a sarcina ar fi la fel ca asta: cu multe emotii si amenintare permanenta de avort sau nastere prematura . Dar eu am incredere in DD - stie el sa aiba grija de noi! Doamne ajuta!

Pupicei la toata tufa.

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc fetelor de aprecieri.

Noce masa d einfasat numai in baie mai avea loc. Inainte era la Marco in camera,caci ea se face si noptiera, daca ii iau bucata din spate. acum la Marco e plin, la noi nu e loc, asa ca numai in baie, caci acolo nu am mai ajuns sa ne luam mobila. dar e tare buna ideea, e langa calorifer, scoatem copilul din cada si am tot ce trebuie acolo.
Pooh dau mami cafea, cum sa nu. sa inteleg ca si Balazs a avut multe treziri?
Liluc e mortala Cleo Marie si ce nume frumos are!
Bely haioasa foc si patricia ta.
ca sa pui pozele la semnatura faci asa:
In stanga pag. mergi si dai click pe profil personal, editeaza profil, bagi parola care o ai pe forum, dupa care se deschide o pag. cu profilul tau. mergi jos de tot si vezi optiuni profil, acolo dai pe + si apare un chenar cu semnatura.
scrii [url = " pui linkul cu pozele " ] text cum vrei sa apara= poze patricia [ /url ]. la semnatura auto bifezi Da si cam asta e tot. vezi sa scoti pauzele de la ...etc...le-am bagat asa ca sa le vezi. sper sa te fii ajutat.
Pangasius nici noi nu mai mancam de cand am citit pe forum si pe net. Noua ne place salaul si biban de mare (asta e intreg si tare bun este). de obicei luam sambata de la metro, ca aduce peste proaspat.De obicei merg cu copiii dupa mine, si daca e vechi nu-mi da.

fug sa calc si sa spal mobila din bucatarie, daca mai apuc pana se trezeste gogoasha.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Giova ader si eu la tona ta de cafea.Daca tot ati luat discutia de somn intrerupt ne alaturam si noi .Somn intrerupt si tzitzi de ma ustura ,cum o scoteam si ii bagam suzeta .Ce filmulet reusit ,o adevarata familie

Dintzucii????

Apropo de pangasius auzisem si eu mai demult ca este toxic,din cauza modului de hranire.In fine , controversat subiect ,nu stiu prea multe detalii cert este ca noi nu mai consumam de ceva vreme .Eu i-am dat Stefaniei cod , salau si platica.

Ce zmeurici una si una .Ne mandrim cu o tufa minunata.

Elena figura mare Matei,dar si Ana nu e mai departe.Asa face si gogoasa mea cand nu vrea ceva strange buzitele si pune un botic .

Referitor la papa:dimi iaurt cu cereale
pranz linte (in care am pus si un catel de usturoi|)+carnita
seara piure kiwi +mar

Blanca eu i-am dat piure de pepene galben si a facut botic nu prea a avut succes.
Ahhh stau cu gogoasa in brate a adormit si ea in sfarsit.Am amortit rau de tot.

In concluzie mai merge si a 2 cafea.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monitza, tanimi mersi.
Monitza iti dau si tie cafea...si vremea si trezirile ne scot din pepeni.
Tanimi imi pare rau ca nu ai venit cu vesti bune de la gine. cu ajutorul lui DD vai duce si a 2- sarcina la final, cand va fii vremea. vezi totusi ce zice si un homeopat.
Daniela .

eu am strans bouncer cu tragere de inima. daca la marco stiam ca il voi mai folosi, acum nu stiu la cine va merge...of...ce amintiri am avut.devin sentimentala la un amarat de leagan.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

tanimi, giova multumesc
intr-adevar in tufa asta numai bijuterii avem

_
[url=http://picasaweb.google.pt/tanyafull/Patricia6Luni#5447053611973519362]Patricia[/url]

Mergi la inceput