**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

http://stirileprotv.ro/video/atentie-parinti-mai-multi-copii-au-murit-din-cauza-unui-port-bebe/60411343

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata de la noi!

Ce bine e in we k este si tati cu noi acasa si se mai relaxeaza si mami.Nu am avut treaba decat de si de facut papica la piticot in rest s-a ocupat sotul de ea.Am avut musafiri Stefi palnge in prima faza apoi socializeaza insa depinde si de persoana .Cert e ca ne urmareste peste tot,se uita numai dupa mine sau taica-su,parca ii era frica sa nu nepiarda din ochi.

Parca in we am dormit mai binisor cu mai putin dar tot cu tzitzi,defapt 2 treziri la 5 si la 8 .E super pt noi.

Nu ama sa mult de recuperat la citit,slabuta miscarea ahhh?

Va invit la O .

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata fetele!
Intru si eu sa va salut si sa mulumim pentru urarile de ieri.Nu imi vine sa cred ca Razvan are 7 luni,am baiat mare.Ieri a zis prima data TA-TA,era asa de dulce.Tatsu,nu mai incapea in piele cand l-a auzit ca zice si ta-ta,nu doar ma-ma.

Ana Maria bb de Crixia
Ana Alexandra bb de Lucialu
Roan bb de Hera01
Serban Alexandru bb de Buburuza1979

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

buna mamici si zmeurici
La cat mai multe lunite sarbatoritilor

Patricia ieri la strigat pe ta-su, adica pa-pa, iar el nu-si incapea in piele de fericire, ma-ma inca nu a zis.

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi la fel....macar ma bucur ca papa branzica in piureul de fructe.

sara_amira buna idee...la vara mai dezbracat sa pape pepene din el.
pana atunci ii mai dau cate ceva, chit ca se face fleasca pe toate hainele.
Ieri a papat jumate de kiwi din el....samburii au ramas in saculet si s-a curata mult mai bine decat de la banana.
Mony felicitari pt. primul dintisor.
Flosideea bine ai venit in club. lasa ca ai domnit pana acum...mie care mi-a venit din luna a 2-a a lui Edi....
Meleea aoleu ce stire.

revin ca urla mofturici....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Am cautat in urma reteta de linte si nu am gasit
numai tin mineta care mamica a scris reteta,as ruga-o sa mi scrie odata, am cumparat o punga de linte si as incerca sa-i dau, dar cum eu n-am facut pana acuma niciodata habar n-am cum se gateste
am citit tot capitolul asta si n-am gasit, am dat pe 32 dar ma duce pe 31 nici acolo n-am gasit reteta
off tare greu ma descurc pe aici, zici ca-s copil mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pierdut mesajul...of ce m-am ofticat

am adormit copil, bagat la spalat si pus mancarica pe foc.

Bely te cred ca e fericit sotul ca s-a auzit strigat. Probabil e gresit linkul, daca apesi pe 32 si te duce la 31, sper sa am timp azi sa caut in urma si sa pun linkul catre cap. corect.
Elena_adina felicitari pt. ta-ta.
Monitza super ca te-ai relaxat si ai dormit mai mult. asa te-ai pregatit pt. o noua saptamana.

la cat mai multe lunite zmeuricilor:
Roan, Serban Alexandru, Ana Maria si Ana Alexandra

eu ma bag la aruncat laptic congelat. mai am o groaza de pe oct. si nov., dar ce sa fac cu el daca Edi nu-l bea?
Imi pare rau ca m-am muls atat, dar nu aveam de unde sa stiu ca voi avea lapte asa mult.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Moniland, din cate stiu, soia se poate incerca oricand dupa 6 luni, mai ales ca exista si lapte praf de soia. Eu ma gandeam sa i-o dau de la 8 luni, dar fara un motiv anume. Am in plan deja destule boabe pentru luna asta: linte, naut, fasole ful, mazare, poate si fasole normala, mai vedem.

Fasole verde am luat congelata (du jardin) de la supermarket.

Bely, lintea se fierbe cam juma de ora si se paseaza daca e pt bb. Se poate prepara in multe feluri. Fie supa, cu alte legume fierte, fie mai groasa, cu sos de rosii si usturoi, ulei, etc Poti sa o combini si cu orez, paste. Eu am facut varianta groasa cu sos de rosii si am pus-o peste fasole verde fiarta, ca sa pape bucati.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

noce mersi pt reteta
dar lintele se da doar de la 8 luni, sau ii pot da de acuma, adica 6 luni jumate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Am fost afara soare da cu dinti domle'.Am inghetat eu doar k Stefi av dormit.Am observat k ii place la frig doarme mai bine decat in csa.

|Bely eu i-am facut linte in 2 feluri .Odata am fiert separt lintea si am amestecat cu legume la blender.Si alta data i-am facut cu putin usturoi.I-a placut foarte mult asa s mancat cu pofta.Am taiat o ceapa mica si am pus-o putin in tigaie cu o lingura de ulei de masline.CAnd s-a inmuiat ceapa am adaugat o rosie (oparita si curatata de pielita in prealabil)si un morcov ras.MAi lasi putin pe foc apoi adaugi lintea fiarta si putina zeama in care a fiert.DUPa 10 minute (aprox adaugi un catel de usturoi).La mine a vut succes poate o sa aiba si la tine.

Revin k plange!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput