**Zmeurici de iulie-august 2009 (32)**
Raspunsuri - Pagina 16
Cornelia spune:
Vladimir doarme si copiii mari sunt plecati sa viziteze Bricul Mircea, asa ca profit sa va mai scriu, ca de maine nu stiu ce timp o sa am.
Corinna, da, imi aminteam eu , seamana cu Maria mea. Nu am timp acum s acaut, dar poate reusesc sa iti arat o poza cu ea de varsta lui Vladimir.
Giova, Stefan doarme, dar cu intreruperi . De cand s-a nascut e asa. DIn prima noapte d ela spital a trebuit sa il iau cum mine in pat. A renuntat devreme la mesele de naopte, dar de trezit tot s-a trezit. E adevarat, ca la varsta asta nu ma mai solicita noaptea prea mult. Adica doar trebuie ori sa merg la el, sa stau cu el ori sa il primesc la mine in pat. Si chiar daca doarme cu mine, se trezeste si mai vrea una alta, de fapt se asigura ca sunt langa el.
Cu Vladimir e tocmai invers. Vreau eu sa il iau sa doarma cu mine si nu vrea. Se intoarce pe toate partile si in final il apuca plansul de oboseala, dar nu ar dormi cu mine nici picat cu ceara. Cand il pun in patut e asa de fericit.
Si cu Stefan imi e drag tare sa dorm si am incercat s afiu langa el cand a avut nevoie ... dar face cinci ani peste doua luni si sunt ....obosita.
Anemona, in ultimul timp nici macar nu am prea mai facut poze.. Chiar ma gandeam zilele astea sa le descarc de pe camera, ca d eaproape doau luni nu m-am invrednicit, dar nu stiu cand voi reusi.
Moni, nici eu nui cred ca le strica kinetoterapia. In cel mai rau caz le faci gimnaste . Dar chiar sunt ok fetele cu realizarile. Nu sunt toti copiii la fel.
inutsa spune:
Ce frumos e afara, nici nu-i de mirare ca "lipsesc" mamicile de pe forum.
Noi ne-am luat doza de plimbareala, acum lenevim prin casa.
Acum am si eu rosu in gat, nu numai Bia, si tare nasol mai e.
Papam autodiversificat si mai ajunge cate ceva si in gurita ei, nu numai pe jos sau facut pireu in manutele ei. A acceptat azi si cateva lingurite de pireu de piersica
gata fug ca scartaie
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Giova spune:
si noi ne-am plimbat mai de dim. pana la ora 13. La noi nu a fost asa cald, dar tot am profitat de o zbenguiala in parc.
Si Edi e fan etichete, asta vede prima data la o jucarie si doamne ce mai linge pe ea.
Ieri i-am cumparat instr. minune...azi i-am dat banana din el...i-a placut, dar tare scarbos mi se pare sa mananci din asa ceva. In plus...m-am chinuit la greu sa scot resturile ramase in plasa aia...bleacs....
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
sara_amira09 spune:
Salut fetele!Si noi ne-am luat portia de plimbareala.Am stat in parc de la ora 2 pana la 6.Am mai intrat si in CityMall,am fost la McD.Nu a vrut la inceput sa dea in carutz deloc.A inceput sa plangaii era somn dar nu vroia in carut.Asa ca am pus-o in masina am dat o tura prin Mamaia si a cazut lata, apoi inapoi in mall sa mancam si a dormit cam doua ore neintrerupte intr-o galagie de abia ne auzeam noi.La 5 s-a trezit si statea cuminte dar ii era foame.Noroc ca aveam la mine ...danonino.Nu prea ii dau decat in cazuri extreme.Asa ca a mancat 2 cutiute mici de branzica cu fructe de la danonino.Dupa 5 ore de nemancat cred ca daca ii dadeam pietre le manca
Maseaua nu mai ma doare dar e umflata.Nu stiu ce sa fac.parca nu as suna dr duminca.Pediatra tre sa o sun sau sa intreb un stomatolog?
Ma duc la socrela ca ai mei sunt acolo.Eu am venit acasa sa ma schimb.A fost soare dar totusi cu dinti.Am inghetat un pic.
Va pooop si revin mai pe seara!
Slabutza activitatea pe aici se vede ca e weekend.
sara_amira09 spune:
Giova- si eu i-am dat doar de doua ori din instr de hranire.Ea mai mult se joaca si se face varza pe hainutze pe jos pe scaun.Si asa de greu se spala plasa aceea.Ma gandesc ca la vara ii bag pepene si o dezbrac la pielea goala sa nu mai aiba ce pataDeocamdata zicem PAS la el.
Moniland spune:
Noi nu am iesit azi afara ca batea vantul. Sper ca maine sa facem si noi plimbarica.
Noce, de la ce luna se poate da soia la bebelusi? Si de unde ai luat fasole verde?
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Mony08 spune:
Alex@sara La multi ani!!
Moniland Multumim.Si toate doua printese f scumpe.
Giova Am scapat deocamdata de examene,cat de curand vine perioada cursurilor.
Am uitat sa va spun,avem si noi primul dintisor.
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
flosideea spune:
buna seara,fetele!!intru si eu putin,cat se screme Denis .vroiam sa va salut,sa va spun ca de ieri intru si eu in randul celor cu CM .am niste dureeeerrrriiii ,parca mai rau ca inainte de sarcina.off,nu putea astepta inca cativa ani?!
am citit ca ati discutat de concedii.blanca poate voi apela la tine cu niste info
in rest,dintisorul nr 8 nu apare.tot maraieli,muscaturi...
gata,fug sa schimb un cucucios.noapte buna va doresc!
Motana spune:
sara_amira poti lua Ampicilina. Eu am luat, prescrisa de dr si a fost ok, Daris a continuat sa bea laptele meu fara nici o diferenta. De fapt cred ca se poate lua orice fel de penicilina...
sara_amira09 spune:
Motana- mersi mult!maine sun dr sa intreb pentru orice eventualitate dar tre sa ma duc sa iau si trimitere ca nu da antibiotice fara la toate farmaciile.tie si frumoasei Daris